Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Dull Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

A baloldal nem kormányváltásra készül A baloldal nem kormányváltásra készül

Mi az isten történik a baloldalon? Miért nem állapodnak meg, aztán együtt szidják Orbánt? A Fidesz kottájából játszanak? Itt az ideje egy másik perspektívából megnézni a történteket, ahonnan minden érthetőbbé válik.

12 órája

Hogy kerül Karácsony az MSZP-lista élére? Hogy kerül Karácsony az MSZP-lista élére?

Mi történik az ellenzéki oldalon? Ki szivárogtatta a hangfelvételt? Tudják ezek, mit csinálnak? Élőben elemeztük az elmúlt napok elsőre érthetetlennek tűnő történéseit.

tegnap, 16:51

Vona fáklyás tüntetést hirdetett Orbán sötét diktatúrája ellen Vona fáklyás tüntetést hirdetett Orbán sötét diktatúrája ellen

Dömötör államtitkár azt javasolta, akassza ki Simicska Lajos portréját a szobájában.

tegnap, 12:13

A francia válogatott jutott a nyolc közé a kézi-vb-n, miután a meccset végig kézben tartva 29-26-ra megnyerte a meccset. Eleinte nagyon jól védekeztünk, de a második félidőben szétfutottak minket a franciák, támadásban pedig a szélsőinken kívül alig tudtak gólt lőni a játékosaink.

A magyar csapatból Bíró Blankán kívül Schatzl-t, Bódit és Lukácsot lehet kiemelni. Fájó, de beállóban is átlövőben senki nem tudott emlékezeteset nyújtani. A kiesés miatt nem szabad bánkódnunk, a franciák ma jobbak voltak.

Számunkra véget ért a vb.

Négy perc van hátra, mínusz ötön vagyunk. De a fő baj, hogy a franciák irányítják ezt a meccset. Úgy tűnik, ebből kiesés lesz.

Hét a hat ellen támadunk, Szekeres Klára támadni jön beállóban. A dolog veszélye, hogy nincs kapusunk, vagyis ha elszórjuk a labdát, gyorsan gólt kaphatunk. De muszáj kockáztatni.