Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Dzindzisz Magdalena

lica

újságíró Tech-Tudomány

Kódolva volt a Yahoo bukása Kódolva volt a Yahoo bukása

Egykor 140 milliárdot ért, nemrég 4,8 milliárdért adták el. A Yahoo története az elszalasztott lehetőségek, rossz döntések krónikája.

január 18. 23:47

Reptéri VIP-váróban dolgozik a Panasonic robotfelszolgálója Reptéri VIP-váróban dolgozik a Panasonic robotfelszolgálója

A HOSPI szállodában, kórházakban már bevált.

január 16. 10:02

Gyilkos ösztönöket aktivál a lézer az egerekben Gyilkos ösztönöket aktivál a lézer az egerekben

Az amigdalára irányított kék fénnyel előhozták a vadászösztönt az állatokban.

január 13. 17:24

A rajzfilmsorozat első részét 1989. december 17-én mutatták be, vagyis a mostani, szeptemberben kezdődött évad már a huszonnyolcadik. Ennyi év alatt egyszer sem hangzott el a Simpsonsban, hogy milyen márkájú Homer Simpson rózsaszínű autója. Sokak arra gyanakodtak, hogy az 1973-as Plymouth Valiant után kapta dizájnját, de ezt soha nem erősítették meg. A január 8-i adásban azonban elhangzott a régen várt megerősítés: Simpson autója egy 1986-os Plymouth Junkerola.

https  blueprint-api-production.s3.amazonaws.com uploads card im

Ha már megvette méregdrágán az az Apple Watchot és nem tudja mire használni, alakítsa át ősrégi számítógéppé. Nem is akármilyenné, hanem egy 1984-es Macintosh-sá. Még a töltőnek is van helye. Azért ez így elég menő, nem?

https  blueprint-api-production.s3.amazonaws.com uploads card im

Steve Jobs 2007. január 9-én mutatta be az első iPhone-t, az Apple első okostelefonját. Az Apple akkori vezére azt mondta a színpadon, hogy az új készülék egy kicsit szélesebb iPod érintőkijelzővel, egy forradalmi mobiltelefon és áttörő internetes kommunikácós eszköz. Íme maga a bejelentés.