Ervin
10 °C
23 °C

Fábián Tamás

újságíró Politika

Ígérete után Kövér egy hónapig gondolkodott, hogy adjon-e interjút az Indexnek Ígérete után Kövér egy hónapig gondolkodott, hogy adjon-e interjút az Indexnek

Kövér Lászlónak ismét sikerült megőriznie saját és a parlament méltóságát.

tegnap, 07:39

Jövőre Putyinról is szavazhatnak a magyarok Jövőre Putyinról is szavazhatnak a magyarok

Soha nem látott erővel dolgozik azon az ellenzék, hogy a "Moszkva vs. EU" legyen a 2018-as választás fő kérdése. Bejöhet a taktika? Miért nem akarnak erről beszélni Orbánék?

április 24. 07:10

A német szélsőjobb nem akar mérséklődni A német szélsőjobb nem akar mérséklődni

A parlamenten kívüli AfD egyik társelnöke vetette fel, hogy kompromisszumosabb irányba menjenek tovább. Simán leszavazták.

április 22. 14:51

Untitled-1

Süss fel nap,
Szent György-nap,
kertek alatt a kisbárány,
majd megfagy.

A Györgyöknek egy évben tíz napjuk van arra, hogy megünnepeljék névnapjukat, de április 24. a fő György-nap. Úgyhogy jó eséllyel kedves kollégái ma egy szelet süteménnyel köszöntötték a nemrégiben az elképzelt bankpánikról mendemondázó Matolcsyt, meg a fideszes vezetőt miniszterelnöknek felkérő amerikai nagykövetségről hadováló Nógrádi Györgyöt is. 

Híres Györgyök ők, de nyilván nyomába sem érnek napjaink leghíresebb magyar Györgyének, akinek a Fidesz és a független civil társadalom is sokat köszönhet. Igen, Soros Györgyről van szó.

Éljen soká', Gyuri bácsi! 

Egy baráti társaság arra jutott, hogy egyik mostani jelöltre sem szavaznának szívesen, de annak örülnének, ha Barack Obama lenne Franciaország következő elnöke. Online petíciót indítottak, amelyet több mint 42 ezren írtak alá, majd több száz választási plakátot elhelyeztek az utcákon. Persze, Obama sosem fog indulni francia elnökválasztáson, de azért jó tudni, hogy ilyesmire is lenne igény. (AJ+

A Kutyapárt békemenete után a Critical Mass helyébe lépő biciklis felvonulást is ma tartják. Erre is sok embert várnak, bár nyilván annyi milliárdnyian nem lesznek ott, mint az oroszpárti békemeneten, de azért várjuk ki a végét. Az eseményről hamarosan galériával jelentkezünk.