Zoltán
21 °C
34 °C

Fábián Tamás

újságíró Politika

Soros tízmilliókkal segítette Lázár legnagyobb dobását Soros tízmilliókkal segítette Lázár legnagyobb dobását

Hódmezővásárhelyen olyan jól sikerült az oktatási reform, hogy arra Nyugat-Európában is felfigyeltek. A város hálás volt Soros civiljeinek, Lázár személyesen számolt be az üzletembernek.

június 20. 07:18

CEU-rektor: Senkit sem gyaláztak meg még igazságtalanabbul, mint Sorost CEU-rektor: Senkit sem gyaláztak meg még igazságtalanabbul, mint Sorost

Michael Ignatieff véleménycikkben fejtette ki, mit tanult az egyetemük elleni kormányzati háborúból.

június 18. 15:15

Kórházba szállították Jordán Tamást Kórházba szállították Jordán Tamást

Jelenleg megfigyelés alatt tartják, várhatóan pár nap pihenésre lesz szüksége.

június 18. 13:42

A Miniszterelnöki Sajtóiroda tegnap publikált egy fotót, amin a kormányfő a Zsidó Világkongresszus elnökével látható a parlamenti irodájában. A kép hátterében homályosan látszik egy bekeretezett fotó egy focicsapatról, de én sajnos ennyiből nem tudtam megállapítani, hogy melyik együttes kezdőtizenegyéről van szó.

puskasreal

Az aranycsapatra tippeltem volna, de szerencsére tájékozottabb olvasóink segítettek: a képen az 1964-es Real Madrid látható, a labdánál Puskás Öcsivel.

A miniszterelnök Real-imádata nem titok, a klub legutóbbi BL-győzelme után azt posztolták a Facebook-oldalára, hogy “Zidane a király!”.

Orbán Viktor június 21-én fogadta Ronald Steven Laudert, a Zsidó Világkongresszus elnökét az Országházban. 

Korábbi képekkel összevetve egyértelműen megállapítható, hogy a fotó a miniszterelnök dolgozószobájában készült. Ez így önmagában nem túl izgalmas, viszont a háttérben homályosan felbukkan egy régi focicsapat kezdőtizenegyének bekeretezett fotója is.

Screen Shot 2017-06-21 at 17.01.23.png
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI

Adná magát, hogy az Aranycsapat lesz az, de ki tudja, talán a Real Madrid vagy egy másik együttes korábbi focistái készülnek a meccsre a kormányfő dolgozószobájában. Ha valakinek nagyon jó szeme van, és be tudja azonosítani ezt a csoportképet, küldje el nekem a helyes megfejtést, nagyon hálás leszek érte! 

Screen Shot 2017-06-21 at 14.15.28.png
Fotó: instagram.com

Laetitia KY 21 éves divattervező Elefántcsontpartról. Mindig is érdekelték az izgalmas frizurák, egy amerikai nőkről szóló fotósorozat hatására azonban egészen elképesztő dolgokat kezdett művelni a hajával. 

 

Az egyszerűbb frizurákat pár perc alatt elkészíti, de például az alábbi hajkölteményhez fél nap kellett: 

 

Nem számított rá, hogy ennyire sikeresek lesznek a hajszobrai. A Buzzfeednek azt mondta, hogy örül a sikernek, de most már nyomás is van rajta, hogy érdekes alkotásokkal rukkoljon elő. 

 

Még több kép az Instagram-oldalán.