Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Fehér János

újságíró Sport rovat

Kínai figurának indult, kiütés lett belőle a levegőben Kínai figurának indult, kiütés lett belőle a levegőben

Két német kézis nem értette meg egymást.

12 perce

Kapus helyett védett látványosan a kézis, hiába

A vb-n lefújták a katari mezőnyjátékos bravúrját.

3 órája

Három dudaszós kosár egy meccsen ugyanattól a csapattól

A Detroitnak csak így megy. Westbrook megint nem tudott nem tripla-duplázni.

5 órája

Alberto Contador persze melegégövi edzőtáborba is jár, de ha akar, otthon is tekerhet. Ön is utánozhatja, ha mondjuk nem egy 30 négyzetméteres garzonban, hanem annál jóval tágasabban lakásban él.

 

A Tour-bajnok magyarázata szerint azért bringázott otthon új kerékpárjával, mert új csapatának felszerelésével az érvényben lévő szabályok szerint csak január 1-jétől mutatkozhat nyilvánosan. Ebből következik, hogy a videó valamikor az év utolsó napjaiban készülhetett, bár csak most hétvégén posztolta.

GettyImages-631030412

Az olasz Manfred Mölgg csütörtökön szlalomban nyert világkupát Zágrábban. A síben is az a szokás, hogy a dobogón mindenki kap pezsgőt, aztán jöhet a locsolás. Az előnyös testtartás felvevő Mölgg – ha már Hókirállyá koronázták, trónt is kapott – azonban nagyon megszenvedett azért, hogy kicsalogassa a dugót a palack nyakából, pedig először kesztyűs kézzel bánt vele.

faster

Egy bringás a kormányára általában a versenyének itinerét szokta ráragasztani, nem árt tudni, hány kilométernél van részhajrá, hegyi hajrá vagy frissítőállomás. Ezekhez képest is ki lehet találni a taktikát. A Selfie on Bike viszont megtalálta a végletekig lecsupaszított, a maga nemében mindig sikert garantáló stratégiát egy kormányon.

Start. Gyorsan! Még gyorsabban! Támadj! Támadj! Támadj! Támadj! Még! Cél.