Huba
17 °C
33 °C

Fehér János

újságíró Sport rovat

A rajtnál megfenyegették, a célban megalázták a futólegendát A rajtnál megfenyegették, a célban megalázták a futólegendát

A hatszoros világbajnok Mo Farah-t védjegyével gúnyolták ki, ellenfele torokelvágást mutatott.

augusztus 13. 09:02

Usain Bolt megsérült élete utolsó versenyén Usain Bolt megsérült élete utolsó versenyén

A 4x100-as váltó befutó embere volt. A célig sem jutott el.

augusztus 12. 23:04

Elfelejtette a vb-döntőben, hogy a vizesárokba is ugrani kéne Elfelejtette a vb-döntőben, hogy a vizesárokba is ugrani kéne

Az élen álló kenyai akadályfutó majdnem megvezette az egész mezőnyt is.

augusztus 11. 23:26

Vajon ízletesebb a disznó húsa, ha egész életében csak lófogú kukoricát zabált málnalekvárral? Velőtrázóbb ízélményt okoz egy marhafelsál, ha a marha életében csak selyemfüvet legelt?

20170804 093003

Nem ártanám bele jobban magam a magas gasztronómiába, de nagyon is jogosak lehetnek ezek a kérdések, és éppen ezért szükséges is tudatni a kedves vásárlóval, hogy milyen szarvason/Szarvason nevelgették azt a harcsát. Azok az értelemzavaró azonos alakú szavak.

A fénykorában csak Oroszlánykirály néven futó sprinter mindig szeretett excentrikus mezekben tekerni, amelyekért persze rendre megbüntették a szervezők, de hát volt neki miből kifizetni a pár száz svájci frankokat.

cipollini-bike-instagram

Aztán van, amikor egyáltalán nem viselt semmit, és most megint meztelenül (sisak, kesztyű, cipő kivételével) ült nyeregbe.

Az 50 éves sprinter még mindig elég jó formában van (sőt, mintha még jobban kigyúrta volna magát az elmúlt évben), ahogy az a képen is látszik. De ne is őt nézzék, hanem a bringáját, elvileg azt próbálja így reklámozni.

 

Legalább is a Magyar Idők párhuzamos valóságában ennyien voltak kint az Újpest–Vasas-mérkőzésen, szúrta ki a 444.hu. Erre a meccsre egyetlen néző sem mehetett be, mert az MLSZ zárt kapuval büntette az újpestieket szurkolóik miatt. 

zartkapu

Az NB I. nézőszámai eddig is megfoghatatlan matematika szerint alakultak, rendszeresen túlbecsülik, (-számolják?) azokat, ahogy arra szintén rámutat a 444 az NB I.-be most feljutó Balmazújvárosnál az MTI 1800 nézőt számolt, míg a Nemzeti Sport már 2206-ról tudott.