Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Fehér János

újságíró Sport rovat

Dárdai: Nekünk az a realitás, ha kétszer húsz pontunk van Dárdai: Nekünk az a realitás, ha kétszer húsz pontunk van

Sűrű a Bundesliga középmezőnye, a Herthának is a győzelembe kell menekülnie.

tegnap, 16:11

Ronnie O'Sullivan a legleleményesebb nyerőgép Ronnie O'Sullivan a legleleményesebb nyerőgép

Vasárnap két rekordot állított be a snookerzseni, és még van, amit simán megdönthet.

tegnap, 14:02

Hemingway gyengeelméjűnek nevezte a kirúgott Honvéd-edzőt

A tulajdonos pár hete még védte Van der Meert.

tegnap, 09:37

A női futballválogatottunk pénteken Balmazújvárosban Ukrajnával játszott világbajnoki selejtezőt, aminek az elején meglehetősen szokatlan képeket láthattunk.

20171124 145638

A csapatok bevonultak a kísérőgyerekekkel együtt, majd a kamerák felé fordulva álltak fel. Az ukránok a himnuszuk megszólalásakor viszont egy hátraarcot csináltak. Az első tippjünk szerint azért, mert a főtribünön nem voltak szurkolóik, csak a másik oldalon, vagy csak ott láttak ukrán zászlót.

Több olvasónk szerint az ukránok a magyarok ellen protestáltak, mert Magyarország nem támogatja tovább Ukrajna EU-s integrációját. Ebben az esetben viszont az lett volna logikus, ha a magyar himnusz közben fordítanak hátat.

Ha tud valamit, írja meg ide.

20171124 145648

kolar

Alapvetően az országúti kerékpárnak és a trükközésnek nem sok köze van egymáshoz, de a versenyek közben is gyakran mókázó világbajnok, Peter Sagan már sokszor bebizonyította, hogy a koskormányos bringákkal is sok mindent meg lehet tenni.

 

Most az egyik csapattársa, Michal Kolar találta ki, hogy a vizes aszfalton nem muszáj gurulni, csúszni is lehet a kerekeken. A bringás Palma de Mallorca egyik lejtőjén mutatta be a kicsúszást vagy a bukást is kockáztatva, hogyan kell driftelni országútival.

A hétvégi Feyenoord–Venlo-mérkőzés 11. percében a szurkolók egyszerre villantották fel telefonjaik fényét és kezdtek rá a Liverpool-himnuszaként is is mert You'll  never walk alone című dalra, amivel a Feyenoord-kapus Brad Jones felé fejezték ki együttérzésüket. Jones fia, Luca ötéves korában, hat évvel ezelőtt halt bele a leukémiába.