Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Földes András

újságíró Politika

Trump visszatáncolt egy sor kampányígéretében Trump visszatáncolt egy sor kampányígéretében

Amerika csak kapkodta a fejét, hogy mi mindent csinált Trump egy nap alatt. Mást gondol a klímaváltozásról, Szíriáról, és egyedül teremtené meg a békét a Közel-Keleten. És anácik.

november 22. 22:33

Az ISIS várában jártunk, és kiderült, hogy ez egy terrorista szellemvasút Az ISIS várában jártunk, és kiderült, hogy ez egy terrorista szellemvasút

Az iraki katonák vezetésével felfedeztünk egy frissen visszafoglalt ISIS-erődöt. Olyan helyre jutottunk, amelynek a létezéséről sem tudtunk.

november 22. 14:22

Korrupciós emléktáblát avattak Rogán Antal tiszteletére Korrupciós emléktáblát avattak Rogán Antal tiszteletére

Annak az Aulich utcai háznak az oldalára került a tábla, ahová a miniszter állítólag csak kávézni jár fel.

november 20. 17:40

Nagyjából 80 éve nem volt ilyen baljós és béna év, mint az idei. Ha gyorsan át akarja tekinteni, elég meghallgatnia ezt a zenei tartalomjegyzéket.

Svédországban betiltották a karácsonyi díszkivilágítást, hogy ezzel se sértsék a muszlim lakók érzékenységét, terjedt el a hír a Facebookon, több tízezer dühös embert dühítve tovább.

Mielőtt Ön is posztolná az egyszerre  felháborító, és kamu hírt, nézze meg az alábbi videót. Ez 2016 egyik legfontosabb üzenete:

A bibliai kép északi verziója vált valósággá Kanadában, ahol nem farkasok bújtak birkákhoz, hanem egy jegesmedve egy kutyához. A néhány napja készült felvétel etológiai megközelítésből nehezen magyarázható. 

A kegyetlen vadászként ismert jegesmedve megközelít egy kikötött kutyát, majd ahelyett, hogy széttépné, simogatni kezdi. A kutya láthatóan teljesen természetesnek veszi a törődést. Mi sem értjük, úgyhogy egyszerűen csak dőljön hátra, és tekintse meg a világbékét előrevetítő képsorokat.