Hella
14 °C
26 °C

Földes András

újságíró Politika

CEU-ügy: Az amerikai kormány nem hajlandó tárgyalni, helyretették Balog Zoltánt CEU-ügy: Az amerikai kormány nem hajlandó tárgyalni, helyretették Balog Zoltánt

Hiába reménykedik a magyar kormány, hogy Trumpék leülnek velük, derült ki közleményükből. A kormány csak azért is tárgyalna Trumppal.

május 23. 17:35

Most kiderül, kicsoda valójában Soros György Most kiderül, kicsoda valójában Soros György

Döbbenetes hatása van a kormány médiaháborújának Soros György ellen. A Körúttól a kis falvakig kérdeztünk, és meglepő dolgok derültek ki a milliárdosról.

május 16. 07:00

Feljelentették Tállai Andrást, mert kamuválaszt adott hivatalos kérdésre Feljelentették Tállai Andrást, mert kamuválaszt adott hivatalos kérdésre

Az NGM államtitkára ezzel hivatali visszaélést követett el, büntetőfeljelentést tett az LMP.

május 12. 15:12

Van ez a szégyenlősség az elmúlással kapcsolatban, hogy az emberek nem szívesen néznek szembe ezzel a megkerülhetetlen ténnyel, hadakoznak ellene, sőt, vannak intézmények, amelyek direkt a késleltetésére jöttek létre.

Az úgynevezett "kórházak" a világ minden részén sterilek, fehérek, mintha az univerzum örök és antiszeptikus lenne.

Ezzel a hazugsággal megy szembe a nyíregyházi kórház tüdőgyógyászati osztálya, amikor nem is próbálja leplezni a világegyetemet meghatározó elvet.

A középkori művészetet is meghatározó vanitas-motívum a fürdőben jelenik meg a maga teljességében, de olvasónk jelzése szerint az elmúlás lehelete az egész intézményt belengi.

Néhány éve zavartan írtuk meg, hogy Orsós Zsófia  a megyei német szépkiejtési versenyen a második lett a korosztályában, az országoson pedig negyedik. Újságírónkat az bizonytalanította el, hogy normális országban be kell-e számolni arról, ha egy roma kislány tanulmányi versenyeket nyer. Végül arra jutottunk, hogy nem normális országban élünk, és hírt adtunk a sikerről.

Mivel Magyarország az eltelt három év alatt sem vált az esélyegyenlőség mintaországává, folytatjuk a hagyományt. Ennek jegyében számolunk be arról, hogy az immár hetedikes Orsós Zsófi első lett az országos német szépkiejtési versenyen.

A Szabad Pécs cikke szerint a hetvehelyi kislány Budapesten, a német nemzetiségi gimnázium versenyén indult el.

Zsófi egyébként klarinétozik is, abból is kitűnő, ahogy minden más tantárgyból. Gyermekpszichológus szeretne lenni.

2 hahás aktivista 4 részeg külvárosi fiatalnak a gyülekezési szabadságról szóló kvízversenyt rendez. A téren kb. harmincan maradtak, a rendőrök továbbra sem akarják megzavarni a békés ücsörgést a villamossíneken.