Olga, Liliána
19 °C
30 °C

Földes András

újságíró Politika

Melyik a legjobb háborús film?Apokalipszis most

Melyik a világ legmagasabb hegycsúcsa?Mount Everest (8850m)

Európa teljesen felkészületlen, pedig újabb menekülthullám jöhet Európa teljesen felkészületlen, pedig újabb menekülthullám jöhet

Iránban jártunk, ahol berobbanhat a menekültválság új fázisa. A 3 millió afgán világában élni kalandos, aki szereti a birkafejet, de a botozásos, rendőrös sztorik után mi is az EU-ba vágytunk. Tudja meg azt is, hogy divatozhatnak a nők Iránban.

1 órája

Soha nem láttam még ilyen mocskos lányokat Soha nem láttam még ilyen mocskos lányokat

A világ minden részéből érkező lányok és fiúk sajátos faépítményekkel foglalták el a Balaton-felvidéket. Új honfoglalás a Hello Woodon. A rendőrség csak egyszer csapott le.

július 23. 09:00

Pénzt akartunk onnan, ahonnan Andy Vajna Pénzt akartunk onnan, ahonnan Andy Vajna

Az Eximbank eddig a kormánynak kedves üzletembereknek osztogatta az állami pénzt. Álruhában mentünk pénzért, és jól meglepődtünk. Titkoskamerás felvételek.

július 19. 07:49

Törökországi forrásaink szerint a legnagyobb kikötővárosban, Izmirben nyugodt a helyzet. Azonban ott a lakossag hagyományosan szekuláris, így inkább a katonaság ideológiai vonalához áll közel.

Gaziantepben, amely az ország déli részén, a szír határ mellett fekszik, helikopterek köröznek a város felett. A forrásunk szerint azt nem tudni, hogy a kormány vagy a katonaság mellett vannak a gépek.

Egy barátunk küldte az alábbi képet egy arizonai autópályáról. 

Sok magyarázat nem kell a képhez: "Ne játssz Pokémon Góval vezetés közben."

Ha Amerikában vezet, legyen különösen óvatos, lehet, hogy a sofőrök fele éppen pokémonokat próbál elkapni az autójával.

Ha nem tudnánk, hogy az Uber egy személyszállítási rendszer, akkor a búcsúvideójuk alapján azt gondolnánk, hogy életünk szerelme, aki most édes-bús videóban köszön el tőlünk, mert elfogadta ugyan, hogy dobtuk, de ő azért még nagyon nincs túl a dolgon. És ha már úgyis a közös képeinket nézegeti éjjelente, miért ne vágjon össze belőle egy videót. Úgysem tud aludni.

A sztori persze a maga valóságában is szomorú: nem egy applikációval szakítottunk, hanem a fejlődéssel. Ahelyett, hogy Magyarország megpróbálta volna beépíteni, szabályozni az újat, a szokásos módon inkább engedett a mutyicsoportok nyomásának, és odaláncolta magát egy elaggott struktúrához. Ez pedig tényleg szomorú.