Hedvig
7 °C
23 °C

Földi Gábor

Fega

Gyakornok Kult

Nemsokára kiderül, milyen király lesz a Fekete párduc Nemsokára kiderül, milyen király lesz a Fekete párduc

Megérkezett a Marvel-film új előzetese, és tele van akcióval.

tegnap, 16:53

Amerikai filmfesztiválon mutatják be a Budapest Noirt Amerikai filmfesztiválon mutatják be a Budapest Noirt

Nem ez lesz az egyetlen magyar film Chicagóban, amit láthat az ottani közönség.

tegnap, 16:44

Új tulajdonosa van az Inforádiónak Új tulajdonosa van az Inforádiónak

A főszerkesztő Módos Márton cége vásárolta meg a rádiót.

tegnap, 15:52

Lassan teljessé válik a 2018-as Snowattack fellépőinek listája. Ez Közép-Európa legnagyobb sífesztiválja, ahol a havas pályákon való lecsúszás mellett koncertek és bulik is lesznek. A legnagyobb név a fellépők közül egyértelműen a Rudimental.

Ők elég nagy bulit szoktak csapni, írtunk az idei szigetes fellépésükről, illetve tavaly az EFOTT-on is megnéztük őket, és általában elég jó véleménnyel voltunk róluk. Mondjuk a Snowattackre csak DJ-szettel készülnek, a fesztiválokon pedig ott volt a teljes csapat. 

Fellép a Lost Frequencies is, aki elég népszerű a magyarok körében, megfordult már a Volt és a Strand Fesztiválon is. A fesztivál közönsége nemzetközi, de lesz pár magyar fellépő is. Minden egyébről itt lehet tájékozódni.

 

Biciklis baleset érte Ed Sheerant, ami miatt be kellett gipszelni a kezét. Ezt az énekes a Facebookon közölte a rajongóival. Arról nincs szó, hogy emiatt esetleg koncertek maradnak el, de a poszt szerint előfordulhatnak változások.

 

Arról, hogy kicsoda Ed Sheeran, és miért olyan sikeres, ebben a cikkünkben írtunk. Legutóbbi albumáról pedig itt lehet olvasni

Jon Cluett, felesége és négy gyerekük az Eilt-tó partján, Skóciában pihentek egy házikóban, péntek reggel viszont arra ébredtek, hogy egy hatalmas vihar elsodorta a kenujukat. Mocsaras tájon több kilométeres utat kellett volna megtenniük ahhoz, hogy visszaérjenek az autójukhoz, így segítséget kértek.

A rendőrök pedig azt mondták, hogy felejthetetlen élményben lesz a gyerekeknek részük, ugyanis pont a Roxfort expresszt is alakító Jacobite gőzmozdony veszi majd fel őket. 

A beszámoló szerint a 6 és 12 év közötti gyerekek nem is hittek a szemüknek, mikor meglátták, hogy milyen jármű jött értük.

(MTI)