Bence
10 °C
25 °C

Földi Gábor

Fega

Gyakornok Kult

Egy mexikói nyaralás nehezen alakulhatna rosszabbul Egy mexikói nyaralás nehezen alakulhatna rosszabbul

Itt a cápás horrorok rajongóinak új kedvence.

17 órája

George Clooney egymillió dollárral szállt be a gyűlölet elleni harcba George Clooney egymillió dollárral szállt be a gyűlölet elleni harcba

Feleségével együtt támogatnak egy civil szervezetet.

tegnap, 15:40

Matt Damon reméli, hogy senki sem veszi észre a véres ingjét Matt Damon reméli, hogy senki sem veszi észre a véres ingjét

George Clooney megmutatja, hogy mindent megtanult már Coenéktől, amit tudni érdemes.

tegnap, 06:10

Van előnye is annak, hogy a fizikai adathordozók helyett egyre több ember internetes streamingen keresztül hallgat zenét. Ez ugyanis azonnali visszacsatolásra ad lehetőséget és pontosabban lehet tudni épp mit is hallgatnak az emberek.

Persze az eredmény ritkán okoz meglepetést.

A Variety például arról kellett, hogy beszámoljon, hogy tegnap a napfogyatkozás (angolul eclipse) apropóján Bonnie Tyler 1983-as klasszikusa a Total Eclipse of the Heart iránti érdeklődés drasztikusan megnőtt. Spotifyon 2859 százalékos volt a növekedés az előző két héthez képest, YouTube-on pedig óránként 260 ezerszer indították el a számot a legforgalmasabb időszakban.

Tyler egyébként egy karibi hajón énekelte slágerét miközben a Hold eltakarta a Napot.

 

Jay-Z az angliai V Fesztiválon lépett fel a hétvégén, ahol a koncert közben időt szakított arra, hogy megemlékezzen néhai barátjáról és alkotótársáról, Chester Benningtonról.

 

2004-ben egy közös albumot is kihoztak, amiről Jay-Z természetesen a Numb/Encore című nótát ajánlotta egykori barátja emlékére. A közönséget pedig arra kérte, hogy olyan hangosan énekeljenek vele együtt, hogy azt Chester is meghallja a menyben.

Screen Shot 2017-08-21 at 11.16.53 de..png

Elhiszem, hogy ezen a ponton már nehéz számon tartani, de azért próbáljuk meg röviden áttekinteni, hogy hol tart Katy Perry 2017-ben. Swish Swish című számával válaszolt Taylor Swift, még 3 évvel ezelőtt íródott dalára, a Bad Bloodra, ami bosszúból íródott azért, mert Perry lenyúlta Swift háttértáncosait, ami veszélybe sodorta a turnéját. 

A Bad Blood című klipben Taylor Swift összes híres barátja szerepelt (plusz Kendrick Lamar) és egy héten át tartó plakátkampány előzte meg, úgyhogy nem annyira meglepő, hogy a válaszvideóval, valami hasonló történik. Készült egy 50 másodperces előzetes, ami elárulja a tematikát, illetve a meglepetésvendégek egy részét.

 

A klipben fontos szerepet kap Molly Shannon, Terry Crews, feltűnik még Gaten Matarazzo a Stranger Thingsből, illetve Thor Björnsson, aki a Hegyet alakítja a Trónok harca sorozatban és persze Nicki Minaj sem marad ki a buliból.

Most vasárnap rendezik az MTV Video Music Award díjátadót, aminek Katy Perry lesz a műsorvezetője és a pletykák szerint Taylor Swift is készül valami újdonsággal az eseményre, úgyhogy meglátjuk, hogyan folytatódik tovább a cicaharc.