Iván
17 °C
32 °C

Földi Gábor

Fega

Gyakornok Kult

Véget ért a film, mire rájöttek, hogy miről kellene szólnia Véget ért a film, mire rájöttek, hogy miről kellene szólnia

A Verdák 3 nem lesz Pixar-klasszikus, csak egy szórakoztató film, amiből többet is ki lehetett volna hozni.

június 20. 17:11

Scarlett Johanssont és Bruce Willist is lehagyták a Verdák Scarlett Johanssont és Bruce Willist is lehagyták a Verdák

Az iskolai vakáció első hétvégéjén egy animációs film volt a nyerő a magyar mozikban.

június 19. 16:45

Sajnos ezt az öt számot senki sem találta el

Viszont négyese elég sok embernek volt az ötös lottón.

június 17. 21:15

Ha világsztár az ember, nem csinálhat semmit csak úgy. Minden mögött valamilyen hátsó szándéknak kell lennie.

Nincs az az isten, hogy egy híres énekesnő a saját szórakozásából értékeljen rántott hagymakarikákat Instagramon. Ez az egész biztos csak egy újabb furfangos módja a népszerűség növelésének, semmi több.

Lorde-nak, az új-zélandi énekesnőnek, ezt kellett a saját bőrén megtapasztalnia. Imádja a hagymakarikákat, úgyhogy indított egy Instagram-csatornát, ahol semmi más nem volt, csak az, hogy ő, névtelenül kóstol és pontoz különböző hagymakarikákat. Valaki azonban leadta a drótot a sajtónak arról, hogy emögött valószínűleg az énekesnő van. Ezt követően a profilt törölték és senki sem volt benne biztos, hogy tényleg az énekesnő szerelemprojektje halt-e meg idejekorán.

A héten Jimmy Fallon műsorában kiderült az igazság, és bevallotta, hogy valóban ő volt a profil mögött.

 

Elmondta, hogy azért törölte a profilt, mert a leleplezéssel pont a lényeg veszett ki belőle. Nem lett volna értelme úgy folytatnia, hogy mindenki tudja, ő áll a posztok mögött és egy számító popsztárnak tartsák miatta.

És az sem hiányzott neki, hogy a rajongói hagymakarikákat dobáljanak neki a koncerteken, ami mondjuk még így is megtörténhet.

A tegnapi nap során Katy Perry lett az első olyan személyiség Twitteren, akit több, mint 100 millió ember követ. Az utóbbi hetekben sokat hallani az énekesnőről, aki teljes erőbedobással reklámozza legújabb, Witness névre keresztelt albumát. (Nem sikerült túl jól, itt olvasható kritikánk róla.)

 

Ezzel sikerült olyan embereket megelőznie, mint Donald Trump, vagy Barack Obama, de az énekesnő számára talán a legfontosabb, hogy ebben sikerült jócskán lepipálnia Taylor Swiftet, akinek 15 millióval kevesebb követője van a közösségi oldalon.

Ed Sheeran volt James Corden vendége a Carpool Karaoke legújabb adásában. Ez az a szegmens, amiben az angol műsorvezető híres zenészekkel kocsikázik, miközben kicsit beszélgetnek, énekelnek, illetve diliznek.

 

A 13 perces videó főleg az éneklésről szól és kevés benne az előre megírt rész. Olyan dolgokat tudhatunk meg belőle, hogy hogyan sebesítette meg Sheeran Justin Biebert Japánban, illetve, hogy miért nincs mobilja. 

Azt is elmondta, hogy a úgy érzi a nem túl előnyös külsejéért cserébe kapta a zenei tehetséget Istentől, aki látta, hogy bizony valamilyen segítségre szüksége lesz, ahhoz, hogy csajozni tudjon.