Vilhelmina
11 °C
16 °C

Gábris Eszter

gabriseszter

szerkesztő Index 2

szerkesztő Social

Gyerek1

Csiga2

Munkával töltött év20

Ebből az Indexnél lehúzott év10

Péntek 13: Tudjuk, hol fogsz fesztiválozni idén nyáron? Péntek 13: Tudjuk, hol fogsz fesztiválozni idén nyáron?

Mennyiből jön ki egy nap buli? Érdemesebb a szomszéd országokban fesztiválozni? Hova menjen, aki metálra vágyik? Erről szól a péntek Facebook Live.

június 16. 13:15

Követték és megverték áldozatukat az ismeretlen rablók Követték és megverték áldozatukat az ismeretlen rablók

Az ismeretlen rablók hosszan követték a férfit, majd megrugdosták és elvették a telefonját.

2015. december 18. 15:57

Ingyenes parkolás és ritkított járatok az ünnepek alatt

A közterületi parkolók díjmentesek lesznek, a tömegközlekedés meg ritkásabb.

2015. december 18. 15:19

Rémi Gaillard francia átverőművésznek persze nem ez volt a legaljasabb húzása, szokott ő bombákkal is humorizálni, de azért egy olyan helyen eljátszani a medvét, ahol nem kizárható a felbukkanása, elég erős. Szegény futó fent a fán, remélem, később volt egy két szava ahhoz a tréfás fiúhoz.

 

A mentősök munkáját mindenki úgy köszöni meg, ahogy tudja. Egy kalocsai gazda például úgy, hogy egész nyáron ingyen adta a mentősöknek a dinnyét, ráadásul nem is engedte reklámozni magát, így csak most posztolhatták a történetet. Szép gesztus, gratulálunk!

A pest-megyei Farmos határában a 2004 óta zajlik a békamentés, köszönhetően a Farmosi Békamentőknek. Már több mint 250 ezer kétéltűt segítettek át a természetvédelmi szervezetek tagjai és önkéntesei a forgalmas műúton, most viszont nem békákat, hanem a szemetet gyűjtik össze a Te szedd akció keretében. A Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány által szervezett eseményen mindenkit szívesen látnak, részletek a szórólapon.