Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Haász János

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Hány évesen csináltam először?17

Miért csináltam először?Fiatal voltam, jól jött a pénz

Azóta hányszor csináltam?Több ezerszer

Nyilván a cikkírásról volt szóNyilván

Nyerges Zsolt elmondta, miért távozott a Közgéptől Nyerges Zsolt elmondta, miért távozott a Közgéptől

Tényleg összeveszett-e Simicskával, és hogy maradt mégis kapcsolatban a céggel? A távozó Közgép-elnök csak az Indexnek nyilatkozott.

január 14. 12:12

Ketten meghaltak újév hajnalán egy dunaújvárosi tűzben Ketten meghaltak újév hajnalán egy dunaújvárosi tűzben

Egy bódé kapott lángra, két elszenesedett holttestet találtak benne a tűzoltók.

január 1. 07:45

Nem mai a poén, én is többször láttam már ugyanennek egy hasonló vizuális feldolgozását, de amióta a kormányzati ellenségkeresős politika a menekültekről Soros Györgyre váltott, ismét aktuális. Szóval az „egy újszülöttnek minden vicc új, avagy hátha valaki nem ismeri” jegyében: nézzük valami mást, ha már unjuk Soros Györgyöt.

soros parhuzamos

Mármint nem őcsászári felségét, hiszen ő már jóval korábban meghalt (tavaly volt a halálának századik évfordulója), hanem a róla elnevezett hidat. Az általunk már Szabadság néven ismert híd 1896-ban épült, ez volt a főváros harmadik közúti Duna-átkelője. Egy hónappal a felrobbantása után a szovjet csapatok egyes hídelemek felhasználásával már pontonhidat létesítettek ott, a teljes helyreállítása 1946 tavaszán kezdődött.

Fotó: Wikipedia

A XIII. kerületben két dolgot iszonyú nehéz, ebből az egyik az, hogy bármikor bárhol szabad parkolót találjunk. Ezért akinek van, az védi, ahogy tudja. Vagy legalábbis megpróbálja védeni – valaki egy kanna vizet és egy dobozt tett ki egy parkolóhelyre, mintegy a körbepisilés szinonimájaként. De hiába.

parkolo
Fotó: Olvasónk, Gergő / Index

Jobb híján tacepaózott egyet a szélvédőn, ha első dühében tette, valószínűleg pillanatragasztóval. Az üzenet a Kedves Paraszt megszólítással kezdődik, ám ezután meglepően tárgyszerűen csak annyit ír, hogy legközelebb ne parkoljon a másnak foglalt helyre. Hogy persze mi a nagyobb suttyóság, parkolót foglalni vagy másnak odaállni, azon lehet vitatkozni (még ha előbbire lehet normális magyarázat is, például egy költözés).