Zsanett, Janka
17 °C
27 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma18975

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)76


A világtörténelem legnagyobb trollja A világtörténelem legnagyobb trollja

Alan Abel mozgalmat indított az erkölcstelen tehenek felöltöztetésére, a szoptatás betiltására, a kövérek megadóztatására, volt a Világ Legkisebb Péniszű Férfija, és elindított egy nem létező nénit az elnökválasztáson. Nem tudott akkora hülyeséget kitalálni, hogy ne lettek volna lelkes követői.

tegnap, 09:05

Nem is olyan szar a Warcraft-film Nem is olyan szar a Warcraft-film

22 év után film készült a Warcraftből, ami ma már az egyik legértékesebb videojátékos brand. Duplakritikában jártunk utána, ez is olyan szörnyű lett-e, mint a legtöbb játékfeldolgozás.

május 26. 18:55

Donald Trumpból programozási nyelv lett Donald Trumpból programozási nyelv lett

Viccből írták, és úgy működik, mint a republikánus elnökjelölt, vagyis látványosan és abszolút nem normálisan.

május 26. 06:35

A Trónok harcában az egyik legjobb dolog az, hogy kismillió témán lehet spekulálni a sztori rejtélyeivel és elkövetkező csavarjaival kapcsolatban, Havas Jon valódi származásától Azor Ahai kilétén át addig, hogy mit jelent az, hogy Hodor. Ja bocs, utóbbin már nem. :(

A Mashable most kihalászott a Redditről egy olyan teóriát, ami egyrészt egészen logikusan hangzik, másrészt, ha kiderül róla hogy igaz, az úristen kegyelmezzen George RR Martinnak és az egész HBO-nak.

Mi van, ha Sansa Stark terhes Ramsay Boltontól?

Ugye? Rosszabb belegondolni, mint bárki halálába, megkínzásába, megalázásába eddig a sorozatban, pedig volt pár ilyen. Az ugye megvan, hogy Ramsay többször megerőszakolta szegény Sansát, és Westeros nem a fogamzásgátló módszerek változatos kínálatáról híres. Plusz:

  • Ott van a legutóbbi részben Sansa új ruhája, ami akár a terhessége elrejtésére is szolgálhat.
  • Ott van az a jelenet, amikor kínálják, de nem eszik, mert "nincs étvágya".
  • És ott van a Kisujjnak odavetett mondat, hogy "máig érzem, amit Ramsay tett velem".

Jó, hát bizonyítéknak elég gyengécskék, de a dolog finom előrejelzésére teljesen alkalmasak lehetnek. És hát miről szólt eddig a sorozat? Arról, hogy hagyja, hogy a néző elkezdjen reménykedni, hogy na, most egy kicsit elkezdtek jó irányba menni a dolgok, aztán fog egy húszkilós samukalapácsot, és ezt a reményt akkurátusan, látható élvezettel mikroszkopikus szilánkokra veri szét.

El tudják képzelni, hogy ezek kihagyjanak egy olyan ziccert, hogy szegény Sansa teherbe essen Minden Univerzumok Leggonoszabb Gyökerétől, Aki Miatt A Pöcsfej Joffreyt Is Visszasírjuk?

UPDATE: Igen, amint arra több olvasónk is - egyébként abszolút helyesen! - felhívta a figyelmet, pont Martin apót felesleges lenne emiatt bántani, hiszen a könyvben kicsit másképp alakul ez a szál, és nem Sansa jár olyan rosszul, hogy Ramsay felesége legyen. Na de mikor zavart utoljára ilyen apróság egy lincselő tömeget, kérdem én.

A választ a népszerű Simon's Cat websorozat illusztrálásával, 5 percben prezentáljuk:

Nyitás július negyedikén, a tűzijátékozás és berúgás nagy amerikai ünnepén, ha valaki Los Angelesben jár a nyáron, feltétlenül nézzen be, mert állati hangulatosnak ígérkezik.