István, Vajk
17 °C
22 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma18975

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)76

Óriási ásványvízbalhé tört ki Amerikában

Azzal vádolják a Nestlét, hogy "100% természetes forrásvíz" címkével árulja a sima vizet.

30 perce

Észak-Korea Észak-Korea "könyörtelen csapással" fenyegetőzik

Ellenséges lépésnek tekintik a délkoreai-amerikai hadgyakorlatot, azt mondják, Trump nukleáris háborúba hajszolja a világot.

1 órája

Megtalálták a 72 éve elsüllyedt legendás világháborús cirkálót Megtalálták a 72 éve elsüllyedt legendás világháborús cirkálót

A USS Indianapolis szállította le a hirosimai atombomba alkatrészeit Guamra, két nap múlva szétlőtték a japánok. Most lett meg a roncs 5500 méteres mélységben az óceán fenekén.

2 órája

Tudjuk, mire gondol: arra, hogy mennyire király már az a You spin me round-feldolgozás a videó alatt, és hol lehet meghallgatni egészben - hát, sajnos sehol, direkt ehhez a videóhoz készült és sehol máshol nem elérhető :(

Barbara Rygiel 103 éves, Floridában él. Minden héten négy alkalommal jár templomba, menetrend szerinti busszal A helyi BKV, a Pinellas Suncoast Transit Authority a nénit a 103. születésnapján egy örök életre szóló buszbérlettel ajándékozta meg.

Ön szerint ez:

  • 1496
    Cuki
  • 1296
    Cinikus

(via)

Hát innen, Tone Loc méltán elfeledett 80-as évekbeli tánczenei előadóművész slágeréből, a Wild Thingből (ha nem akarja teljes egészében kiélvezni a muzsikát, tekerjen kb 4 perchez):

  Egészen pontosan ez hangzik el:

Say what

Yo love you must be kidding

You’re walkin’ babe

Just break out of here

Hasta la vista baby

Ami annyira megtetszett Cameronnak, hogy beleírta a film forgatókönyvébe (akkor már vagy 2-3 éve lejárt sláger volt egyébként), és a filmtörténelem egyik legtöbbet idézett egysorosává tette. (via Fandom)