Adalbert
6 °C
22 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma18975

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)76

Magyar kamugyógyítót buktattak le Angliában Magyar kamugyógyítót buktattak le Angliában

Azt hirdette, egymillióért gyógyítani tudja az autizmust, de a terápián csak ordítozott és veréssel fenyegette a pácienst, amit rejtett kamerával rögzítettek a BBC oknyomozói.

10 órája

Ilyen elnökválasztás még nem volt Ilyen elnökválasztás még nem volt

Elérkezett Hillary Clinton és Donald Trump első szemtől szembeni összecsapása, akár százmillióan is követhetik éjszaka az elnökjelölti vitát. Trump fegyvere a kiszámíthatatlanság lehet a tapasztalatára építő Clintonnal szemben.

tegnap, 21:05

Boldog élet rád csak démonok közt vár Boldog élet rád csak démonok közt vár

Hogyan tud egy 12 éves videojáték a hatodik kiegészítőjével már megint több millió játékost beszippantani? Egészen nyilvánvaló, hogy fekete mágia van a háttérben.

szeptember 17. 16:25

Mert ha igen, és akad mellé még 8 merevlemez és két scanner, olyan helyre kis szimfonikus zenekart eszkábálhat belőlük, ami a nyolcvanas évek legnagyobb hajmetál-slágerét is eljátssza:

Ez most az új trend a YouTube mashup-mesterei között, a legjobban szerintem a Harry Potter remixe sikerült:

De a Rogue One se rossz:

Így tett egy Nigel Mills nevű brit fickó is, aki a Vissza a jövőbe-trilógiával legendássá tett autót 22 ezer fontért (8 millió forint) vásárolta. Persze elkapták a zsaruk, akiknek kicsit illúzióromboló módon azt mondta, hogy egyáltalán nem az időutazást akarta kipróbálni, csak megjáratta kicsit a motort, úgyis csak évi pár alkalommal viszi ki a garázsból. Arra nem tér ki a rendőrségi jelentés, hogy volt-e a kocsiban fluxuskondenzátor, de gyanús, hogy nem, mert 89 mérföldnél kapcsolták le, amikor már illett volna szétszaggatnia a téridő-kontinuum szövetét. (via Guardian)