László
18 °C
28 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma18975

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)76


Mi lesz az Angliában tanuló magyar diákokkal? Mi lesz az Angliában tanuló magyar diákokkal?

Aki már kinn van, megúszta, aki most felvételizne, az is, de hamarosan jöhet a dupla tandíj, a pénzes egészségügy és a diákhitel megszűnése.

június 24. 11:21

Az első éjszaka joga sosem létezett Az első éjszaka joga sosem létezett

A jobbágylányok szüzességét törvényi alapon elvevő földesúr csak egy rosszindulatú legenda a felvilágosodás korából.

június 24. 09:26

Kiirtjuk az istenek eledelét?! Kiirtjuk az istenek eledelét?!

Hamarosan beköszönt az idei parlagfűzezon, és azzal a pokol másfél millió allergiás magyar számára. Hát még ha tudnák, hogy sokan a parlagfüvet nem irtják, hanem direkt termesztik, és mindent gyógyító csodaszerként hirdetik és árulják!

június 23. 14:55

Aki már kint van, valószínűleg megnyugodhat és az is kiérhet az EU-s állampolgársággal járó juttatásokra, aki idén érettségizik. A kilépés akár két éves folyamat is lehet, utána azonban már biztosan búcsút inthetnek az újonnan érkezők azoknak a jogoknak, juttatásoknak, egészségügyi biztosításnak, ösztöndíjnak, ingyenes oktatásnak, amelyek most még elérhetők. Részletesebben erről itt olvashat.

Egy tajvani kisállat-fodrászszalon műve látható a képen, ami állítólag iszonyú trendi most az országban. És igazából ez még semmi, mert tudnak Hello Kitty-t is nyírni. Kutyába, nanáhogy. (via Mashable)

(Disclaimer: Igen, van macskám, és nem, soha nem tennék ilyet vele.)

2016-06-20T110123Z 1253996546 D1AETKZDBVAC RTRMADP 3 TAIWAN-PETS

Elég kevés olyan pillanata volt a legutóbbi Trónok harca-epizódnak, ami ne lett volna vagy szörnyű, vagy véres, vagy szörnyen véres, de a csata előtti szokásokat taglaló párbeszéd Ser Davos és Tormund között pont ilyen volt. Meg is ihletett egy rajongót: