Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma18975

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)76

Kell nekünk oltás bárányhimlő ellen? Kell nekünk oltás bárányhimlő ellen?

De hát nem is olyan vészes az a betegség, mi is átestünk rajta gyerekkorunkban, a mai gyerekek se fognak belehalni, nemde? A helyzet ennél azért kicsit bonyolultabb.

tegnap, 10:33

2 milliárd dolláros perben hallgatják meg Mark Zuckerberget

A vád szerint az Oculus Rift lopott technológiára épül. A programozólegenda John Carmack az ügy kulcsfigurája.

január 16. 10:00

Tényleg a 4chan trollkodása lenne az egész Trump-botrány? Tényleg a 4chan trollkodása lenne az egész Trump-botrány?

Bohózatba kezd hajlani az állítólagos titkosszolgálati jelentés körüli felhajtás. Az internet segglyuka azt állítja, hülyét csináltak a teljes világsajtóból.

január 12. 11:30

Miután az elnökjelölti viták óriási rekordot hoztak, és a beiktatást megint csak az összes nagy tévécsatorna élőben közvetíti, logikus lenne azt várni, hogy újra nézettségi rekord dőljön. Az elmúlt 12 ünnepségnél így alakultak a tévés számok:

tv.png

Vagyis Ronald Reagant kéne lenyomnia Trumpnak. Érdemes megfigyelni, hogy a duplázó elnökök második beiktatásakor hogy megcsappant az érdeklődés. Kivéve Nixonnál. Ki érti ezt?

Obamáék és Trumpék már az autóban, Joe Biden és Mike Pence olyan kedélyesen beszélgetnek, mintha évtizedes cimborák lennének.

Az eddigi legviccesebb helyszíni fotó Betsy Kleintől, a CNN tudósítójától érkezett: állnak a vécék hosszú sorban, és mindegyiken akkurátusan le van ragasztva ugyanaz a felület. Vajon miért?

Mint kiderült, a mobil toaletteket a Don's Johns nevű cégtől bérelték a szervezők, Donald Trumpnak pedig éppen John a középső neve. A vécéken a cégnév-felirat így az ünnepélyes hangulathoz nem illő képzettársításokra adott volna okot.