Lenke
18 °C
31 °C

Hanula Zsolt

újságíró Tech-Tudomány

Olvasatlan emailek száma18975

Ebből fontos0

Facebook-részvények száma1

Jelenlegi árfolyam (dollárban)76

Kokain négyéveseknek Kokain négyéveseknek

Ilyen bizarr online szubkultúrát még nem látott: emberek kindertojásokat bontogatnak videón, több százmilliós nézettség mellett. Hogy ez nem nekünk jutott eszünkbe!

tegnap, 13:45

A dohányzás nem öl, evolúció nincs, a klímaváltozás kamu A dohányzás nem öl, evolúció nincs, a klímaváltozás kamu

A legjobb mégis az, ahogy a Titanic sikerét megmagyarázta Trump alelnökjelöltje, a jelöltállító gyűlésen szerdán nagy beszédet mondó Pence.

július 20. 18:04

Miért olyan nehéz megszabadulni a fokhagymaszagtól? Miért olyan nehéz megszabadulni a fokhagymaszagtól?

Azért, mert a vérünkben van, onnan meg nem viszi ki a fogmosás. Egy tuti módszer van: elfedni valami még erősebb illattal.

július 20. 07:02

Csütörtök óta dögmeleg van a Közel-keleten, mármint az ottani, sivatagban edzett mérce szerinti dögmeleg, nem az a langyi 30-35 fok, amikor mi itthon a légkondi távirányítójáért nyúlunk. 50 fok felett, na, az már valami! A World Meteorological Organization hivatalos mérései Kuvaitban és az iraki Bászrában ma 54 fokot mutattak, aminél melegebbet a hőmérő feltalálása, és a hivatalos meteorológiai használata óta csak a kaliforniai Death Valleyban mértek. Az abszolút rekord a halál Völgyében 56,7 fok, ezt 1913-ban mérték. (via Mashable)

A CNN terrorizmus-szakértője hívja fel erre a figyelmet Twitteren. Az iszlamisták legextrémebb szárnyainál ugyanis az az általános vélekedés, hogy ha valakit terrorakció közben megölnek, az dicsőség, és a mennyországba jut, de ha öngyilkos lesz közben, vagy akár utána, az gyávaság, és a pokolba kerül.