Lenke
19 °C
33 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Három éve tart a per a majomszelfi szerzői jogaiért Három éve tart a per a majomszelfi szerzői jogaiért

Mindenki elment banánért, amikor a józan észt osztották.

július 16. 12:45

Pénisz alakú féreg, élő fidget spinner és más furcsaságok kerültek elő az óceán mélyéről Pénisz alakú féreg, élő fidget spinner és más furcsaságok kerültek elő az óceán mélyéről

A kutatók négyezer méter mélyről hozták fel a fura állatokat, több ismeretlen faj is lehet köztük.

június 20. 17:30

Péntek 13: Tudjuk, hol fogsz fesztiválozni idén nyáron? Péntek 13: Tudjuk, hol fogsz fesztiválozni idén nyáron?

Mennyiből jön ki egy nap buli? Érdemesebb a szomszéd országokban fesztiválozni? Hova menjen, aki metálra vágyik? Erről szól a péntek Facebook Live.

június 16. 13:15

A Skysafe nevű startup millió dolláros szerződést kötött a Pentagonnal egy olyan mobil rendszer fejlesztésére, ami katonai járművekre / egységekre szerelve digitális védelmi buborékot húz a viselője köré, és tetszőlegesen zavarni tudja a hatósugarába repülő drónok irányítását.

A Moszulban szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy drónokat nem csak újságírók és segélyszervezetek használnak a nehezen megközelíthető helyeken, hanem bombákat is hatékonyan célba lehet juttatni velük. 

A Bordeaux-i állatkert kifutóján száz köbméteres medencét kapott a park két jaguárja. A vízben halak is úszkálnak, így az üvegfalon keresztül azt is láthatják a látogatók, hogyan vadásznak a víz alatt ezek az állatok.

Hol máshol integethetne a forgalomnak az oldalkocsis motorban ülve egy megtermett medve? Persze, mindez nem egy véletlenül elkapott jelenet. A helyi cirkusz forgatott egy vírusvideót, hogy promózzák a fellépésüket.