Mátyás
8 °C
11 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Egy hónapja Trump a világ leghatalmasabb embere Egy hónapja Trump a világ leghatalmasabb embere

Trump rengeteg elnöki rendelettel kezdett, de a beutazási tilalma fennakadt a bíróságokon. Volt már észak-koreai és iráni rakétateszt, az oroszokkal átalakulóban a viszony. Egy fontos tanácsadója az első hónapban megbukott, miközben az elnök a médiával is hadakozott.

február 20. 23:27

Idén sem finomkodtak az év képeivel Idén sem finomkodtak az év képeivel

A 2016-os év fegyveres és társadalmi konfliktusai mindent letaroltak a világ legrangosabb fotópályázatán. Fájdalmas visszatekintés az elmúlt évre a World Press Photo nagydíjas képeivel.

február 13. 14:17

A törökországi merénylet ikonikus képe lett az év hírfotója A törökországi merénylet ikonikus képe lett az év hírfotója

Burham Ozbilici képe nyerte a World Press Photo 2017-es nagydíját. Az AP fotóriportere egy eseménytelen kiállításmegnyitóra ugrott be fotózni, de egy merénylet közepén találta magát, szemtől szemben a fegyveres gyilkossal.

február 13. 12:08

Nem cserélnék a következő nyolc napra Abraham Poincheval francia performanszművésszel, aki ebbe a kőbe zárva tölti a következő napjait, miközben az élet lehetőségét kutatja az ismert világon kívül (és lemarad az Oscar-gáláról vasárnap éjjel).

Értem én a művészetet, meg minden, nekem csak az lenne a kérdésem, hogy fog majd enni?

Ha még a képviselőket sem, akik ott ülnek.

Orbán Viktor beszéde után a karzatról körülnézve azt láttuk, hogy sokan mással foglalkoznak ahelyett, hogy a kérdésekre vagy a felszólalókra figyelnének; a képviselők inkább telefonokba, újságokba merülve múlatják a perceket a teremben. 

Éppen elkezd cuki lenni, ahogy ez a polip kergeti a vacsoráját a tenger fenekén, és sehogy sem tudja elkapni, de aztán a videó közepén hirtelen fordul a kocka. Nem is mondanék többet, csak annyit, hogy én ezután soha nem fogok sötét vízben búvárkodni!