Ambrus
-7 °C
3 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Igazi fertő volt New York nyomornegyede Igazi fertő volt New York nyomornegyede

A Bowery sokáig iszákosok, koldusok, szerencsétlenek, és kitaszítottak környéke volt. Aztán elkezdtek bulizni járni oda az emberek.

november 21. 00:30

Kozmikus rigóhorror és karatézó madarak az év magyar természetfotóin Kozmikus rigóhorror és karatézó madarak az év magyar természetfotóin

Magyar fotósok legjobb képei a világ minden tájáról – megnyílt az Év Természetfotósa kiállítás. Nagykép.

november 8. 18:33

Ilyen volt a magas élet, a 30-as években Ilyen volt a magas élet, a 30-as években

Vitorlázás a Balatonon és hétvégi vadászat: A harmincas évek boldog oldalát fotózta végig egy magyar orvos. Azt fotózta, amitől boldog volt.

november 5. 23:29

A fejlett világ egyik nagy igazságtalanságára próbálja felhívni a figyelmet ez a nemrég indult Instagram: a félmeztelen lányokat kérdés nélkül letiltja az oldal, a félmeztelen fiúk viszont szabadon mutogathatják a felsőtestüket. Hogy miért van ez így? Szerintem hagyjuk.

genderless
Fotó: @genderless_nipples / instagram

De mit csinál akkor a közösségi oldal (és hogy reagál a közösség?), ha nem lehet eldönteni, hogy férfi vagy női mellbimbót látunk a képen? Hoppá! 

A dolog igazi szépsége az, hogy ha az Instagram elkezdi törölni ezeket a fotókat (elkezdte), akkor abba lehet belekötni, ha pedig nem kezdi el törölni őket, akkor meg abba.

A profil persze akkor is szuper vicces, ha a web2-3-genderfilozófia nem érdekli semmilyen szinten. Ebben az esetben remek tippjáték egy-egy képről kitalálni, fiúhoz vagy lányhoz tartozik-e.

Hogy áll a mellekkel?

Köszönjük, hogy szavazott!

Napról napra egymásra licitálnak az elképesztően brutális képek Moszulból. Az ISIS sem lehetett kutya, de patkányságért a városba bevonuló iraki hadseregnek sem kell a szomszédba mennie.

Néhány napja például olyan képeket lehetett látni, ahol egy iraki katona próbálja a szelfijébe komponálni az utcán hagyott holttestet, most meg itt van ez a fotó, ahol egy halott ISIS-es katona fején tapos egy iraki, miközben a készülő képhez pózol.

Nehéz elhinni, hogy ezeket a fotókat otthon fogják majd pörgetni egy kávézóban ücsörögve, vagy a családnak mutogatják a telefonról egy ebéd mellett. De akkor kinek készülnek?

Nézem ezt a képet és próbálom elképzelni: mit fogunk kezdeni ezzel az emlékkel évtizedek múlva? 

Valószínűleg minden reggel ilyen látványban lehet része annak, akinek a Megyeri hídra néznek az ablakai, és nem lusta hatkor kelni. Ha ön nincs a szerencsések között, akkor Mohai Balázs segít: