Máté, Mirella
10 °C
13 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Így kell hősöket faragni Így kell hősöket faragni

A Rákóczi téri vásárcsarnok dolgozói hétköznapi emberek. De most hősökké válnak Déri Miklós fotóin azáltal, hogy magukat adják egy-egy képhez.

szeptember 19. 23:47

Ez már majdnem Amerika! Ez már majdnem Amerika!

Kárpátalján megállt az idő egy idilli pillanatban. Rendszerek mennek, háborúk jönnek, de a hétköznapokon látszólag nem fognak világ változásai. Nagykép.

szeptember 12. 00:12

Más bőrébe bújhatunk a Sony XZ1 mobillal Más bőrébe bújhatunk a Sony XZ1 mobillal

Az arcunkról 3D képmását készíthetjük el az új Xperiával, és akár táncoló dinóvá is válhatunk.

szeptember 5. 08:11

Ha nem hanyagolja a sportolást, de nem is szeretne kilógni a többi apuka sorából a játszótér szélén ücsörögve, akkor ezt az övtáskát kell majd megvásárolnia az interneten, ha elindul a sorozatgyártás:

Az ötletgazda most keres társakat a vállalkozásához, a dadbod.com-on érdeklődhet, ha beszállna. Ezek a tervbe vett modellek:

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%

Egy francia műgyűjtő történetét mutatja be a Mashable: Thomas Sauvin egy kínai útja után összeállt egy férfivel, akinek az a foglalkozása, hogy ezüst nitrát tartalmú szemetet válogat a városi hulladékból - így elég sok röntgen-felvétel, CD és persze fotónegatív megfordul a kezei között. A jó állapotú felvételeket Párizsba küldi, ahol Thomas előhívja és rendszerezi őket.

Ketten együtt már felépítettek egy 750 ezer képből álló archívumot. Olyasmi ez, mint a kínai Fortepan. Ennyi kép között pedig nem csak közepesen rossz családi fotók, hanem igazi kincsek is lapulnak

Instagramon is lehet követni őket:

*****

* Beijing Silvermine * 北京银矿 * (@beijing_silvermine) által megosztott bejegyzés,

No More Nazis a címe az új előzetesnek a hamarosan megjelenő Wolfeinstein2-höz, és nem csak a kőkemény hentelést meg a groteszk poénokat mutatja meg, hanem tele van kikacsintós utalásokkal a mai, Donald Trump-szélsőjobb-szélsőbal korbácsolta amerikai közhangulatra is. Nevettem rajta: