Emma
5 °C
8 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Vásárolj, fiam, jedi lesz belőled Vásárolj, fiam, jedi lesz belőled

A Battlefront 2-vel tökéletesen lemásolt Csillagok háborúját kapunk, amivel ki lehet húzni hosszú hónapokat két film között, de azért a jó játék nem ilyen.

november 22. 20:46

A gyerekek szenvedik meg leginkább a fejük felett indított háborúkat A gyerekek szenvedik meg leginkább a fejük felett indított háborúkat

Az ember egész életét meghatározza, milyen benyomások érik első éveiben. Mi lesz azokkal, akik évekig csak háborút és szenvedést látnak a világból?

november 20. 20:38

Lángra lobbantott kiselefánt menekül az év legmegrázóbb természetfotóján Lángra lobbantott kiselefánt menekül az év legmegrázóbb természetfotóján

Mindennaposak az ilyen támadások az ország keleti felében a birtokaikat féltő gazdák és a vadon élő elefántok között.

november 7. 19:39

Egy fideszes politikus szerint szabályozni lehetne, mikor kezdődhet a karácsony, mi pedig arra vagyunk ma kíváncsiak a Facebookon, hogy ön mit gondol erről?

Megmondhatja a kormány, hogy mikor vásároljunk? Zavarja annyira a korai készülődés, hogy szíve szerint betiltaná az egészet? Szavazzon!

 

Már legalább egy éve kinn van a felirat egy floridai gyülekezet bejáratánál, de most, hetekkel a legutóbbi amerikai lövöldözés után újra felfedezte az internet, miután az egyház új kampányba kezdett, hogy biztosítsa a vasárnapi imára érkezőket, hogy biztonságban vannak. És, hát valljuk be, egészen szürreális dolog azt olvasni egy templom ajtaján, hogy

Magánterület, figyelem, ez nem fegyvermentes zóna. Fel vagyunk fegyverkezve, és ha bárki bepróbálkozik, az életével fizet. Igen, mi egy templom vagyunk, és megvédjük a híveinket. 

Üdv, a lelkészek.

Welcome to the River at Tampa Bay Church - our sign at every door of our church #welcomesign #theriverattampabaychurch

drrmhb (@rodneyhowardbrowne) által megosztott bejegyzés,

SijMYbE

Egyenletes és nyugodt szívdobogásban gazdag karácsonyi ünnepeket (és hasonló új évet) kíván egy kórház ezzel az egyszerű, ünnepi díszítéssel. Egyebet nem tudok elmondani,  Redditen kering most ez a fotó.