Luca, Ottilia
2 °C
5 °C

Hernádi Levente

lvnte

képszerkesztő Fotó

szerkesztő Social

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Ez a reklámfelületBÉRELHETŐ

Izland a magányos terápia szigete Izland a magányos terápia szigete

Darab Zsuzsa fotói mélyen személyes oldalát mutatják meg Izlandnak, amit nem fogunk az útikönyvekben megtalálni.

december 9. 00:07

Az utolsó nomádok a világ végén Az utolsó nomádok a világ végén

Hiába van távol a civilizációtól az orosz sarkköri vidék, az itt élő nomád szarvastenyésztőknek végleg betehet a gázipar és a globális felmelegedés.

november 30. 18:29

Meddig tudna ellőni Kim Dzsongun? Két percben összefoglaltuk Meddig tudna ellőni Kim Dzsongun? Két percben összefoglaltuk

Két percben összefoglaljuk, mit kell tudni Észak-Korea rakétáiról, amik akár Budapestet is könnyedén elérhetnék. Vagy nem.

november 30. 14:57

dfhn

A Tonight Show szerkesztőinek köszönhetjük ezt a hibátlanra sikerült mashupot, amiben mindenki kedvenc BA DO BOP - BA DO BAP dalát vágták össze a Csillagok Háborúja párbeszédeiből. 

Ha már a kezében morzsolgatja a holnapi mozijegyét, mindenképp nyomjon a lejátszás gombra. Vagy ne nyomjon. De ne csak próbálkozzon. 

élkjélkj

Ez a szimuláció azt próbálja megmutatni, hogyan alakulna át a bolygónk felszíne, ha szép lassan leeresztenék a világ óceánjait. 

Már csak az a kérdés, hogy ha a Föld lapos, hogyan lehet üreges is a belseje, ami elnyelné a sok vizet, ha valaki kihúzná a dugót a Mariana-árok mélyén

A koreai hírügynökség tájékoztatása szerint Kim Dzsongun megmászta az Észak-Koreában szimbolikus jelentőséggel bíró Pektu-hegyet. A 2744 méteres csúcsra nemhogy oxigén nélkül jutott fel (vagy nem tudjuk, nincs infó róla), de a mellékelt fotó szerint semmilyen speciális felszerelést nem használt. Nem is volt rá szüksége. Még a lakkcipője sem lett havas.