Erzsébet
0 °C
7 °C

Hudák Hajnal

újságíró Politika

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington felakasztotta magát.

július 20. 20:22

Többen hánytak klórgáz miatt a Komjádiban

Hosszú Katinka úszópalántáit már be sem engedték az edzésre az egyik szülő szerint.

február 8. 09:42

Az év legabszurdabb rendőrségi fotói Az év legabszurdabb rendőrségi fotói

Best of Police.hu 2016

2016. december 31. 18:40

Szombaton szépségnapot rendeztek az Üdvhadsereg által működtetett Válaszút Háza rehabilitációs intézményben, a XVII. kerületi női hajléktalanszállón. Ez már az ötödik alkalom volt, hogy szépségnapot tartottak itt azzal a céllal, hogy az ápolt megjelenés kialakításában segítsék a lakókat. Nézze meg az MTI képriportját az idei rendezvényről: 

A szervezők hisznek abban, hogy a testi-lelki megszépülés alapja a pozitív változásoknak, ezért a szépségnapon fodrász, kozmetikus és manikűrös nyújtott segítséget a megújulásban. Ezen kívül beszélgettek is a belső szépség fontosságáról, és tanácsadásokon vehettek részt a hölgyek.

Felfoghatatlan, hogy miért tartotta jó poénnak beverni a busz ablakát egy örmény férfi, de mégis ezzel szórakoztatta barátait. 

Az ügyészség szerint a 28 éves férfi társaival utazott október 13-án a XX. kerület, Nagysándor József utcában járó 151-es BKV-buszon , amikor ok nélkül magához vette a kizárólag vészhelyzetben használható ablaktörő kalapácsot, és beverte a busz egyik ablakát. A bal hátsó, 90x145 centiméteres biztonsági ablaküveget legalább kétszer megütötte. A rongálás után a következő megállóban leszállt a buszról, próbálta eltakarni az arcát. 

Az ablak pókhálós mintázatúra törött, használhatatlanná vált. A rongálással 300 000 forint kárt okozott, amely nem térült meg. 

Az ügyészség gyorsított eljárásban állítja bíróság elé az ablaktörőt garázdaság és rongálás vádjával.

clk

A képen látható gólyát keresi a Fióka és Madármentés egyesület. 

golya
Fotó: Fióka és madármentés Facebook

Az állatmentők arra gyanakodnak, hogy megsérült a gólya lába, ezért minél hamarabb el szeretnék látni, mert sérülten minimális a valószínűsége, hogy túléli itt a telet. Idei fiatal, valószínűleg hím gólyáról van szó, ami nem vonult el, ezért bajban van. 

A keddről szerdára virradó éjszakát Pest Megyében, Kismaroson töltötte, egy villanyoszlopon. Reggel továbbrepült, azóta nem látták. Bárhol felbukkanhat 50-100 kilométeres körzetben, de valószínűbb, hogy Kismaros és Budapest köz, vagy a Szentendrei szigeten bukkan fel legközelebb. 

Szerda délelőtt Ipolydamásdon látták az úttesten ácsorogni, azaz az Ipoly völgyében mozoghat, esetleg Zebegénynél, Szobnál, vagy Pilismaróton, az Öbölnél is felbukkanhat.

A csüd ízület fölött láttak az orvosok egy körkörös bevágódást, ami lehet damil, de még fészekben összeszedett bálakötegelő is. Lábujjai is duzzadtak, kíméli is a bal lábát. 

Aki észleli, hívja a 06706052252-es ügyeleti számon Márton Andrást.