Eufrozina, Kende
8 °C
19 °C

Hudák Hajnal

újságíró Politika

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington felakasztotta magát.

július 20. 20:22

Többen hánytak klórgáz miatt a Komjádiban

Hosszú Katinka úszópalántáit már be sem engedték az edzésre az egyik szülő szerint.

február 8. 09:42

Az év legabszurdabb rendőrségi fotói Az év legabszurdabb rendőrségi fotói

Best of Police.hu 2016

2016. december 31. 18:40

A legújabb statisztikák szerint eddig az Oliver volt a legnépszerűbb fiúnév Angliában és Walesben, de ez idén megváltozott - írja a Quartz. A statisztikákban ugyan még mindig az Oliver van az első helyen (6623 újszülöttnek adták az Oliver nevet), de csak azért, mert a Muhammad nem angol név, és több írásmódja létezik (van még Mohammed vagy Mohammad is). Ha ezeket egy névnek számítanánk, akkor magasan verné az Olivert, mert csak az első három legnépszerűbb írásmódból 7084 Muhammad jön ki. 

A BKK-tól tudtuk meg, hogy a Királyhágó téren kidőlt egy fa délután egy órakor. 

Négy hónappal ezelőtt indították el a közösségi gyűjtést Paulik Móni és Vincze Zsuzsi: Lili és a bátorság című mesekönyvére, ami most végre megjelent a Lakmusz Könyvek kiadásában.   

A könyv segít a gyerekeknek és a felnőtteknek, hogy könnyebben tudjanak beszélgetni olyan témákról, amik segíthetnek a szexuális visszaélés megelőzésében.

Mi az a fehérneműszabály? Lehet egy felnőttnek nemet mondani? Rendelkezhet-e egy gyerek a saját teste felett? Hogyan ismerheti fel a fájó titkokat, és hogyan szabadulhat meg tőlük? Ilyen kérdéseket feszeget a számos pszichológus által lektorált könyv, amit hat éven felülieknek ajánlanak.