Emil, Csanád
12 °C
25 °C

Hudák Hajnal

újságíró Politika

Többen hánytak klórgáz miatt a Komjádiban

Hosszú Katinka úszópalántáit már be sem engedték az edzésre az egyik szülő szerint.

február 8. 09:42

Az év legabszurdabb rendőrségi fotói Az év legabszurdabb rendőrségi fotói

Best of Police.hu 2016

2016. december 31. 18:40

Az önkéntes rendőr ahol tud, segít, ahol nem akarják, ott is Az önkéntes rendőr ahol tud, segít, ahol nem akarják, ott is

Sorozatunk második része a szocialista belügy propagandafotóiból. A Magyar Rendőr képei a Fortepanon.

2016. január 31. 20:00

Ezt a képet az MTI fotósa, Komka Péter készítette pénteken a virágzó pipacsmezőkről a Nógrád megyei Sóshartyán közelében. Szerintem nagyon jó kép lett.

Önnek tetszik ez a kép?

  • 1318
    Igen
  • 440
    Nem
  • 184
    Nem tudom

Csütörtökön Manchesterben gyűltek össze egyperces néma csenddel megemlékezni a terrortámadás áldozatairól a város lakói. A néma csendet egy nő törte meg az Oasis 1995-ös száma, a Don't Look Back In Anger (Ne nézz vissza haraggal) eléneklésével, majd a többiek is csatlakoztak hozzá könnyek közt. 

Az FKF Nonprofit Zrt. Aranyseprű díjjal jutalmazta tettéért és példamutatásáért Ákost, aki márciusban az óbudai dugóban vesztegelve inkább nekiállt szemetet szedni, és ezzel óriási sztár lett

Mint kiderült, a fiatal férfi egy ifjú operaénekes, a Purcell Kórus 27 éves művésze, Borka Ákos. Az üvegeket, hulladékot a csomagtartójába tette, hogy később kidobja a megfelelő helyre.

A felvétel eljutott a főváros tisztaságáért felelős FKF-hez is, akik május 25-én Aranyseprű díjjal jutalmazta az énekest. A díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy így mondhassanak köszönetet azoknak, akik segítenek hozzájárulni Budapest rendjének és tisztaságának megóvásához - írja a közleményük. 

aranysepru
Fotó: FKF

Két zuglói közterület-felügyelő kapta meg először az elismerést, akik testi épségüket kockáztatva intézkedtek illegális hulladékot lerakókkal szemben a kerület egyik gyűjtőszigeténél.