Luca, Ottilia
2 °C
5 °C

Hudák Hajnal

újságíró Politika

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

Chester Bennington felakasztotta magát.

július 20. 20:22

Többen hánytak klórgáz miatt a Komjádiban

Hosszú Katinka úszópalántáit már be sem engedték az edzésre az egyik szülő szerint.

február 8. 09:42

Az év legabszurdabb rendőrségi fotói Az év legabszurdabb rendőrségi fotói

Best of Police.hu 2016

2016. december 31. 18:40

Kavicszátonyra futott vasárnap délután egy angol komp Calais francia kikötővárosnál. A fedélzetén lévő 313 utasnak nem esett baja. A Pride of Kent nevű hajó a két ország közötti legfontosabb kikötőből futott ki Dover felé, de egy hirtelen, erős szélroham a parthoz vágta, ahol megfeneklett.

000 V167E
Fotó: Bernard Barron / AFP

A forgalom egy időre leállt a La Manche csatornán. Két vontató sietett a komp segítségére, de még nem sikerült kimenteni. A levontatásával a dagályra várnak. A szél sebessége elérte a 120 kilométert óránként. Az utasokat egy másik hajóra szállították. (MTI)

A Szilveszter és Emma frigyéből született zsiráf 450 napnyi vemhesség után, november 22-én látta meg a napvilágot, csütörtökön mutatták be a nyilvánosságnak.

A zsiráfoknál az ellés több kockázattal is jár. A korábban már anyai tapasztalatokat szerzett 8 éves Emma a szerencsés ellést követően sem neveli kicsinyét, ezért az állatápolók végzik a gondozását - közölte az állatkert. 

A kéthetes, életerős és nagyon cuki zsiráfcsikó szülei mellett a kifutóban már látható. Születésével 165 egyedre nőtt az európai recés zsiráf állomány. A Magyarországon csak Debrecenben látható recés zsiráfok az európai fajmentő program keretében 2006 óta élnek a Nagyerdő fái alatt.

Nyolc nap intenzív keresés után megtalálták a múlt kedden a VI. kerületi Rippl Rónai és Szondi utca sarkáról ellopott kutyákat. Borzi és Maszat jól vannak, egy újszászi családi ház udvarán találták meg őket jó körülmények közt, egy rendes családnál. Köszönjük olvasóinknak is a segítséget. 

kutyik
Fotó: Facebook