Orbán
10 °C
20 °C

Inkei Bence

újságíró Kult

Nem lennél inkább egy barátságos, családbarát Pókember? Nem lennél inkább egy barátságos, családbarát Pókember?

Megjött az eddigi legteljesebb előzetes az új Pókember-filmhez, melyben Tom Holland igazi high-tech szuperhőst alakít.

15 órája

Ez nem a fater Twin Peakse Ez nem a fater Twin Peakse

Aki most szállna be David Lynch és Mark Frost sorozatába, annak sok sikert. Spoileres podcast 2017 eddigi legnagyobb sorozatdurranásáról.

15 órája

Meghalt a Shop-stop Caitlinje

Kevin Smith kultfilmjében Lisa Spoonauer játszotta a főhős, Dante régi nagy szerelmét, Caitlin Bree-t.

tegnap, 15:04

Egy YouTube-felhasználó, Nabzim mutatta meg, hogy Nikola Tesla egyik leghíresebb találmánya, a nagyfrekvenciás váltakozófeszültség előállítására is képest Tesla-tekercs gitárerősítőként is működik.

 

Az eredmény nemcsak rendkívül látványos a villámlások miatt, de remekül is szól, ki gondolta volna, hogy a sima elektromos zúgásból mennyi mindent lehet előállítani?

(via Sploid)

Bizarr plakáttal hirdetik a Fekete hattyú és a Noé rendezője, Darren Aronofsky új filmjét , a Mother! (magyarul: Anya!) címűt, melynek plakátján a főszereplő Jennifer Lawrence látható, kezében a szívével.

20170515a-mother-cimu-film-moziplakatja

A film - Aronofsky munkásságát ismerve nem meglepő módon - pszichológiai thriller lesz,  Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Kristen Wig és Ed Harris főszereplésével.

Ennél sokkal többet még nem tudni a filmről, csak azt, hogy Amerikában októberben mutatják majd be, és remélhetőleg a magyar közönségnek sem kell sokkal tovább várni rá.

Vágási Feri tényleg roma származású volt? Hogyan lett a Csóközön! köszönésből sértődés? Ki hívta Nemcsák Károlyt először a gazdagréti Batmannek? Kérdések, amiket mind megválaszolunk.