Ervin
9 °C
23 °C

Inkei Bence

újságíró Kult

Nemzetközi előzetessel támadnak Supermanék Nemzetközi előzetessel támadnak Supermanék

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és a Villám így fog össze a közös ellenség ellen.

tegnap, 07:02

300 ezernél is többen látták már a Kincsemet 300 ezernél is többen látták már a Kincsemet

Újabb mérföldkövet ért el a Vajna-korszak legnézettebb filmje, miközben a Brazilok is elérte az ötvenezer nézőt.

április 24. 17:27

Megérkezett az új Star Wars szinkronizált előzetese Megérkezett az új Star Wars szinkronizált előzetese

"Egy dologban biztos vagyok: ideje véget vetni a Jedi-rendnek!"

április 24. 15:36

A Fekete hattyú és a Noé rendezője a New York Times új, The Truth Is Hard to Find (Az igazságot nehéz kideríteni) című kampányában segédkezve rendezett két kisfilmet: az egyikben a Görögországba érkező menekültekről tudósító Tyler Hicks, a másikban az iraki harcokat megörökítő Bryan Denton mesél a munkájáról.

"A fotóriporterek a saját testi és szellemi épségüket, vagy akár az életüket is kockáztatják, hogy megörökítsék, mi is történik a világ legveszélyesebb helyein" - mondta Aronofsky a közleményében, hozzátéve, hogy megtiszteltetés számára, hogy beszélhetett az újságírókkal.

Aronofsky új filmje egyébként a mother! című pszichológiai thriller lesz, Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Kristen Wig és Ed Harris főszereplésével.

Az Atomszőke (Atomic Blonde) című akció-thrillert Budapesten forgatták, ahol fővárosunk a hidegháborús Berlin szerepét alakítja, Theron pedig egy szupercool brit titkosügynökét. 

abl B1 Online

A nálunk július 27-én mozikba kerülő filmben Charlize Theron mellett James McAvoy, John Goodman, Toby Jones és Sofia Boutella is látható lesz majd, és most már megtekinthető a szinkronizált előzetes is.

A film rendezője ráadásul a John Wicket is jegyző David Leitch lesz, akinek a jelenléte biztosíték a pörgős és jó akciójelenetekre, melyekből a trailerbe is jut bőven.

Gary Sinise is kapott egy csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, azaz a Forrest Gump Dan hadnagyát, a CSI: NY Mac Taylor nyomozóját, és az Egerek és emberek George Miltonját is utolérte a filmsztárok elkerülhetetlen végzete.

A 62 éves színész jelenleg a Túl minden határon (Criminal Minds: Beyond Borders) című sorozatban látható.