Emma
3 °C
10 °C

Iván András

újságíró Politika

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen134,9

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma32

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Ez már lassan az Igazságtalanság Ligája Ez már lassan az Igazságtalanság Ligája

Tényleg megérdemli azt a sok rossz kritikát Batman és Superman legújabb kalandja? Erről beszélgetünk részletesen a Kultrovat Podcast legújabb adásában.

tegnap, 14:53

Életfogytiglanra ítélték Ratko Mladićot Hágában Életfogytiglanra ítélték Ratko Mladićot Hágában

A "srebrenicai mészáros" vádiratában népirtás, emberiesség elleni bűncselekmények is szerepeltek. Mladićot ki kellett vezettetni az ítélethirdetés előtt a teremből.

november 22. 12:03

A gyerekek szenvedik meg leginkább a fejük felett indított háborúkat A gyerekek szenvedik meg leginkább a fejük felett indított háborúkat

Az ember egész életét meghatározza, milyen benyomások érik első éveiben. Mi lesz azokkal, akik évekig csak háborút és szenvedést látnak a világból?

november 20. 20:38

Egy finn pékségben mostantól tücskökből készült kenyeret is árulnak, írja a BBC. A szárított és ledarált tücsköket liszttel és különböző magvakkal keverik össze.

A Fazer pékség azután tudott lépni, hogy Finnországban novemberben feloldották a fogyasztásra szánt rovarok árusításának tilalmát. A pékség szerint ezekben a kenyerekben több fehérje van, mint az átlagos kenyérben. A BBC-nek nyilatkozott Helsinkiben egy diák, aki megkóstolta a kenyeret, azt mondta, nem érzett semmi különbséget.

Szombaton az előrejelzések szerint csak 20 fok lesz Habarovszkban, de az orosz bajnokságban ennek ellenére is megrendezik az SKA Habarovszk és a CSZKA Moszkva mérkőzését. Sőt, a szeles időjárás miatt még a ténylegesnél is néhány fokkal hidegebbnek tűnő időben lépnek majd pályára a játékosok, de mindkét csapat készen áll.

Hétfőn egyébként az SKA hasonló körülmények között fogadná a Lokomotiv Moszkvát, ami viszont már kérvényezte, hogy helyezzék át a mérkőzést Szocsiba, mert szerintük komolyan veszélyezteti ez a hideg a játékosok egészségét. (Lenta.ru)

Több százezren búcsúztak Bangkok utcáin a tavaly október 26-án, 88 éves korában meghalt Bhumibol Aduljadedzstől, más néven IX. Ráma thaiföldi királytól, akinek a hivatalos hamvasztási szertartását csütörtökön tartották meg. Az egész ceremónia összesen öt napig tart majd, szerdán kezdődött.