Auguszta
5 °C
22 °C

Iván András

újságíró Politika

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen82,6

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma29

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

Le Penék először csaptak össze szemtől szemben Le Penék először csaptak össze szemtől szemben

Nem rúgóztak az eddigi botrányokon, de próbáltak fogást találni egymáson a francia elnökjelöltek az első tévévitán. Most pörög fel igazán a kampány.

március 21. 06:22

Vastapsot kapott a 138-as brék Budapesten Vastapsot kapott a 138-as brék Budapesten

A mókázás mellett a látványos játékból is ízelítőt adott két világsztár az I. Magyar Snooker Gálán.

március 19. 19:22

3200 km hosszan verne éket Mexikó felé Trump 3200 km hosszan verne éket Mexikó felé Trump

Az elnök egyik legfontosabb kampányígérete volt, de szinte csak kérdések vannak a határra tervezett fala körül. A határ mentén élőket megosztja az ötlet, költségvetési oldalon nem látni, hogyan kezdenek neki az építkezésnek, ha pedig Trump Mexikóval fizettetné ki a falat, az vámháborúba is torkollhat.

március 19. 13:54

hogy tud-e nyerni a szerdán tartott parlamenti választásokon a bevándorlásellenes Geert Wilders Szabadságpártja, ezzel újabb országban hozva populista félfordulatot. Viszont az utolsó felmérések szerint valószínűbb, hogy végül a mostani kormányfő pártja kapja a legtöbb szavazatot, az pedig biztos, hogy a győztesnek komoly koalíciós tárgyalásokra kell készülnie akár három másik párttal, Wildersszel pedig senki sem akar szövetkezni.

Donald Trump csütörtökön az amerikai flotta legújabb repülőgép-hordozóján, a közel 13 milliárd dollárból megépült USS Gerald R. Ford fedélzetén military dzsekiben mondott beszédében megismételte, hogy az amerikai történelem legnagyobb arányú haderőfejlesztését tervezi.

Trumpot meglehetősen szokatlan ilyen öltözetben látni, de a bomberdzseki egyébként az amerikai elnökök megszokott viselete, amikor a hadsereg főparancsnokaként akarnak megjelenni.

Azt mondta, hogy az elégedetlenség hangjai miatt soha nem szabad megsértődni, mert „a sértődött miniszterelnökök nem nyújtottak felemelő látványt", viszont elbizonytalanodni sem szabad.