Lenke
17 °C
33 °C

Iván András

újságíró Politika

Indexes futócsapatban, versenyen megtett kilométerek száma összesen122,9

Az íróasztalon gyűjtött kupakokból van már700+

Leközvetített tenisz Grand Slamek száma31

Olyan kontinens, aminek országaival nem foglalkoztamaz Antarktisz kimaradt eddig

A német sas megmutatta karmait a török félholdnak A német sas megmutatta karmait a török félholdnak

Berlinnek elege lett az EU-s pénzekkel kitömött Erdoğan autokratikus törekvéseiből. A turizmus gyengítése fájó pont Ankarának, a német titkosszolgálat közben attól tart: feltüzelik a náluk élő 3 millió törököt.

tegnap, 12:14

Példátlanul messzire mentek Orbánék fő szövetségesei Példátlanul messzire mentek Orbánék fő szövetségesei

Óriási politikai vihart kavart a lengyel kormánypárt, ami olyan jogszabályokat fogadott el, amelyekkel a bíróságokat befolyásolhatja. Az EU felhorgadt, több ezren tüntettek, miközben az elnök által kért kompromisszum mellett a PiS felgyorsította az új törvények elfogadását.

július 20. 15:20

Emberfeletti küzdelemmel védték Splitet a lángoktól Emberfeletti küzdelemmel védték Splitet a lángoktól

Eddig nyolcvan sérültről tudni, többségük tűzoltó.

július 18. 09:34

Federer gratulált Cilic-nek a döntőbe jutáshoz, és azt mondta, lesz még esélye. Nagyon nagy dolognak tartja, hogy újra nyerni tudott Wimbledonban, ráadásul szettveszteség nélkül. „Hittem benne, hogy sikerülni fog" – mondta, és kivételesnek nevezte a wimbledoni tornát. Azt ígérte, hogy 2018-ban is visszatér, és megpróbálja megvédeni a címét. Nagyon különlegesnek nevezte, hogy ikerlányai mellett ikerfiai is végignézték, ahogy átvette a trófeát.

Cilic azt mondta, megpróbálta a legjobbját nyújtani, de most ennyit tudott játszani. Megköszönte a csapatának, aztán a horvátországi szurkolóknak is. Azzal zárta, hogy megpróbál majd nyerni még Wimbledonban.