Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Janecskó Kata

újságíró Politika

Bírósági tárgyalóteremben töltött munkaórák száma900

Bentragadás az egyik budapesti bíróság páternoszterében1

Politikusssal visszafizettetett közpénz eddigi legnagyobb összege (forint, bruttó)20000

Szürke pulcsik és szürke macskák együttes száma13

Aranyban fürösztött, tériszonyos Versailles-t hagy ott Trump a Fehér Házért Aranyban fürösztött, tériszonyos Versailles-t hagy ott Trump a Fehér Házért

A Trump Tower-beli penthouse-zal együtt búcsút int az egész New Yorkot befogó panorámának, töméntelen mennyiségű márványnak és világhírű szomszédoknak. Hamarosan kiderül, hogyan formálja át az új elnök ízlése a Fehér Házat. Annyit már tudunk, hogy pipereszobával biztosan bővül.

tegnap, 15:16

Szigorítás vár margitszigeti szórakozóhelyekre Szigorítás vár margitszigeti szórakozóhelyekre

Az erről szóló tervezetet elvben társadalmi egyeztetésre bocsátották, a határidő ma lejár, de hogy melyik helyek lehetnek érintettek, korainak tartja tisztázni a főváros.

január 20. 07:02

Pénztől esnek el a vérplazma-adományozók Pénztől esnek el a vérplazma-adományozók

Az életmentő gyógyszerekhez használt vérplazmának hivatalosan nincs ára, de az adományozók eddig simán kaphattak akár 11 ezer forintot is érte. A kormány ennek véget vetett, 3665 forintban húzták meg a határt.

január 18. 16:01

Érthetetlen kavarodásról számolt be Svédországból a The Local:

Péntek délután riasztották a rendőröket Malmö központjába, a Nobeltorget téren lévő élelmiszerboltba, hogy fogják be az oda beszabadult őzet. Csakhogy amikor kiérkeztek a helyszínre, a bolt tulajdonosa már be is fogta a bajkeverőt, amely történetesen egy nercnek bizonyult. A boltos bevásárlókosárral ejtette foglyul. A kis nerc a kalandban enyhén megsérült, azóta már egy állatkórházban lábadozik.

Hanem egy adag szemét. A katasztrófavédelem közleménye szerint a falburkolat mögül szombaton szivárgó enyhe füst forrása a takarítóraktár és az egyik üzlethelyiség közötti területen összegyűlt szemét volt. A füstölés az arra járókat nem veszélyeztette. A tűzoltók átvizsgálják az érintett területet.

lopas 13 (1)

A rendőrök lopás miatt keresik azt a három férfit, akik ezt a kis akciót hajtották végre még december 13-án a XIII. kerületi, Gács utcai bevásárlóközpontban.