Márta, Flóra
18 °C
31 °C

Janecskó Kata

újságíró Politika

Bírósági tárgyalóteremben töltött munkaórák száma700

Bentragadás az egyik budapesti bíróság páternoszterében1

Politikusssal visszafizettetett közpénz eddigi legnagyobb összege (forint, bruttó)20000

Szürke pulcsik és szürke macskák együttes száma11

Napi 800 forintos adóval űzné el Alsónémedi a nemkívánatosakat Napi 800 forintos adóval űzné el Alsónémedi a nemkívánatosakat

Régóta nagy a feszültség a romániai roma vendégmunkások miatt. Az önkormányzat drasztikus rendelettel oldaná meg a problémát. Az egyik képviselő a gyerekek megadóztatásán is elgondolkodott.

tegnap, 08:26

Megszökött a fegyveres a malmői plázából Megszökött a fegyveres a malmői plázából

Egy férfit lábon lőtt a támadó, akit nem találnak a rendőrök. Egyelőre nem tudni, miért tette.

július 26. 17:28

Vizsgálják, hogy kínozhatták a fiatalkorú rabokat Ausztráliában Vizsgálják, hogy kínozhatták a fiatalkorú rabokat Ausztráliában

Egy tévéműsor leplezte le, mi zajlik a börtönökben. A miniszterelnök megdöbbent.

július 26. 15:35

A spanyolországi Cheste bikafuttatásán történt az eset. Az MTI azt írja, a kis közjátékot mindenki megúszta sérülés nélkül.

Az Állatmentő Sereg Facebook-oldalán jelent meg, mi történt : valaki elevenen felgyújtotta az állatot a Tüzér és a Hun utca sarkán, a kutyafuttató közelében. A sün még élt, amikor rátalált egy lány. Azonnal állatorvoshoz vitte, és először úgy tűnt, túlélheti az elszenvedett kínzást, de nem sokkal később mégis elpusztult. 

A poszt szerint nem az égési sérülések és nem is a belélegzett füst ölte meg, hanem az átélt félelemből fakadó stressz.

A környéken lévő cégek kamerái nem látnak rá a területre, ahol az állatkínzás történt. Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány nyomravezetői díjat ajánlott fel, és szemtanúkat keres. Azt írják, már vannak is sejtések az elkövetőkről, és a rendőrséggel is felvették a kapcsolatot.

13775475 813410415461776 2010292274983677840 n
Fotó: Állatmentő Sereg / Facebook

Nem tudom eldönteni, hogy Gimli A gyűrűk urából vajon méltányolná-e a produkciót, vagy inkább a hiábavalóan elpusztult söröket siratná, mindenesetre egy törpnek is becsületére válna ez a fejszés mutatvány: