Orsolya
7 °C
10 °C

Janecskó Kata

újságíró Politika

Bírósági tárgyalóteremben töltött munkaórák száma700

Bentragadás az egyik budapesti bíróság páternoszterében1

Politikusssal visszafizettetett közpénz eddigi legnagyobb összege (forint, bruttó)20000

Szürke pulcsik és szürke macskák együttes száma11

Orbán vízummentességet adna Ukrajnának

A miniszterelnök a kétnapos brüsszeli EU-csúcsra érkezve sürgette ezt.

tegnap, 16:10

Törvényt sértettek a zuglói kartonparavánok Törvényt sértettek a zuglói kartonparavánok

A Kúria megváltoztatta a Nemzeti Választási Bizottság határozatát.

tegnap, 09:43

Vadászoktól remélnek nyomot a robbantó után nyomozók Vadászoktól remélnek nyomot a robbantó után nyomozók

Arra gondolnak, hogy a Teréz körúti támadó próbarobbantást végezhetett valahol, és ennek a nyomaiba belefuthattak a vadászok.

október 18. 11:49

Nicolás Maduro, Venezuela buszsofőrből lett elnöke Margarita szigetén járt pénteken, hogy szociális lakásokat adjon át, de ellenségesen fogadták. Porlamar városkában lábasokat és serpenyőket püfölve üdvözölték, szidták, és feliratokon közölték vele, hogy utálják. Amikor megpróbált beszélni a tüntetőkkel, körbefogták, és a helyzet annyira elmérgesedett, hogy futva kellett menekülnie, nehogy megverjék.

A tüntetők közül harmincat őrizetbe vettek, de vasárnapra mindenkit szabadon engedtek, kivéve egy tudósítót, aki felvételeket hozott nyilvánosságra a tüntetésről. (MTI)

Újra óriáspandaikrek születtek az atlantai állatkertben, írja a BBC. Az anyjuk a 19 éves Lun Lun, az apjuk a 18 éves Jang Jang. A kölykök mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Az állatkerti dolgozók cserélgetni fogják őket, hogy mindkettőjüket tudja gondozni az anya. Lun Lunnak ez már a második ikerszülése volt.

Örökbeadó napot tartanak ma 10 és 14 óra között az Illatos úton. Macskaakció lesz: az Állatmentő Szolgálat minden macska mikrocsipjét és veszettség elleni oltását vállalja, a Macskamentők Alapítvány pedig akciós ivartalanítási kupont és induló állateledel csomagot ad.

Aki kutyát szeretne az Illatos útról, az se jár rosszul, a Vigyél Haza Alapítvány ingyenes ivartalanítást vállalt, és lesz ajándék bolha és kullancs elleni csepegtető is a SUST svájci állatvédelmi alapítványtól. Hajrá!