Ágoston
14 °C
31 °C

Janecskó Kata

újságíró Politika

Bírósági tárgyalóteremben töltött munkaórák száma700

Bentragadás az egyik budapesti bíróság páternoszterében1

Politikusssal visszafizettetett közpénz eddigi legnagyobb összege (forint, bruttó)20000

Szürke pulcsik és szürke macskák együttes száma11

Lezuhant egy vitorlázórepülő Somogyban

Mentőhelikoptert kellett hívni a sérülthöz.

tegnap, 15:11

Trump orvosa: Oké, talán picit túloztam Trump orvosa: Oké, talán picit túloztam

Örömet akart szerezni a kampánystábnak, amikor azt írta, a 70 éves Trump lesz a valaha elnökké választottak közt a legegészségesebb.

tegnap, 13:55

Nemzeti gyásznap Olaszországban, 290-nél a földrengés áldozatainak száma Nemzeti gyásznap Olaszországban, 290-nél a földrengés áldozatainak száma

A szerdai katasztrófa óta több mint ezer utórengés volt.

tegnap, 12:44

A rendőrök egy nyíregyházi konditerem biztonsági kameráinak felvételei alapján keresik. Lopás miatt nyomoznak, miután augusztus 5-én, reggel 8 és 9 között feltörték az öltöző szekrényeit, és készpénz tűnt el az ott lévő pénztárcákból. A rendőrség kéri, jelentkezzen, aki felismeri rózsaszín pólóst.

A lakosságvédelmi szirénákat fogják ellenőrizni Csepelen 16-án és 17-én a katasztrófavédelmisek, vagyis lesz egy kis vijjogás.

Kérjük, a tisztelt Lakosságot, hogy a lakosságvédelmi sziréna hangos próbájától ne ijedjen meg, ugyanis az nem jelez veszélyt

kér mindenkit jó előre a kerületi tűzoltóparancsnokság.

Szolnokon, a Széchenyi-lakótelepen például ki se kell mozdulniuk a szobájukból egy lóért, elég kinézni az ablakon. A szoljon.hu szerint évek óta mindennapos, hogy lovak legelésznek errefelé. A Botár Imre utcai lakói nincsenek elragadtatva a dologtól, egyrészt sajnálják a hidegben, viharban is kint hagyott állatokat, másrészt meg a lovak néha elszabadulnak, a trágyájukat pedig nemigen szokták feltakarítani.