Lenke
17 °C
33 °C

Jávor Bence

újságíró Sport rovat

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Amikor Eboué az Arsenalból lement edzeni a Vác FC-hez Amikor Eboué az Arsenalból lement edzeni a Vác FC-hez

Sok mindenre számítottak az NB II.-es csapat játékosai, de a valóság mindent felülmúlt. Egykori BL-döntős és vb-kerettag a magyar gyepen.

tegnap, 18:00

Juvésok, sírhattok: Bonucci bemutatkozott a Milan mezében Juvésok, sírhattok: Bonucci bemutatkozott a Milan mezében

A legjobb olasz védő már új csapatában játszott.

tegnap, 17:45

Beperelte Hosszú Katinka cégét és Shane Tusupot a kirúgott edző Beperelte Hosszú Katinka cégét és Shane Tusupot a kirúgott edző

A skót szakembert az országos bajnokság üvöltözős botránya után menesztették.

tegnap, 12:51

Cody Miller is megérkezett, sőt már ki is próbálta a Duna Aréna medencéjét, nagy szerencsénkre egy kamerával együtt bukva a mélybe. Az amerikait lenyűgözte a látvány, tényleg nagyon jól néz ki.

 

(via Nemzeti Sport)

Erre jutott Orbán Viktor a budapesti vizes világbajnokság kapcsán.

Nincs olyan rendezvénye a világnak, amit Budapest városa ne tudna megszervezni. A vizes világbajnokság a bizonyíték arra, hogy ez így van

– mondta a miniszterelnök a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. Illetve egy kivételt mégicsak talált, de annak is csak a racionalitás szab gátat.

„Noha egy futball-világbajnokság megszervezése nem lenne észszerű, minden más, amit a modern világban közösségi rendezvényként létre lehet hozni, annak házigazdájaként a magyar főváros bátran jelentkezhet”  – egészítette ki gondolatait.

Ambiciózus vállalás, de egy téli olimpiával azért gondban lennének, bár lehet, hogy a társrendezés is belefér az értelmezésbe. Viszont ezen az alapon meg a focivébéről sem kéne lemondanunk, ki érti ezt?

A kínai válogatott ünnepelhetett a szabad kombinációs szabad gyakorlat csapatverseny után a vizes világbajnokságon, a dobogóra az ukránok és a japánok állhattak még fel. (És igen, így nevezik hivatalosan a műsorszámot, ha hihetünk az MTI-nek.)