György
2 °C
15 °C

Jávor Bence

újságíró Sport rovat

Átolvasott sportfejlesztési programok száma572

Legtöbb egyszerre megnyitott böngészőfül52

Fejjel állt a palánkba a kanadai hokis Fejjel állt a palánkba a kanadai hokis

Ijesztően nagyot szólt, hosszú percekig nem bírták összekaparni.

tegnap, 14:47

Bizarr támadás: egy néző pirosra festette a partjelző arcát Bizarr támadás: egy néző pirosra festette a partjelző arcát

Nem tudják, miért tette, de a szemébe is ment belőle.

tegnap, 12:12

A Vasas kapusa lázas betegen védte ki a Honvéd szemét A Vasas kapusa lázas betegen védte ki a Honvéd szemét

Sejtette, hova rúgja Lanzafame a büntetőt.

tegnap, 12:03

A varsói Európa-bajnokságon két nehézsúlyú grúz dzsúdóst sodort egymás útjába a sorsolás. Adam Okruashvili és Guram Tushishvili csatáját utóbbi nyerte, ám ez – valljuk meg –, még önmagában nem bírna akkor hírértékkel, hogy megosszuk önökkel. 

Az viszont, ahogy Tushishvili bocsánatot kért legyőzött honfitársától, már annál inkább. Ki gondolta volna, hogy két grúz kolosszus produkálja az év leggyengédebb sportjelenetét?

 

Csütörtök este olyan dolog esett meg Ricardo Oliveirával, ami eddig még nem sokakkal. A Santos jelentős európai klubkarriert maga mögött tudó brazil válogatott csatára ugyanis a Santa Fe elleni Libertadores-kupa mérkőzés előtt végigállhatta a tiszteletére tartott gyászszünetet.

 

A bemondó ugyanis véletlenül az ő nevét olvasta be a Santos 70 éves korában elhunyt védője, Alexandre Kaneko neve helyett. A megemlékezés így is megrendítő volt, a jelek szerint a jelenlevőket különösebben nem zavarta a dolog.

A golfpályák az egzotikus állatok kedvenc felbukkanási helyei közé tartoznak, az aligátorok például hétköznapi vendégek Floridában, a riói olimpiai pálya környékét meg egy egész állatkert lakja.

Alábbi ausztrál pályát kenguruk látogatták meg, amiben nincs is semmi meglepő, na de, hogy konkrétan szinte lépni sem lehetett tőlük, a golfozásról már nem is beszélve?

Mint a videón látszik, emberünk dolgát igencsak megnehezítette, hogy ott legelészett belőlük egy egész csorda, vagy nyáj, esetleg gulya, vagy az isten tudja, hogy mije van a kenguruknak, a lényeg, hogy töméntelen sokan voltak.