Pál
16 °C
32 °C

Joób Sándor

újságíró Politika


Navracsics diplomatikusan bírálja a Fideszt Brüsszelből Navracsics diplomatikusan bírálja a Fideszt Brüsszelből

Ő ugyanolyan maradt, mint 2014 ősze előtt. Három év múlva dönti el, hazatér-e.

4 órája

Mikor zárják magukra az ajtót a britek? Itt a kilépés menetrendje Mikor zárják magukra az ajtót a britek? Itt a kilépés menetrendje

Először is kell egy új miniszterelnök, és be kell jelenteni az Európai Tanácsnak, hogy viszlát. Aztán hónapok telnek el. Kemény menet lesz. Hét pontban magyarázzuk el, mi jön.

június 24. 19:18

Gyorstalpaló: 10 egyszerű válasz, mi lesz a Brexit után Gyorstalpaló: 10 egyszerű válasz, mi lesz a Brexit után

Hogy lehet utazni, munkát vállalni, tanulni Nagy-Britanniában, ha az ország kilép az EU-ból? Mi lesz a már ott dolgozókkal?

június 24. 13:21

Az Újbuda-központnál lévő távolsági buszmegállóban eddig nem volt semmi. Ha esett az eső, az embereknek a házfalhoz szorulva kellett ácsorogniuk. Szép dolog, hogy építettek ide egy üvegfalú buszmegállót. Szép dolog, hogy pad is van, amire le lehet ülni. Illetve ... erre a padra csak felülni lehet. Olyan magasra építették ugyanis, hogy ezen ülve még egy 180 centi magas ember lába se nagyon ér le a földre. A Bors szépen be is mutatja, mi a gond ezzel az egésszel. A kisnövésűek csak nagy nehézségek árán tudnak felkapaszkodni rá. Ha már rajta ülnek, öt perc alatt kiszáll a lábukból vér, ezután pedig szabályosan le kell ugrani róla. Ilyet utoljára valamilyen gagyi kandikamerás műsorban láttam, de ezek szerint ez a valóság. Nézegessen képeket itt Budapest legviccesebb buszmegállójáról. 

gfdgfd

A tegnapi durva viharok előtt sikerült levideózni egy tornádót a Zalai-dombságban. Az Időképen közzétett felvételen egy forgó felhőtölcsért lehet látni, ami aztán felkapja a port és a fűcsomókat.   

Reggel óta nagyon sokan tűztek fehér virágot a zuglói Teleki Blanka Gimnázium kerítésére, amit a klikes tankerületi amiatt vegzál, hogy az iskola tanárai csatlakoztak az országos pedagógustiltakozáshoz, és még Miskolcra is elmentek tüntetni. Egy cikkünkben mi azt kérdeztük az olvasóktól, vajon ez a legrosszabb pártállami időket idézi-e, és az eredmény itt látható. Pénteken délután ötkor szolidaritási tüntetést tartanak a gimnázium mellett. Ha annyian lesznek, ahány virág már most ott van, akkor sokan lesznek.