Emma
3 °C
10 °C

Joób Sándor

újságíró Politika

Kemény menet lesz: a szocdemek mentenék meg Merkelt Kemény menet lesz: a szocdemek mentenék meg Merkelt

Készek tárgyalni az újabb nagykoalícióról: "Nem viselkedhetünk úgy, mint egy makacs kisgyerek".

9 órája

Általános iskolás gyerek halt meg a miskolci Macropolis előtt Általános iskolás gyerek halt meg a miskolci Macropolis előtt

A gyerek kiugorhatott az épületből, vagy baleset történt.

tegnap, 13:06

Ezer német rendőr csak az iszlamisták után fog nyomozni

Új terrorellenes hivatalt állít fel a német FBI.

tegnap, 12:20

Átadási ünnepséget tartottak a Magyarnándori Közös Önkormányzati Hivatal épületében. Az önkormányzat igyekszik gondoskodni arról, hogy a rendőröknek mindene meglegyen, ami a bűnüldözéshez szükséges.

Az  átadási ceremóniának megadták a módját. Jelen voltak az önkormányzat képviselő-testületének tagjai, Oman Attila címzetes rendőr alezredes, a Magyarnándori Rendőrőrs parancsnoka és a település lelkésze is, majd ü nnepélyes keretek között adták át az értékes adományt:

egy távcsövet és egy magasnyomású kocsimosó gépet.   

Ez itt nem a reklám helye, hiszen ezt a szexuális felvilágosító anyagot egy magyar magánklinika készítette, de ami itt elhangzik, az mindenki okulására szolgál. A klinika szexedukációs kampányában Csermely Gyula szülész-nőgyógyász beszélget fiatalokkal a pornóról igencsak oldott hangulatban. Vajon amit a pornóban látunk, annak mennyi köze van a valósághoz, és mi hasznosítható belőle? A kampány üzenete mindenki számára szimpatikus lehet:

A szex jó, csináld jól!

 
sz

Tíz gyereket hívtunk meg hétfőn az Index szerkesztőségébe, hogy az UNICEF Gyerekhang programsorozat keretében ők rajzolják meg a címlapképeinket. Az elején kicsit tartottunk attól, vajon bírni fogják-e az érkező hírek tempóját, és szép dolog-e pont a gyermekjogok napján ennyire megdolgoztatni őket. A gyerekek azonban nagyon lelkesek voltak. Körülbelül három óra leforgása alatt közel harminc cikkünket illusztrálták a rajzaikkal: úgy, ahogy ők látják a hírek világát. Hamarosan videót is láthatnak a munkájukról az Indexen. Köszönjük a részvételt!