Hella
10 °C
25 °C

Kalas Györgyi

újságíró Kult

A Múmia angol premierjét is elhalasztották A Múmia angol premierjét is elhalasztották

Egy héttel eltolták a szörnyfilm bemutatóját.

május 25. 17:17

Naponta egymillióan hallgatják Balázst a Rádió 1-en Naponta egymillióan hallgatják Balázst a Rádió 1-en

Budapesten ez a leghallgatottabb rádió.

május 25. 17:14

Rengeteg program lesz idén a Balatonon

Júniusban indul a MOL nagyon Balaton fesztivál, rengeteg fesztivállal és koncerttel.

május 25. 15:56

Nem vagyok benne egészen biztos, hogy ez jó választás volt. Itt egy kis előzetes, a videók hamarosan a SZIN Facebook-oldalán. 

Utcát neveznek el az Oscar-díjas Holdfény című filmről rendezője, Barry Jenkins szülővárosában, Miamiban. A Moonlight Way a Liberty Square közelében húzódik, ahol a 37 éves Jenkins felnőtt, és ahol a film egyes részleteit forgatta.

Az utca átnevezését a hétvégére időzítették, amikor Jenkins és McCraney is Miamiban tartózkodik majd. A nyilvános ünnepséget a város Afrikai Örökség Kulturális Művészeti Központjában rendezik meg. Az átnevezésről a megyei tanács döntött. Mint Audrey Edmonson, a testület egyik tagja egy helyi újságnak elmondta: azt akarták, hogy az utca neve arra emlékeztesse a nehéz körülmények között felnövő gyerekeket a Holdfény sikertörténete révén, hogy mindenki számára van remény.

Egy londoni szállodában készült ez a kép Andrew Garfieldről, a Csodálatos Pókember című film sztárjáról. A brit amerikai színész péntek reggel ráérősen kávézott, a telefonját nyomkodja és egy füzetbe jegyzetelt valamit szorgosan.