Judit
-2 °C
8 °C

Kalas Györgyi

újságíró Kult

Nagy karácsonyi szakácskönyv-ajánló Nagy karácsonyi szakácskönyv-ajánló

Nem elég, ha szép egy szakácskönyv, nem árt az sem, ha használható. A kínálat négyezertől 13 000-ig terjed. Elmondjuk, kinek melyiket vegye ajándékba.

1 órája

Hatalmas karizmok és feszes fürdőruhák a Baywatch-filmben Hatalmas karizmok és feszes fürdőruhák a Baywatch-filmben

Dwayne Johnson és Zac Efron jól kigyúrta magát, az előzetes alapján elég vicces lesz a sorozat filmváltozata.

december 8. 15:20

Meghalt a King Crimson és az Emerson, Lake & Palmer énekese Meghalt a King Crimson és az Emerson, Lake & Palmer énekese

69 éves korában meghalt Greg Lake. Régóta küzdött a rákkal.

december 8. 14:36

Eltáv nevű programjuk résztvevőinek, a Szúcs-bányatelepen élőknek gyűjt adományokat a Katona József Színház, hogy szebbé tegye az ünnepüket. A tavasszal indított, hároméves felzárkóztatási program során számos olyan foglalkozást tartanak, amelytől hosszú távon a szegregáció megszűnését remélik. Az ott élő családok számára minden apróság komoly segítséget és örömöt jelenthet.

December 6. és 18. között tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, játékokat és ruhákat várnak a színház előcsarnokában elhelyezett ajándékdobozba.

Az összegyűlt adományokat december 18. után, a színház karácsonyi vásárát követően, eljuttatják Szúcsra. A Katona szúcsi programjáról itt írtunk.

Ez itt a tegnap esti húskínálat a 12. kerületi, Eötvös úton található CBA-ban. Lenyűgözve néztem egy ideig ezt a sárga combot, vajon tényleg el akarják ezt adni? Vajon tényleg meg is veszik?

csirke
Fotó: Index

Csak utána tévedt a tekintetem a "kistestű tyúkra". Szintén guszta. És jé! Mi az ott a tyúk fején? Csak nem egy nagy kakastaréj? Akkor most tyúk vagy kakas? Vagy maradjon inkább a sárga comb? Szavazzon!

Miből legyen a vacsi?

 • 4063
  Ne legyen vacsi
 • 820
  Tarajos tyúk
 • 777
  Mégis inkább sárga comb
 • 481
  Sárga comb

Az idei év 23. legjobb filmje a Saul fia az Empire magazin szerint, ami az ebben az évben, Nagy-Britanniában bemutatott filmeket rangsorolta. 

Az első tízbe került a Spotlight és az Aljas nyolcas is, amit mi nem annyira szerettünk. A második helyen a nemrég bemutatott Érkezés című film végzett, az első pedig a Vademberek hajszája című film, amit nálunk a CineFesten mutattak be.