Máté, Mirella
10 °C
13 °C

Kalas Györgyi

újságíró Kult

Ezek a helyek nyíltak Budapesten, amíg nyaralt Ezek a helyek nyíltak Budapesten, amíg nyaralt

Hajdinaliszt, saját pörkölésű kávé és finom, bár lassan készülő ebédmenü.

szeptember 17. 12:00

Mit tesz Benedict Cumberbatch, ha elveszíti hároméves kislányát? Mit tesz Benedict Cumberbatch, ha elveszíti hároméves kislányát?

A színész ezúttal egy tévéfilmben játszik főszerepet, és próbál megbirkózni kislánya eltűnésével.

szeptember 14. 09:07

Ennél élethűbb Freddie Mercury nem létezik Ennél élethűbb Freddie Mercury nem létezik

Úgy tűnik, Rami Malek a lehető legjobb választás volt a Queen-filmhez, zseniálisan utánozza Mercuryt.

szeptember 14. 05:36

A Ráday utcáról mindenki gondol valamit, viszonyul hozzá, véleménye van róla, de az ott élők azt gondolják, senki nem ismeri valójában, ezért idén először megrendezik a Ráday Korzót. A szeptember 22-23-án megrendezésre kerülő rendezvényhez mintegy negyven résztvevő csatlakozott, hogy megmutassák, milyen is valójában az élet az utcában. Szélesre tárják kapuikat az üzletek, a galériák, a pékek, a cukrászda, a virágos és a könyvesbolt is, de különleges egyházi és templomi helyszín, egyete és hamburgerező is van a csapatban.

Az ötlet belső-ferencvárosi magánszemélyek és civil szervezetek kezdeményezéséből született meg, alapvetően azzal a szándékkal, hogy Belső-Ferencváros lakói megmutathassák magukat a szomszédaiknak, a környékbelieknek és természetesen a látogatóknak. Az esemény 100%-ban független, helyi és közösségi kezdeményezés, élén a Ferencvárosi Közösségi Alapítvánnyal. Részletes program itt.

Jövő héten jelenik meg a The Killers új albuma, a Wonderful Wonderful, amiről három dal már hallható volt, és most itt van egy negyedik is. A The Calling című számot egy londoni koncerten játszották el tegnap, Woody Harrelson közreműködésével, aki nem énekelt, hanem beszélt a dalban.

Bár ikrei születése óta visszavonult a színpadtól Beyoncé, a háttérben azonban állítólag az új, 25. James Bond-film betétdalán dolgozik. Az énekesnő állítólag már Adele-lel is tárgyalt az ügyben, hogyan álljon neki a munkának.

Persze az sem kizárt, hogy ez is csak egy újabb pletyka a régóta húzódó, jubileumi Bond-sztoriban, amihez már főszereplőt is nehéz volt találni. Az eddigi Bond, Daniel Craig már 2015-ben megmondta, hogy előbb vágná fel az ereit, mint hogy megint eljátssza a 007-es ügynököt. Aztán 150 millió dollárért mégis meggondolta magát, de a forgatás még nem kezdődött el, az új James Bond leghamarabb két év múlva kerülhet a mozikba.