Anna, Anikó
19 °C
31 °C

Kalas Györgyi

újságíró Kult

Ezt a retket kóstolja meg! Ezt a retket kóstolja meg!

Ötven nyugdíjas kezdte el kitisztítani azt a kertet, ami azóta a legújabb balatoni éttermeket látja el alapanyagokkal, de ők etetik a falu óvodásait is.

július 24. 12:51

Megérkezett hozzánk is az erdélyi luxusszéna Megérkezett hozzánk is az erdélyi luxusszéna

Egy korábbi banki dolgozó és egy külföldről hazatért, székely séf újítják meg Budapest egyik éttermét. Az éttermet, ahol radikális módon folyik a növények újra felfedezése, a séf pedig maga gyűjti Erdélyben a szénát, a gombát meg a fenyőrügyet. A Michelin-csillag garantált.

július 21. 20:18

Egy jó rántott sajtért bármeddig elmegyünk Egy jó rántott sajtért bármeddig elmegyünk

Elég sokat kóstoltunk már de eddig ez a legjobb, ráadásul a Balatonnál van. Ha már arra jártunk, rögtön ki is próbáltunk még egy pár újonnan nyílt balatoni éttermet, és végigettük az egészet.

július 17. 11:56

Michelle Obama volt a vendég a Carpool Karaoke című műsorban, ahol énekelt is természetesen, mivel egy karaoke-műsorról van szó. Többek között Beyoncé Single Ladies című számát is előadták a műsorvezető James Cordennel. A first lady láthatóan nagyon-nagyon évezte az éneklést, és bevallotta azt is, hogy végre egy kocsi első ülésén ülhet, és zenét hallgathat, erre ugyanis az elmúlt hét és fél évében nem volt példa.

A műsorban egyébként szerepelt már a Red Hot Chili Peppers, Elton John, Gwen Stefani és Adele is.

A Kis kedvencek titkos élete felrobbantotta a kasszát Amerikában, a családi animációs film 103,2 millió dollárral nyitott bemutatója hétvégéjén. Nálunk augusztus 4-én mutatják majd be, mi már nagyon várjuk, és pont így szeretnénk magunkat most érezni, mint itt ez a tacskó.

A szombathelyi Savaria Múzeum sporttörténeti gyűjteménye is őrzi   Király Gábor szürke mackónadrágját, mezét és kapuskesztyűjét. Ezért is csodálatos dolog egy múzeum, a szürke mackónaci még 15 éve került a múzeumhoz, egy vasi sportkiállítás kapcsán, és amikor egyszer elpakolták a raktárba, még biztosan nem is tudták, milyen kultikus darab lesz belőle. Most viszont valószínűleg mágnesként vonzza  a látogatókat, főleg, hogy kerül mellé egy egészen friss mackónaci is, amit Király Gábor az Eb-n viselt. Július másodikán, a Múzeumok Éjszakáján most mindenki megnézheti, de 

CSAK EGY NAPIG!

13528945 1079465322127690 6248524567738877125 n
Fotó: Savaria Múzeum