Erika, Bella
14 °C
26 °C

Kalas Györgyi

újságíró Kult

A töltött bundás kenyér a legjobb dolog a felújított Széll Kálmán téren A töltött bundás kenyér a legjobb dolog a felújított Széll Kálmán téren

Amúgy is ritkaság a tisztességes bundás kenyér a városban, most találtunk egy helyet, ahol csúcsra járatták.

augusztus 27. 07:44

Pharrell Williams újra perel Pharrell Williams újra perel

Ismét azt állítják, hogy nem lopták a Blurred Lines-t, és nem akarnak fizetni.

augusztus 25. 17:06

Rendezőre talált végre az új szuperhős-film Rendezőre talált végre az új szuperhős-film

Guillermo Del Toro visszalépése után Doug Liman rendezheti a a Justice League Dark-ot.

augusztus 25. 14:23

A Nárcisz Asztaltársaság a Magyar Hospice Alapítvány és a vendéglátóhelyek közös kezdeményezése, aminek keretében az éttermek egy éven keresztül heti egy menü árának felajánlásával támogatják alapítványuk tevékenységét. Az alapítók olyan ismert éttermek, mint a Larus, a Nobu, a Pomo D'oro, az Ürömi Hütte, vagy éppen a Michelin-csillagos Borkonyha, akik folyamatosan segítik a Hospice Alapítvány munkáját.

Ez a pár éve indult kezdeményezés ma már olyan sikeres, hogy egy betegszoba egész éves fenntartását tudja megoldani az Alapítvány és ezzel évente közel 30 gyógyíthatatlan betegnek és családjának segít szakszerű, szeretetteli ápolással, fájdalomcsillapítással, lelki támasszal az élet legnehezebb szakaszában.

Az alapítvány idén 25 éves, ez alkalomból rendeznek egy születésnapi kerti vacsoráját, ahol az éttermek készítenek egy-egy fogást. A vacsorára itt lehet jelentkezni, ára 20 ezer forint, amelynek teljes összege a Hospice Alapítványt támogatja.

Egymillió dollárt adományoz a louisianai árvíz áldozatainak megsegítésére Taylor Swift.

"Szívszorító, hogy mennyi loiusianainak kellett elhagynia otthonát az árvíz miatt a napokban" - írta a 26 éves énekes közleményében.

 Az állam történetének legsúlyosabb árvizeként értékelt természeti katasztrófa következtében mintegy 40 ezer ház rongálódott meg, több mint 30 ezer embert kellet kimenteni és 60 ezren folyamodtak rendkívüli segélyért. Az áradásoknak eddig 11 halálos áldozata volt Louisianában.

Michelle Obama volt a vendég a Carpool Karaoke című műsorban, ahol énekelt is természetesen, mivel egy karaoke-műsorról van szó. Többek között Beyoncé Single Ladies című számát is előadták a műsorvezető James Cordennel. A first lady láthatóan nagyon-nagyon évezte az éneklést, és bevallotta azt is, hogy végre egy kocsi első ülésén ülhet, és zenét hallgathat, erre ugyanis az elmúlt hét és fél évében nem volt példa.

A műsorban egyébként szerepelt már a Red Hot Chili Peppers, Elton John, Gwen Stefani és Adele is.