Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Kalas Györgyi

újságíró Kult

Széll Tamásnak rezesbanda fújja a döntőben Széll Tamásnak rezesbanda fújja a döntőben

Az első versenynap utolsó versenyzőjeként kezdett Széll Tamás a Bocuse d'Or világdöntőjén. A menü meggyőző, rengeteg a magyar szurkoló.

6 perce

Mi a fene az a Bocuse d'Or, és kit érdekel ez az egész? Mi a fene az a Bocuse d'Or, és kit érdekel ez az egész?

Megválaszoljuk az összes kellemetlen kérdést. Kinek jó az, ha Széll Tamás nyer? Jobb lesz-e tőle a főzelék a menzán?

tegnap, 18:16

Ön ismeri a saját családját? Ön ismeri a saját családját?

Elképzelhetőnek tartja, hogy egy újságcikkből tudja meg, mi történt az anyjával? Oláh Katalin megdöbbenve fedezte el anyukáját egy Index-cikkben. Filmet készített belőle.

január 21. 21:03

Trump a londoni Madame Tussauds panoptikumba is beköltözött, a képen éppen az utolsó simításokat végzik rajta a múzeum munkatársai.

 

A Disney tett közzé egy elképesztően összeállított videót arról, hogy valójában az összes Pixar rajzfilm kapcsolódik egymáshoz, és néha olyan helyeken bukkannak fel az ismert szereplők, amit soha nem is gondolnánk. 

51 éves korában meghalt Pascal Garray belga karikaturista, a Hupikék törpikék-képregények egyik alkotója. A belgiumi Liege-ből származó Garray 1990-ben csatlakozott Pierre Culliford műhelyéhez. Culliford, aki Peyo művésznéven jegyezte a Hupikék törpikék képregényeket, 1992-ben halt meg.

Garray a Peyo Stúdióban pályafutása során 17 Hupikék törpikék-képregénykötetet alkotott, halála előtt még befejezett egy újabb törpös albumot, amely szeptemberben jelenik meg.