Olivér
1 °C
5 °C

Karip Timi

képszerkesztő Fotó

Hogyan mossunk fel szakszerűen atomtámadás után? Hogyan mossunk fel szakszerűen atomtámadás után?

Mitől félnek az Országos Közegészségügyi Intézetben? És írt-e Jézus felesége evangéliumot? A Kutatók Éjszakáján jártunk.

szeptember 30. 17:58

A teremtés ideje A teremtés ideje

A leghíresebb brazil fotós, Sebastião Salgado nyolcéves projektje a Föld máig érintetlen területeit mutatja be. Nagykép

szeptember 6. 11:07

Itt az ideje komolyan venni a fotográfiát: tekintsük végre hobbinak Itt az ideje komolyan venni a fotográfiát: tekintsük végre hobbinak

Az idén 89 éves Elliott Erwitt kedvtelésből készített képei váltak a leghíresebbé, pedig rendkívül sikeres szakmai pályafutást tudhat maga mögött.

július 12. 22:16

Miért lát ma gyerekrajzokat az Indexen? Mert gyereknap van!

Havazott az éjjel a Mátrában. Igaz, a hó mennyisége még elenyésző, és abban sem lehetünk biztosak, hogy megmarad, de a Kékestető gyönyörű téli hangulatot áraszt így az ősz végén.

 

Sok, bár a konkrét számot nehezen hiszi majd el. Ahogy az sem evidens, hogy az indiai hadseregnek van egy Tornadoes nevű akrobatikus motoroscsoportja. Akik úgy gondolták, hogy meg tudják dönteni az egyetlen motorral utazó legtöbb ember világcsúcsát a bangalori Jelahanka légi támaszponton. És ezt meg is tették! Ehhez mindössze egy spéci platóval felszerelt 500 köbcentis Royal Enfield motorkerékpárra, és - most figyeljen! - 58 (!), igen, jól olvasta, 58 katonára volt szükség. Akik 1200 métert utaztak igen szoros közelségben, meglehetősen jó egyensúlyérzékkel azon a bizonyos motoron.

Nemzetközi macskakiállítást rendeztek szombaton Moszkvában. A kiállított négylábúak között mindenki megtalálhatta a kedvencét: voltak szőrösek és csupaszok, kék és sárga szeműek, elevenek és lustácskák.