Elemér
6 °C
16 °C

Kárpáti Márton

főszerkesztő-helyettes Lapvezetés

Kerekek száma2

Kerekek száma télen4

Macskák száma0

Élőben látott focimeccsek száma0

A rémálom vége A rémálom vége

Ez az egész már az elejétől kezdve bűzlött. Olimpiát majd rendezzünk akkor, ha lesz rá pénzünk, és ha ezt tényleg a többség is akarja.

február 22. 21:30

Mit döntsön a Fővárosi Közgyűlés olimpiaügyben? Mit döntsön a Fővárosi Közgyűlés olimpiaügyben?

Segítsen a képviselőknek, szavazzon helyettük!

február 21. 14:48

Szürpríz: Laci bácsin túl is van élet Szürpríz: Laci bácsin túl is van élet

Nincs mentség A Mesterszakács gasztrobűneire. Mostantól rendszeresen segítünk ezeket elfelejteni.

január 15. 11:18

Fogalmunk sincs, mi történhet ott, ami kiváltotta ezt a keménységet a hajdúszoboszlói polgármester ellenfeleiből, de látszik, hogy nem ismernek tréfát. (De most komolyan, MI EZ?!)

 

A képen a szegedi határhoz rendelt rendőrök szombaton kapott kajás pakkjában lévő májkrém látható. 

májkrém
Fotó: Olvasónk

Igen, a májkrém kukacos volt. Amúgy is romlott kajákat kaptak, ebből már áll is a bál, bár itt még nem is a májkrémről volt szó.

Amúgy itt egy másik kép is, ami jól mutatja, mennyire jól bánik az állam a határ őrzésére rendelt rendőrökkel. A képen a mai ebédjük, párizsis zsömle látható.

Az LMP a parlamentben vizsgálná az "orosz befolyásszerzést" szűrésére. Szél Bernadett, az LMP társelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette, egy bizottság vizsgálná az orosz befolyást a médiumoknál, továbbá szeretnék látni, melyek azok a politikai mozgalmak és pártok, amelyek az orosz befolyásszerzés közvetítőjeként ténykednek Magyarországon.

A LMP aktivistái egy molinót függesztettek ki a "titkos paksi paktum felmondásáról" szóló "megállapodás" szöveggel: Szél Bernadett szerint csütörtökön ezt kellene aláírnia Orbán Viktornak és Vlagyimir Putyinnak.