Hella
10 °C
25 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

A gazdag nyugat-európaiak borzasztó emberek, igaz-e? A gazdag nyugat-európaiak borzasztó emberek, igaz-e?

Az Amour és Caché rendezőjének új filmjében megpróbál bemosni egyet a fejlett vagyonos társadalomnak, de azok röhögve kikerülik.

tegnap, 07:11

Hamvas lányokkal bazsalyog a pernahajder Colin Farrell Hamvas lányokkal bazsalyog a pernahajder Colin Farrell

Sofia Coppola új filmjében Colin Farrell kavar egy többgenerációs lányiskola lakóival, de ő húzza a rövidebbet. Meglepetés: Nicole Kidman ebben is nagyon jó.

május 25. 14:51

Szar dolog kelet-európai melósnak lenni Szar dolog kelet-európai melósnak lenni

A szlovákmagyar Kristóf György Out c. filmjét is bemutatták Cannes-ban. A főszereplőt még a forgatás előtt elküldték Lettországba egyedül, hogy élje át, milyen a totális magány.

május 24. 10:45

Ha valaki nem tudná, a Chainsmokers az a mostanában nagyon népszerű EDM/pop-duó, aminek legalább egy számát az ember egészen biztosan hallotta már, de az istennek sem tudná felidézni sem a dallamát, sem a címét. Egy John Fassold nevű Youtube-os rájött, hogy igazából az összes Chainsmokers-dalt röhejesen egyszerű alapokra írják, úgyhogy kipróbálta, hogy mennyire menne ez neki. Kiderült, hogy pofonegyszerűen.

 

New Hampshire-ben egy farm adja ezt a szolgáltatást, nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni:

 

A dán fővárosban is szerveztek egy kiállást az egyetem mellett, ezzel Koppenhága is csatlakozott New York és Barcelona mellé, ahol magyarok szerveztek hasonló tüntetéseket a CEU-ért.