Lajos, Patrícia
15 °C
28 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Öt éve még neked sem volt szakállad! Öt éve még neked sem volt szakállad!

Amíg Amerikában lecseng a szakálldivat, Magyarországon beindult a kézműves férfikozmetikumok piaca, és már nem külföldről kell rendelni a szakállolajat. Hanem tőlük.

tegnap, 16:15

Menjen erre minden család! Menjen erre minden család!

Gyerek is imádni fogja, a szülő is pityereg majd. Az Elliott, a sárkány egy ritka film, amit meg kell becsülni.

augusztus 23. 11:10

Ilyen unalmasan régen mondtak el egy bombajó sztorit Ilyen unalmasan régen mondtak el egy bombajó sztorit

Két szívós csávó a világ egyik legnagyobb fegyverüzletét ütötte nyélbe, többek között Magyarországon keresztül. Kár, hogy nem erről szól a Haverok fegyverben.

augusztus 21. 07:07

daydreaming

Idén jött ki a Radiohead A Moon Shaped Pool című albuma, abból pedig a második klip, amit megkaptunk, az a Daydreaming volt, amit Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Inherent Vice) rendezett. Önmagában is hipnotikus az egész, de most Rishi Kaneria összeszedett egy csomó elméletet, hogy valójában mi lehet az üzenete annak, hogy Thom Yorke egy csomó épületben kolbászol és ajtókat nyitogat. Arról, hogy tavaly, 23 év után szétment a feleségétől? Hogy már belefáradt a Radioheadbe? Vagy a saját életéről? Bármi lehetséges.

Radiohead: The Secrets Of Daydreaming from Rishi Kaneria on Vimeo.

Névtelen

Az év egyik legnagyobb sorozatdurranásának simán a legmenőbb része a főcíme, sajnos annak az animációját nem, de a befejező állóképét most a saját kedvünkre formálhatjuk ezzel a generátorral. Sajnos, mint látszik, az ékezeteket nem eszi meg.

Le kellett mondania a phoenixi koncertjét, Facebookon kért bocsánatot mindenkitől, nagyon sajnálja, de mint látható, eléggé meg van fázva: