Kinga, Kincső
19 °C
32 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

A Lego Batman még mindig zsémbes A Lego Batman még mindig zsémbes

Attól se lesz sokkal jobb kedve, hogy egy nadrág nélküli Robint kap mellé. Az első előzetes a Comic-Conról.

4 órája

Malomkerékben meditálni micsoda élvezet Malomkerékben meditálni micsoda élvezet

A MOME egyetemistái megálmodtak egy egészen szokatlan pihenést a Művészetek Völgyére.

6 órája

Fehéroroszországban temették el az Ukrajnában felrobbantott újságírót

Főszerkesztője szerint Pavel Seremetet a munkája miatt ölték meg.

14 órája

drstrange clk

Benedict Cumberbatch össze-vissza kutyul egy egész nagyvárost. Tiszta Inception.

Cumberbatch játssza a címszereplő Stephen Strange-et, a zseniális sebészt, aki aztán egy baleset miatt nem tudja használni a kezeit. A gyógyulás felé viszont a misztikus utat választja, ahol segít neki egy kopasz Tilda Swinton, és meg kell akadályozni a vérző szemű Mads Mikkelsent. Ha jól értem ezt az egészet. Azt értem, hogy van olyan képesség, hogy valaki átrendezi egy épület utcaképét. De ilyenkor vajon mit szólnak a járókelők hozzá? Remélem kiderül november 3-án idén, ugyanis akkor mutatják be.

Itt pedig meg lehet nézni a film első előzetesét.

Kirabolta és egy másik férfivel együtt megverte a kártyaparti nyertesét egy aranyosapáti férfi, aki azon háborodott fel, hogy a nyertes fel akar állni a nyereményével az asztaltól, és menne haza. A nyertes súlyos sérüléseket szerzett, de H. Ervin helyi lakost elfogták, és a fenti videón látható egy fél percben, hogy megkapta méltó büntetését is.

A renói 7-Eleven hálózat egy megrendelést már egy ilyen repülő munkatárssal oldott meg, kíváncsi vagyok, mikor jön el az az idő, amikor hatszáz ilyen szerkezet repked egyszerre az épület felett, és próbálnak nem egymásnak menni. Akkor már szerintem ilyen Jetsons-szerű házakban fogunk lakni.