Jenő
3 °C
8 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Miért van még film egyáltalán? Az elején kitaláltak mindent! Miért van még film egyáltalán? Az elején kitaláltak mindent!

A Lumière! olyan, mintha egy mai átlagember a telefonjával filmezne, csak éppen 120 évvel ezelőtt csinálták.

8 órája

Nyílt titok Hollywood pedofiljainak története Nyílt titok Hollywood pedofiljainak története

Felkerült a netre az An Open Secret című dokumentumfilm, aminek a készítői éveken keresztül próbáltak forgalmazót találni, sikertelenül. A témája: hollywoodi nagyágyúk, ügynököktől híres és elismert rendezőkig, akik szinte büntetlenül keveredtek pedofilbotrányokba.

november 14. 18:51

A bolygó ezen felén nem lehet semmi csak fekete vagy fehér A bolygó ezen felén nem lehet semmi csak fekete vagy fehér

Barkóczi Noémi teljes zenekarral esik neki a vidám világfájdalomnak. EP-premier.

november 14. 16:46

Sajnos én tök hülye vagyok az autókhoz, úgyhogy nem tudom, hogy mi végre van az autókban olajszűrő, de azt azért érdekes nézni, hogyan hasznosítják újra őket

 

(Gizmodo)

A floridai Dolphins Plus Marine Mammal Responder nevű helyen élő delfinek festegetni szoktak, bár ez egészen biztosan eufemizmus, valójában inkább addig toltak a szájukba egy festékes ecsetet, eléjük meg egy üres lapot, amíg el nem kezdték összemázolni, de mindegy is. A Superfine nevű helyi művészeti vásáron ki fogják ezeket állítani. Okay.

 

Tom Hanks éppen a texasi könyvfesztiválon mutatta be az Uncommon Type: Some Stories című könyvét, amikor a közönség kérdezhetett tőle. Egy idő után aztán úgy tett, mintha megunta volna az egészet, és inkább felolvasott egy kérdést, amit állítása szerint Ryan McFarling küldött neki, és egy bizonyos Nikki Youngnak szól. A kérdés pedig az volt, hogy hozzám jössz-e feleségül.