Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

A nő, akit egyszerre ismert meg harmincezer magyar A nő, akit egyszerre ismert meg harmincezer magyar

Laura Marling rég nem adott ki olyan jó lemezt, mint most, a Depeche Mode új albumától viszont fejest ugrottunk volna a latex búslakodóba. A hét lemezében szörnyülködünk a Pittbul lemezén, méltányoljuk a Pulled Apart By Horsest, imádjuk a Moon Duót és bírjuk a Real Estate-et is.

március 19. 07:31

Borzalmas érzés, ha a filmed megbukik Borzalmas érzés, ha a filmed megbukik

Dolgozott egy filmben Scarlett Johanssonnal, közvetített Andy Vajna és Kern Andrásék között A miniszter félrelépben, a Kontrollnál megharcolt a BKV-val. Hutlassa Tamás producer a Kincsemmel és A Viszkissel a magyar filmtörténet legdrágább filmjeit gyártja. Interjú.

március 18. 15:00

Oroszország betámadja a CNN-t

Vizsgálatot indítanak amerikai médiumok ellen, arra válaszul, hogy az amerikaiak vizsgálják az RT Americát.

március 17. 22:52

Állítja a Honest Trailers új videója a Disney-filmről:

 

Mert március 14-én volt Pi-nap (értitek, 3.14), és ez a Youtube-szakács nagyon szereti a közös metszeteket:

 

Szó szerint, mert Rudolf Péter meghízott arca van rajta. Az 1945 című dráma premierje Berlinben volt, mi is ott voltunk, és ezt a videót készítettük a rendezővel, Rudolf Péterrel, és Nagy-Kálózy Eszterrel a bemutató után.

Az 1945 a második világháború végén játszódik, amikor egy kis magyarországi falu pályaudvarán feltűnik két zsidó férfi, és elkezdenek szótlanul menetelni a falu felé. Amitől berezel mindenki, főleg a helyi kiskirály (őt játssza Rudolf Péter).A filmről kritikát is írtunk, itt lehet elolvasni.

A berlini vetítés idején még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi lesz a sorsa, de azóta biztos, hogy bemutatják az idei Titanic Filmfesztiválon április elején, illetve április 20-án moziforgalmazásba kerül.