Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Szántok, vetek, aratok, sose halok meg Szántok, vetek, aratok, sose halok meg

A Stardew Valley 2016 egyik legjobban várt, és legnagyobb elismerést kapó játéka, pedig elsőre egy kézműves parasztszimulátornak tűnik.

8 órája

Ők lesznek Trump udvari kobzosai Ők lesznek Trump udvari kobzosai

Az A-lista cserben hagyta, de sikerült összegereblyézni elég sok fellépőt a pénteki beiktatásra. De mégis, kik ezek?

január 20. 07:08

Néztem a sok szexet körülöttem, és azt kívántam, bárcsak házas lennék Néztem a sok szexet körülöttem, és azt kívántam, bárcsak házas lennék

Amanda Lepore a világ talán leghíresebb transzneműje, a kilencvenes-kétezres évek egyik ikonja. Interjúztunk vele arról, milyen volt akkoriban bulizni, és mit csinál a szabadidejében.

január 14. 07:45

16229659 10154490595216185 1643862452 o
Fotó: Kalas Györgyi / Index

Széll Tamás ebben a pillanatban kezd találni Lyonban. Először a zöldségtál jön, a nagy hústál fél óra múlva érkezik. A magyar szurkolók beindultak, zúg a hajrá, Tamás! Nagyon szép a magyar tányér, pedig végignéztünk már 11 másikat

- írja kollégánk, Kalas Györgyi a Bocuse d'Or világdöntő helyszínéről.

Hogy mi ez az egész? Olvassa el a szájbarágó cikkünket!

FRISSÍTÉS: Sikerült, Oscar-díjas a Mindenki!

Magyar idő szerint 14:18-kor kezdődik az idei Oscar-jelöltek bejelentése, ami a Kaliforniai álom/Holdfény-rajongók kivételével nekünk azért különösen izgalmas, mert megtudhatjuk, lesz-e Szabó István óta megint jelöltünk a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriájában. Deák Kristóf Mindenki című kisfilmje ugyanis már korábban bejutott a döntőnek számító shortlistre, és már az Indiewire is úgy cikkezett róla, mint egy abszolút esélyes.

A jelöléseket mi is meg fogjuk természetesen írni, de ha valaki szeretné élőben nézni a bejelentést, itt megteheti:

 

Egy órája rakták ki Facebookra ezt a videót, a poszt írásának pillanatáig 422 ezer megtekintés, 1800 like, 1900 komment, pedig csak azt mutatja meg, amit nap mint nap megélünk Budapesten.

frissítés: A videót ugyan a BBC News rakta ki, valójában a FlyingEyes nevű magyar csapat készítette, amit aztán a britek kicsit módosítottak. Az eredeti, vágatlan videót itt lehet megnézni: