Mária
-7 °C
3 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Miattam volt csuklyás gyilkos a Barátok köztben Miattam volt csuklyás gyilkos a Barátok köztben

Az ingyenszendvics reményében kezdett el tévében dolgozni, most a magyar sorozatgyártás egyik atyaúristene Krigler Gábor, az HBO kreatív producere. Interjú.

december 3. 21:57

Az érzékeny művész meglátta a magyar valóságot Az érzékeny művész meglátta a magyar valóságot

Ezek vagyunk mi, az élet elszáll, hülye sajtóesemények pedig mindig is lesznek. Barakonyi Szabolcs fotói arról, hogy milyen fából faragták valójában ezt az országot.

december 2. 17:02

Négyszemű múmia elől menekül Tom Cruise Négyszemű múmia elől menekül Tom Cruise

Megérkeztek a Múmia-remake első jelenetei.

december 1. 15:51

spidermanhomecoming clk

Szárnyas gúnyával, és viccelődő Peter Parkerrel jön majd jövőre a Marvel-univerzum régóta dédelgetett új szereplője, a tini Pókember. Ha minden igaz, csütörtökön lesz belőle egy rendes előzetes, addig be kell érni ezzel a 17 másodperccel, amiben annyi látszódik, hogy

  • visszatér Jon Favreau, mint Tony Stark testőre/asszisztense
  • Pókember gúnyáját Tony Stark adja
  • és ez lesz a legkirályabb dolog, amit Peter Parker valaha látott.

A The xx új albuma januárban jön, már hallhattuk belőle az On Holdot, és most elkészült hozzá egy videoklip, ami tulajdonképpen annyiból áll, hogy szép fiatalok pózolnak és hülyülnek Texasban. Jól esik az ilyen:

A Bad Lip Reading műfajának lényege az, hogy vicces emberek csak a szájmozgásokra figyelnek egy filmben, és azok alapján raknak össze új mondandókat. Hát Yodával könnyű dolguk volt, mert egy bábról van szó, akinek tényleg annyi mennyiségű marhaságot lehet a szájába adni, amennyit csak szeretnénk. És tessék: