Szilárda
0 °C
6 °C

Klág Dávid

újságíró Kult

Topcorn: A legemlékezetesebb Star Wars-pillanatok Topcorn: A legemlékezetesebb Star Wars-pillanatok

A héten startol a Star Wars VIII. – Az utolsó Jedik. Ennek kapcsán összeszedtük a saga eddigi legemlékezetesebb pillanatait, jókat-rosszakat egyaránt.

tegnap, 17:17

Hullával folytatott szexorgiát a miniszterelnök bizalmasa Hullával folytatott szexorgiát a miniszterelnök bizalmasa

December 11-én pontosan húsz éve annak, hogy Magyarországon bemutatták a rendszerváltás utáni legnézettebb filmet, A miniszter félrelépet. Annyira meglátszik az idő, mint egy Postabank-reklámon.

december 10. 23:52

David Guetta és a Chainsmokers jön a Balaton Soundra

Bejelentettek egy valag nevet a 2018-as fesztiválra, nagy meglepetésre ne számítson senki.

december 7. 11:20

Én mondjuk nem tudok emlékezni, mert nem voltam ott, ha ha, viszont elkészült a hivatalos aftermovie, amin biztos majd egy csomó ember kiszúrja magát:

December 7-én bejelentenek majd pár nevet a 2018-as Balaton Soundról, és aznap lehet majd olcsóbb jegyeket is venni korlátozott számban.

Sajnos én tök hülye vagyok az autókhoz, úgyhogy nem tudom, hogy mi végre van az autókban olajszűrő, de azt azért érdekes nézni, hogyan hasznosítják újra őket

 

(Gizmodo)

A floridai Dolphins Plus Marine Mammal Responder nevű helyen élő delfinek festegetni szoktak, bár ez egészen biztosan eufemizmus, valójában inkább addig toltak a szájukba egy festékes ecsetet, eléjük meg egy üres lapot, amíg el nem kezdték összemázolni, de mindegy is. A Superfine nevű helyi művészeti vásáron ki fogják ezeket állítani. Okay.