Péter, Pál
21 °C
32 °C

Koroknai Gergely

újságíró Sport rovat

Sorozatokba ölt órák10720,25

Hétvégi NCAA és NFL meccsek7,5

39 éves, de medicinlabdával strandröplabdázik 39 éves, de medicinlabdával strandröplabdázik

A Steelers-védő Harrison tényleg elpusztíthatatlan.

tegnap, 19:03

Napi 13 millió, vége az NBA legtutibb állásának Napi 13 millió, vége az NBA legtutibb állásának

Az edzőlegenda Phil Jackson csapatvezetőként megbukott, de legalább agyonkereste magát.

tegnap, 15:40

F1-esebb nevet nem is találhatna magának a Force India

Új szín után új csapatnévre is váltanak.

tegnap, 08:39

A kazah külügyminiszterrel, Kajrat Abdrakhmanovval tárgyalt Asztanában kedden Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, ott sikerült elcserélnie Puskás Ferenc válogatott mezét a nemrég az Astanához igazolt Kleinheisler Lászlóéra.

A dolog felvet egy elég súlyos kérdést: milyen árfolyamon sikerült kihoznia Szijjártónak úgy ezt a cserét, hogy elfogadható legyen?

Mondjuk, ha a nemzeti kereskedőházaink is hasonló logikával működnek (már pedig ez a gyanú elég erős), akkor nem csoda, hogy olyan az eredményük, amilyen.

A Stranger Things 80-as évekbe visszarepítő nosztalgiája után jön a 90-es nosztalgia is a Szar minden! (Everything Sucks!) címre hallgató új Netflix-sorozattal, amit még csak most rendelt be a streamingoldalból médianagyhatalommá nőtt cég.

Bár nem ez a lényeg, de a sztori két, beilleszkedési problémával küzdő iskolai csoportot követ majd végig, 1996-ban, Oregon államban, és állítólag vicces lesz.

A lényeg az, hogy van egy ilyen tökéletes illusztrációnk a bejelentéshez, na meg egy kérdésünk még egy kicsit lejjebb:

szar-minden

Kinek a kalandjait nézné szívesebben?

  • 1245
    A három nihilista srácét a lelátóról
  • 169
    A Netflix oregoni diákjairól szólót

Kedden mutatkozott be a milánói ATP Challenger-tornán párosban a korábbi olasz védőlegenda, Paolo Maldini, a nagy sportágváltás viszont nem indult valami szerencsésen: 42 perc alatt, rettentő simán, 1:6, 1:6-ra kikapott Stefano Landonio oldalán a Tomasz Bednarek, David Pel lengyel, holland kettőstől.

Mondjuk az is csoda, hogy a 49 éves Maldini egyáltalán addig eljutott, hogy elindulhasson, pláne, hogy partnere, Landonio is 46 éves.