Katalin, Kitti
5 °C
18 °C

Koroknai Gergely

újságíró Sport rovat

Sorozatokba ölt órák10720,25

Hétvégi NCAA és NFL meccsek7,5

83 ezreden múlt a bravúr Michelisznek Monzában 83 ezreden múlt a bravúr Michelisznek Monzában

Centik hiányoztak a top 5-ös rajthelyhez, hatodik helyen kvalifikált a magyar pilóta.

tegnap, 14:50

Messi őrületet indított el a madridi ünnepléssel Messi őrületet indított el a madridi ünnepléssel

Szurkolók ezrei lengették a mezt.

április 27. 14:52

Akasszam fel magam? Két méterről nem rúgjuk be a kapuba a labdát Akasszam fel magam? Két méterről nem rúgjuk be a kapuba a labdát

A Mezőkövesd-edző fetrengve verte a füvet.

április 27. 14:05

Megtartották Monzában a hétvégi WTCC-futam előtt a sorozat szimulátoros bajnokságának ünnepélyes megnyitóját, amin a mezőny minden tagjának le kellett tudnia egy etapot.

Már a rövidke időmérőn egyértelművé vált, hogy minden pilóta itt akarja kiélni pusztító ösztöneit, így a futamból lényegében roncsderbi lett, szinte senki nem a jó köridővel foglalkozott, hanem azzal, hogy egymás a lehető legnagyobb sebességgel lökjék ki a pályáról.

Ez többnyire sikerült is, ész nélkül borultak és pörögtek a versenyzők a futam alatt, amit végül a Zengő Motorsport pilótája, Nagy Dániel nyert meg.

A nagy izgalmakat végül egy kis pályaautózással vezették le.

 

Elkezdték már a kicsomagolást az F1-csapatok Szocsiban a hétvégi nagydíj előtt, ilyenkor rendszerint az első szárnyak és a motorházfedők a garázs előtt szoktak napozni. Így van ez a McLarennél is, amely meglepetést tett az első szárny oldalára: a #BillyWhizz felirattal tisztelték meg a nemrég súlyos versenybalesetet szenvedő, amiatt mindkét lábfejét elvesztő brit pilótatehetséget, Billy Mongert.

C-aRlSxXkAAvuKH
Fotó: Twitter / McLarenF1

Monger twitteres felhasználóneve a BillyWhizz egyébként. Monger megsegítésére gyűjtést indítottak, a McLaren és annak alkalmazottai elsőként osztották meg a felhívást, Jenson Button maga is 15 ezer fontot adott a már 760 ezer fontnál járó alapba.

15 kilót nyom, 1,4 millió dollárba, vagyis kerek 400 millió forintba kerül, és nyilván minden lakásban csodásan mutat.

vjochktjakgkmpra3nr8
Fotó: Dengeki Hobby

Aki venne egyet, május 4. után keresse erre!