Mátyás
8 °C
11 °C

Koroknai Gergely

újságíró Sport rovat

Sorozatokba ölt órák10720,25

Hétvégi NCAA és NFL meccsek7,5

Félelmetesnek tűnik a bodybuilder Mercedes Félelmetesnek tűnik a bodybuilder Mercedes

A világbajnok mérnökei nagyon odatették magukat a W08 tervezésénél. És még messze van a végső állapotától az F1-autó. Retteghet a mezőny?

3 órája

100 helyett 190 milliárdba kerül az új Puskás Stadion 100 helyett 190 milliárdba kerül az új Puskás Stadion

Lázár János a kormányinfón hintette el, hogy megduplázódott a beruházásra szánt keret.

tegnap, 14:49

81 fiatal tornászt molesztált az amerikai válogatott orvosa

Volt, akit 10 éves korától zaklatott. Megindult az első eljárás az amerikai tornászbotrányban.

tegnap, 14:05

Na jó, igazából nem is amis származású a Tampa Bay Rays 30 éves játékosa, Colby Rasmus, de a télen megnövesztett szakállával pontosan úgy nézett ki, mintha a modern eszközöktől ódzkodó keresztény közösség tagja lenne.

Rasmus szerdán, a Rays tavaszi edzőtáborának kezdetén villantotta a szakállát, amivel azonnal az internet kedvence lett. Csak egy valaki nem rajongott az arcszőréért: a felesége ultimátumot adott neki, vagy megborotválkozik, vagy baj lesz. Rasmus pedig inkább a családi békét választotta a szakáll helyett.

 

Lou (Lajos) Bátori évről évre lenyűgöz mindenkit azzal, hogy jóval 100 fölött is a lejtőkön tölti a teleket. A magyar származású, erdélyi születésű Bátori 100 évesen még heti háromszor síelt, a sportággal pedig 10 évesen ismerkedett meg, vagyis idén már 96 éve űzi azt.

Az idei lecsúszásáról videó is készült, amin egyáltalán nem látszik, hogy 106 éves lenne.

 

via Síelők.hu

Az olimpiai ügyeivel foglalkozó Insidethegames.biz portál szólaltatta meg a háromszoros riói olimpiai bajnokot, aki azt mondta, szerinte minden magyar olimpikon arról álmodik, hogy Magyarországon, magyar szurkolók előtt indulhasson olimpián, és szerinte még van esély arra, hogy a pályázat eljusson a szeptemberi döntésig.

A pályázat körül kialakult helyzetet egyébként politikai csatározásnak tartja.