Luca, Ottilia
2 °C
5 °C

Koroknai Gergely

újságíró Sport rovat

Sorozatokba ölt órák10720,25

Hétvégi NCAA és NFL meccsek7,5

Két évre nem emlékszik egy korábbi NFL-es, öngyilkos gondolatai vannak Két évre nem emlékszik egy korábbi NFL-es, öngyilkos gondolatai vannak

Larry Johnson 1427-szer futott az NFL-ben, az agykárosodás minden jelét látja magán.

7 órája

Ha akarna se lehetne felvágósabb LeBron Ha akarna se lehetne felvágósabb LeBron

A lett unikornis, Porzingis történelmi meccset hozott össze a Knicksben.

8 órája

Michelisz: Van rá esély, hogy jövőre nem tudok rajthoz állni Michelisz: Van rá esély, hogy jövőre nem tudok rajthoz állni

Michelisz Norbert dolgozik saját és csapata versenyeztetésén is, de 2018 körül több a bizonytalanság, mint eddig bármikor. Csak azért nem fogad el ajánlatot, hogy versenyezzen, ő nyerni akar. A katari kudarcon még mindig nem tudott teljesen túllépni.

8 órája

Az Emirates kívánt ezzel boldog karácsonyt mindenkinek.

karácsonyfa
Fotó: Koroknai Gergely

Egy napra tiszteletbeli cheerleader lett a Houston Texans NFL-csapatnál a négyszeres olimpiai és tízszeres világbajnok tornász Simone Biles, aki egy másik houstoni sportlegendával, a Houston Rocketsot 1984-2001 között erősítő kétszeres NBA-bajnok Hakeem Olajuwonnal pózolt a Texans vasárnapi meccse előtt.

Biles 142 centi, Olajuwon 213.

DQt1pW1UEAE34xt

Ő itt a dél-koreai fejlesztésű DRC-Hubo humanoid robot, ami december 11-én kapta meg a téli olimpia lángját a Szöultól 164 kilométerre, délre levő Tedzsonban, hogy egy darabig fusson vele.

Reméljük, innen már nem végig a robotnak kell elvinnie Phjongcshangba, mert nem biztos, hogy odaérne a lánggal február 9-ig.