Eufrozina, Kende
8 °C
20 °C

Kovács Bálint

újságíró Kult

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Tizenegymillió forintot sem szedett be az önkormányzat a romkocsmaadóból Tizenegymillió forintot sem szedett be az önkormányzat a romkocsmaadóból

Pedig ebből a pénzből kéne garantálnia a VII. kerületnek az utcák közbiztonságát és tisztaságát. Ez a takarítási költség egy huszonötödét sem fedezi.

tegnap, 16:43

Egy egész napig szép idő lesz a jövő héten, megéri várni rá Egy egész napig szép idő lesz a jövő héten, megéri várni rá

Huszonkét fok, napsütés, csapadék nem lesz – na, vajon hétvégére esik a hét legszebb napja?

tegnap, 15:26

Olasz lett a legbritebb brit színész, Colin Firth Olasz lett a legbritebb brit színész, Colin Firth

Felesége is olasz, a gyerekei is Rómában születtek, a Brexitet pedig katasztrofálisnak tartja, úgyhogy ő is állampolgárságot kért.

tegnap, 14:16

balnaszorf

Már nagyban megy a szörfbajnokság elődöntője, neked minden esélyed megvan a döntőre, eszméletlen nagy királynak érzed magadat, szeled a hullámokat, hasítod a vizet, mint fejsze a fahasábot, és akkor egyszer csak megjelenik mögötted két bohókás gyilkos bálna, te meg rájössz, hogy ki az igazi nagy király, úgyhogy hanyatt-homlok kimenekülsz a vízből a francba, és átértékeled az egész életedet.

Na, nagyjából ezt élhették át a norvég Lofoten Masters 2017 nevű szörfverseny résztvevői a szervezők videójának tanúsága szerint:

 

flatearth

Valami ilyesmire találták ki, hogy egyesíteni a kellemest a hasznossal: a Redditen álltak elő azzal a mind médiás, mind tudományos értelemben remek ötlettel, hogy ha a lapos föld elméletében hívők annyira biztosak a dolgukban, mármint abban, hogy a bolygónk márpedig nem valami labda az űrben, akkor álljanak a kamerák elé, és egy valóságshow keretein belül keressék meg a Föld szélét - írja a Disclose.tv.

Azonnal nézném!!!

Más kérdés, hogy egyes hívők szerint ez sosem jöhetne össze, hiszen tök nyilvánvaló, hogy a föld szélén hatalmas fal áll, amit az emberiség hatalmas hadserege véd. :(

testrol

Sajnos Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjéhez olyan jó magyar plakát készült, hogy egyik országban sem csináltak belőle valami igazán vicces új értelmezést, pedig nincs is jobb mulatság, mint valamelyik egészen más hozzáállású, tőlünk nagyon távoli filmes kultúra botrányos plakátjait nézegetni. De persze nem ez a lényeg, hanem az az örömhír, hogy egyre több országban mutatják be a filmet, Magyarország hivatalos Oscar-nevezését, úgyhogy a készítői össze is gyűjtöttek jó pár plakátot a világ minden tájáról, a bemutatódátumokkal együtt, hogy az is megnézhesse végre az év egyik legjobb filmjét, aki nem Magyarországon él: