Mátyás
8 °C
11 °C

Kovács Bálint

újságíró Kult

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Törőcsik Mari és a nemzet színészei szót emeltek Jordán Tamásért Törőcsik Mari és a nemzet színészei szót emeltek Jordán Tamásért

Jordán Tamás az egyetlen pályázó a szombathelyi színház igazgatói posztjára, az önkormányzat egy része így sem támogatja. Törőcsik Mariék szerint ez tragikus.

2 órája

Van egy jó hírünk a meztelen Scarlett Johanssonról Van egy jó hírünk a meztelen Scarlett Johanssonról

Magyarul is látható a Páncélba zárt szellem előzetese, amelyben a színésznő próbálja az öldöklés mellett felidézni eltörölt emlékeit.

február 22. 07:14

Újra együtt zenélt Paul McCartney és Ringo Starr Újra együtt zenélt Paul McCartney és Ringo Starr

A Beatles két tagja a stúdióban találkozott újra, és rögzítették is a közös munka eredményét.

február 21. 16:17

apamacska
Fotó: Những Câu Nói Bất Hủ / Facebook

Hát igen, teljesen jogosan állítják a hőbörgők, hogy ha a genderről beszélünk, az minden tisztességes macsó férfit és konyhatündér házifeleséget csak feleslegesen összezavar. Itt van például Yello, ez a vietnami kandúr, akinek teljesen átmosta az agyát a nemi propaganda. Hiába írták meg szakkönyvek tucatjai, hogy a kandúrok alapvetően magasról tesznek a gyereknevelésre, és számukra véget is ér a buli a humpákolás végével, Yello teljesen unortodox módon viselkedett. A gazdája által feltöltött fotósorozaton (amit többek közt a Bored Panda is kiszúrt) jól látszik, hogy a szülés közben mosdatással nyugtatgatta a nőstényt, és utána is odabújt a cuki kispatkányszerű kölykök és a kismama mellé. És egy ilyen szokatlan viselkedésforma elég is a hírességhez, a macskák körében legalábbis biztosan.

 

Michael Fassbender, James Franco, Noomi Rapace, Katherine Waterston, Guy Pearce és Danny McBride is szerepel Ridley Scott következő filmje, a Nyolcadik utas, a halál-filmek előzménye, a Prometheus folytatásában, az Alien: Covenantben. Szerdán pedig érkezik az első rövid videó a filmből: ezt vezeti fel a stúdió az első, a film díszletei közt készült fotóval a stábról. Nem sok, de a rajongóknak rossz hír, hogy valószínűleg a szerdai adag sem lesz ennél sokkal több. De ne legyen igazam.

szell-ora
Fotó: Németh István Emánuel

Akárhogy is dolgoznak rajta szívvel, lélekkel és jó érzéssel, csak nem akar pár napnál hosszabb ideig egyhuzamban működni a Széll Kálmán téri óra. A leleményes magyarok próbáltak már mindent, odaragasztottak már mindenféle faliórákat, egyszerre tucatnyit is, de a rendszerhibát - a működő órát a téren - szerencsére mindig sikerült hamar kikalapálni.

Most viszont megérkezett a megoldás, aminél lehetetlen jobbat, szebbet, kifejezőbbet, művészibbet, emberibbet kitalálni, és ami ötvözi a pontos idő luxusát a kortárs performanszművészettel. Ha nem kéne dolgoznom, kiszaladnék egy székkel a Széll Kálmán térre, és egész nap figyelném, ahogyan telik az a rohadt idő. És hogy meddig bírja az ismeretlen, de zseniális művésznő.

(Találat: Pesten Hallottam / Facebook)