Anna, Anikó
14 °C
25 °C

Kovács Bálint

újságíró Kult

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Senkinek sincs esélye a Despacitóval szemben Senkinek sincs esélye a Despacitóval szemben

Ariana Grande, Snoop Dogg, Katy Perry és Nicki Minaj is közreműködött Calvin Harris új albumán, ami olyan lett, mint egy kerti parti, mégsem nyerheti meg a nyarat.

július 23. 07:49

Hatalmas élmény volt Marilyn Manson koncertje, de nem miatta Hatalmas élmény volt Marilyn Manson koncertje, de nem miatta

A sátánista rocker figurája már nem tud úgy sokkolni, mint régen, de Manson végre a javára fordította, hogy eljárt felette az idő.

július 21. 10:17

Nem lennék most a moziba járó szülők helyében Nem lennék most a moziba járó szülők helyében

Biztos nagyon bájos lesz az Én kicsi pónim film, de azért kell majd ideg a felnőtteknek.

július 21. 05:58

Legalábbis Szálinger Balázs költő-drámaírónak biztosan sikerült újat mondani a zalai konyha sajátosságairól, de igaz ami igaz, nekem sem lenne rajta a "Száz legeredetibb zalai ételhagyomány"-listámon a girosz.

 

fifth element  diva dance

Van az a jelenet Luc Besson egyik leghíresebb filmjében, Az Ötödik Elemben, amelyikben Bruce Willis operát néz, és egy kék alien szó szerint földöntúli hangon énekel. A jelenetről a zeneszerző azt mondta: azt várták, hogy a szinkronizálásért felelős operaénekes majd mosolyogva veszi kézbe a kottát, ehelyett viszont közölte, hogy sajnos ezt egy élő ember tényleg nem tudja kiénekelni, mert lehetetlen ilyen gyorsan váltani ilyen nagy hangközökkel. Úgyhogy végül külön-külön rögzítették a hangokat, aztán a megfelelő gyorsaságban egymás mögé vágták őket. Ez lett belőle:

 

És ami ez után jött (húsz évvel), arra senki nem számított, mondanák a kattintásvadász hírcímek. Mondjuk tényleg nem: jött a jelenlegi legnagyobb kínai popsztár és operaénekes, Jane Zhang, és úgy kiénekelte az egészet az elsőtől az utolsó percig, hogy azóta, gondolom, a NASA-nál vizsgálják a hangfelvételt.

3:15-től vált egyet a koncert, aztán olyan 4 perc körül durvulnak el igazán a dolgok. (A felvétel kicsit korábbi, de most újra aktuális, mivel jön Luc Besson új filmje, amely kapcsán épp most jelent meg az Index interjúja a rendezővel.)

 

 (via Vice)

Tény és való: Orbán Viktornak iszonyú fontos volt visszaszerezni a Seuso-kincseket, rendkívüli sajtótájékoztatók, lélegzetvisszatartott bejelentések, mintha az élete múlna rajta. VÉLETLEN? Hát Penge bácsi szerint nem. Ő úgy érzi, rájött a titok nyitjára. (Az elmélet értelmezéséhez tisztában kell lenni a Harry Potter-könyvek vagy -filmek világával, előre szólok.)