Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Kovács Bálint

újságíró Kult

Akkor még nem sejtettem, hogyBékaemberekkel fogok találkozni.

Az a gyanús, amiNem gyanús.

Csak a szívet hiányoljuk már megint Csak a szívet hiányoljuk már megint

Hogy keveredhetett egy cikkbe a Mary Popkids és a Sepultura? Beindult a 2017-es zeneszezon, úgy!

8 órája

Adam Sandler ezúttal tényleg tönkretesz egy filmet Adam Sandler ezúttal tényleg tönkretesz egy filmet

Új filmje előzetesében azt teszi, amit a kritikusok szerint mindig is csinált.

január 20. 14:39

Tudta? A kormány hirdetései nem voltak politikai hirdetések Tudta? A kormány hirdetései nem voltak politikai hirdetések

A Mérték Médiaelemző szerint kampányidőszakon kívül nem lehetett volna Brüsszelnek üzengetni, de a Médiatanácsot nem lehet zavarba hozni ilyesmivel.

január 20. 14:02

Peter Quill, A galaxis őrzői főszereplője eddig nem tudta, ki az apja, de ez a film második részében megváltozik. Az Ego nevű karaktert - aki a képregényben még csak egy arccal rendelkező bolygó volt, nem pedig bárkinek is a faterja - Kurt Russel fogja játszani. Hogy hogyan fog kinézni, eddig még nem derült ki, de a rendező James Gunn végre posztolt egy fotót róla az Instagramon, ezzel a képaláírással: "Nem egy jelenetfotó, de azért majdnem. Kurt Russel Ego, az élő bolygó emberi formájaként hamarosan érkezik a Funkótól."

 

Amivel persze senki nem megy sokra: a Funko nevű, műanyag akciófigurákat gyártó cég játéka ilyen lesz. De úgy tűnik, a május ötödikei filmbemutatóig ezzel kell beérni. (via Cinemablend)

20170117133434-a-hiuzt-magat-nem-de-a-friss-nyomat-kozvetlen-koz
Fotó: Havasi Zsolt / dunaipoly.hu

Hiúzkereső túrára indult a Dunaipoly.hu csapata a Börzsönyben egy, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság által szervezett és meghirdetett program során, és találtak is egy példányt, pontosabban a hóban nagyon jól megmaradt lábnyomait. Aztán a hiúz is megtalálta a túrázókat, de azért nem kell semmi véresre gondolni: az éjjel a hiúz a túrázók által kitaposott nyomot használta a portyáján. Aki tapasztalt túrázó, akár csatlakozhat is a hiúzkeresőkhöz, január 21-én újabb expedíció indul.

16002853 1574425355904389 7698045040010460039 n
Fotó: Szamosi Zsófia

Még kilencszer lehet elcsípni 2013 legjobb előadását, Pintér Béla és Társulata Titkainkját az Egyesült Államokban: január 19. és 22. között Bostonban, a Paramount Main Stage-en játsszák négyszer, január 25. és 29. között pedig New Yorkban ötször a Baryshnikov Arts Center / Jerome Robbins Theaterben. Az aprócska színháztermekhez szokott társulat Bostonban ebben az épületben játszik majd.