Gyöngyi
9 °C
9 °C

Libor Anita

rovatvezető Kult

Lefutott kilométerek száma1569 km

Üres hely az IPhone-on88 Mb

Mutasd meg a zenédet a Stranger Things zenei agytrösztjének! Mutasd meg a zenédet a Stranger Things zenei agytrösztjének!

Budapestre jön Nora Felder, aki olyan sorozatokhoz válogatott zenét mint a Ray Donovan, az OA vagy a Californication. Most magyarokat hallgatna.

október 18. 14:27

A szomszéd járda mindig zöldebb A szomszéd járda mindig zöldebb

Városi növények bizarr és szomorú életét, virágládákat, telepített fasorokat és bozótokat mutat be Martinkó Márk a Mesterséges zöldben. Nagykép.

szeptember 22. 23:42

Csak a magyar gyökereit kereste, aztán itt ragadt és zenekart alapított Csak a magyar gyökereit kereste, aztán itt ragadt és zenekart alapított

A svéd-magyar énekesnő adott már Budapesten telt házas koncertet is, új lemeze pedig először a Stenken hallgatható meg.

szeptember 18. 08:58

Mármint a kép baloldalán lévő valamiről beszélek:

TZ 20170811 0674

Elsőre én sem értettem, hogy pontosan mi az, hogy marad a levegőben, és hogyan mozog, de a kérdezés erejével kiderítettem.

Amit megtudtam:

  • két amerikai művész munkája: Robert Bose, Benjamin Cerf
  • 100 db lufiból áll a cucc
  • este hat és éjfél között volt látható
  • minden nap 8 önkéntes fújta a lufikat, az 12 és fél lufi fejenként

"Néhány óra alvással megint nem volt könnyű ez a hajnali utolsó 18,7 km-es szakasz, de a hangulat most is ott volt, és sikerült a célom is: beértem a reggel hét órás szülinapomra!" - mondta Iván Andris csapatkapitány a célban. 

Nem hiszem, hogy van most boldogabb ember a csapatkapitányunknál: ebben az átkozott ítéletidőben végre abbahagyhatta a futást, és mindezt éppen a születésnapján. Csapattársai pezsgővel várták a célban. Gratulálok minden futónak, kemény éjszakán vannak túl!