Iván
17 °C
32 °C

Lovas Gergő

újságíró Sport rovat

Ha ez az ára az újságírásnak, öljenek meg minket! Ha ez az ára az újságírásnak, öljenek meg minket!

Ezt mondta Mexikó egyik legismertebb újságírója, miután kollégáját megölték. Néhány héttel később egy forgalmas utcán agyonlőtték. Hogy lett Mexikó a világ egyik legveszélyesebb helye az újságírók számára?

tegnap, 20:42

Van még hova fejlődni stadionépítésben Van még hova fejlődni stadionépítésben

Vízeséssel dobják fel az egyik amerikaifutball-csapat stadionját.

tegnap, 15:21

Kevés vizes vb-s jegy maradt a magyar úszószámokra

Vízilabdára viszont még van bőven. Indul a jegyértékesítés utolsó szakasza.

tegnap, 13:02

Ha az időjárás nem rondít bele nagyon, akkor valamikor csütörtökön indítják majd útjára a Stratollite nevű ballont, ami 19-22 km magasra visz majd magával egy KFC-s csirkés szendvicset. 

Az elsőre teljesen értelmetlen projektnek egyrészt anyagi oka van, ugyanis a KFC fizet egy rakás pénzt a ballonnal kísérletező World View Stratollite-nek, hogy pár napig kuponokat dobálhassanak le az égből, másrészt ez lesz a ballon első több napos tesztje, eddig maximum 12 órát töltött ilyen magasságban, írja a Space.com

A kampányt úgy hirdették be, hogy az űr peremére küldik a csirkés szendvicset, de ez azért elég nagy túlzás, mivel 100 km-en van a Kármán-vonal, amit a világűr határának szokás mondani. 

Ön mit küldene fel?

 • 572
  kÜRtőskalácsot
 • 362
  Debreceni párost
 • 258
  Űrlángost
 • 174
  Nem tudom

Tizennégy japán iskolás még a múlt héten döntötte meg az ugrókötelezés Guinness rekordját, itt ugye a cél az volt, hogy minél többször ugorják át a kötelet egy perc alatt.

A vége elég szoros lett, de sikerült: 225-ször ugrották át a kötelet hatvan másodperc alatt, ezzel lenyomták egy rivális japán sulit, ami eddig tartotta a csúcsot 217-tel. 

De a lényeg, hogy erről az egészről videó is készült, ami két perc hipnózissal ér fel, ha csak a kötelet figyeli. 

 

Írtuk már a koncertkritikánkban is, hogy a Green Day a vasárnapi budapesti koncertjén is eljátszotta a szokásos műsorszámot: a közönségből hívott fel rajongókat, hogy együtt játszanak el egy számot.

Aztán ahogy a legutóbbi budapesti koncertjükön, most is megtarthatta a gitárt a kiválasztott srác, akit felrángattak a színpadra. Erről, vagyis a közös produkcióról meg a nagy ajándékozásról került elő most egy youtube-os videó.