Hella
13 °C
27 °C

Lovas Gergő

újságíró Sport Géza


Klinsmann leszólta a 24 csapatos Eb-t

Az amerikaiak szövetségi kapitányaként dolgozó német szerint a Copa América jobb torna lesz.

május 25. 14:29

Van Gaal sírva búcsúzott a stábjától a kirúgása után Van Gaal sírva búcsúzott a stábjától a kirúgása után

Hétfőn búcsúzott el a beosztottjaitól a MU-nál.

május 25. 12:18

Ronaldo csúcsformát ígért a BL-döntőre

A Real-sztár szerint még jobb játékos lett a legutóbbi BL-döntője óta. Az Atlético titkolózik.

május 25. 09:06

Tele volt az internet az utóbbi hetekben azzal, hogy ki mennyit kaszált a Leicester City angol bajnoki címével, ami annyira valószínűtlen volt az idény előtt, hogy a legtöbb fogadóirodánál ötezerszeres pénzt ért.

Ha nem is ilyen a szorzó, de legalább ennyire esélytelennek tartják a fogadóirodák a magyar válogatott Eb-győzelmét:

  • a Tippmixnél 250-szeres pénzt ér a magyar Eb-cím,
  • de a Bet365-nél ennél is többet, 351-szeres pénzt fizetnek, ha mi nyerjük az Eb-t 

Ezzel az északírekkel vagyunk egy ligában, nálunk esélytelenebbnek csak az albánokat tartják, az ő Eb-győzelmük ötszázszoros pénzt ér. 

A bíró az ellenfélnek kedvezett, amúgy is rossz volt a talaj, és nem volt szerencsénk, mert ha az a helyzet bemegy, akkor máshogy alakul a meccs - a futballedzők kifogásgenerátora kihagyhatatlan, ezt már tudjuk.

Na de mit csinál egy kiesés után egy olyan rutinos kosáredző, mint Gregg Popovich, aki már több bajnoki címet is nyert az NBA-ben a San Antonio Spursszel, azonban most kihullottak az Oklahoma City Thunder ellen a rájátszásban?

A kiesést jelentő vesztes meccs után arról kérdezték, hogy vajon nem kellett volna okosabban bánni a cserékkel a rájátszásban, mire Popovich belekezdett egy monológba, aminek szenzációs vége lett: 

Ez jó kérdés. Az elmúlt években nagy szerepet kaptak a padon ülő játékosok, mert ez nálunk így megy. Amikor bajnokságokat nyertünk, akkor több jobb játékosunk volt, mint az ellenfélnek, ez ilyen egyszerű. Most nem volt meg ez a háttér, ezért is vesztettük el a párharc második és ötödik meccsét, pedig jó lett volna, ha nyerünk. De az élet megy tovább. Hallottak arról, hogy a NASA nemrég felfedezte azokat a lakható bolygókat? Tudták ezt? Mit is mondtak, mennyi van, 1200? Na, 1200 lakható bolygó van, miközben mi csak elvesztettünk egy kosárlabda-meccset. Ugyan, tegyük túl rajta magunkat

- magyarázta Popovich, mire kitört a röhögés.

Minek aggódni egy nyamvadt kosármeccs miatt, amikor annyi lakható bolygó van, hát nem?! 

Oké, egészen biztosan nem lakható az összes 1284 exobolygó, amit a napokban fedeztek fel, de ettől még nagyon szeretjük a Spurs-edzőt.

A zenekar torontói buliján az egész azzal kezdődött, hogy valaki belerohant egy másik koncertezőbe, ami elég gyakran előfordul az ilyen eseményeken, de ők inkább összeverekedtek. Az egyik balhézó aztán azzal akarta lezárni a perpatvart, hogy kiharapott egy darabot ellenfele füléből, nagyjából úgy, ahogy Mike Tyson tette Evander Holyfielddel 1997-ben a ringben. 

Szerencsére valaki gyorsan kapcsolt a fülharapás után, összeszedte a a kiharapott darabot, és jégre rakta, hátha sikerül azt visszavarrni a tulajdonosára, bár az nem derült ki a hírekből, hogy ez sikerült-e.

A vétkest később letartóztatták.

Via