Emőke
8 °C
19 °C

Matalin Dóra

mdor

újságíró Kult

Nyáron kezdődik a Valami Amerika 3 forgatása

Az összes fontos szereplő visszatér, és jóval több akciójelenet lesz, mint a korábbi részekben.

2 órája

Ki öregedett a legszebben az Igazából szerelemből? Ki öregedett a legszebben az Igazából szerelemből?

Új előzetes érkezett a folytatáshoz, amiből kiderül, hogy kin nem fogott az idő az elmúlt 14 évben.

4 órája

Sztorija is lesz az új Baywatch-filmnek Sztorija is lesz az új Baywatch-filmnek

De azért a lényeg változatlan: kockahasú pasik és nagy mellű nők a tengerparton. Itt az új előzetes.

6 órája

Luke Evans éppen a The Alienist című tévésorozatot forgatja Budapesten, és a díszbemutató közönségének legnagyobb meglepetésére eljött A szépség és a szörnyeteg vetítésre a Cinema City Arénába. Evans a filmben Gastont játssza, az önimádó szemétládát. Korábban a Halálos iramban és A hobbit-filmekben, valamint A lány a vonatonban is szerepelt. Evans a díszbemutatón válaszolt néhány kérdésre, és még énekelt is egy kicsit a filmből.

A Szépség és a Szörnyeteg egyébként óriási meglepetést okozott a Disney-nek: 350 millió dolláros bevétele a valaha volt második legjobb márciusi nyitóhétvégét jelenti. 

Kiderült, hogy Nicole Kidman miért tapsolt nagyon furán, és az is, hogy Brie Larson miért nem tapsolt egyáltalán az idei Oscaron. Larson adta át a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat Casey Afflecknek A régi városért, de látványosan nem örült a győzelmének. Most, a Kong: Koponya sziget premierjén elmondta, hogy amit a színpadon tett az magáért beszél. Larson a szexuális erőszak áldozatainak egyik szószólója, Afflecket meg két nő szexuális zaklatással vádolta pár évvel ezelőtt. 

Az idei Oscar-díjátadó számos emlékezetes pillanattal szolgált, az egyik legszebb és legbizarrabb Nicole Kidman tapsolása volt. A színésznőt a legjobb női mellékszereplő kategóriában jelölték az Oroszlánban nyújtott alakításáért, nem nyert, de nem is ez volt az érdekes. Hanem hogy iszonyú furán, az ujjait hátrafelé görbítve tapsolt. Hogy miért, azt csak most árulta el: a gyűrűk miatt. Kidman, a többi sztárhoz hasonlóan méregdrága kölcsönékszereket viselt, és nem akarta, hogy ezeknek bármi baja legyen. Állítása szerint ezért tapsolt így:

via GIPHY