Mihály
10 °C
25 °C

Molnár Zsolt

Képszerkesztő Fotó

Fényképezőgépek száma4

Minek ennyi?Még kevés is

Eksztázisok és összeomlások: az olimpia, ahogy mi láttuk Eksztázisok és összeomlások: az olimpia, ahogy mi láttuk

Harcsa Zoltán a padlón, Djokovics letargiában, Lőrincz Viktor összetörve. Katinka szíve, Phelps nyelve, klasszikusok holtversenye. Fantasztikus pillanatok uszodából, pástról, tatamiról - ilyennek láttuk a helyszínen a most véget érő olimpiát.

augusztus 22. 01:00

Van, aki a lábát veszti, van, aki bele is hal Van, aki a lábát veszti, van, aki bele is hal

Minden menekültválságok ősanyja toporog az Egyesült Államok határán. A közép-amerikai országokból egyre többen indulnak el az USA felé. De az út egyáltalán nem könnyű. Nagykép.

augusztus 3. 11:28

Öt éve tudjuk, hogy Szíriában nincsenek makulátlanok Öt éve tudjuk, hogy Szíriában nincsenek makulátlanok

Öt éve alakult meg a Szabad Szíriai Hadsereg. A nyugati hatalmak első patronáltját kiszorította az Iszlám Állam, miután gyors győzelem helyett a szervezett széttöredezett. Ahogy azóta egész Szíria is.

július 30. 00:20

A fura dolgok Mekkájából érkezett ez a gyöngyszem is. Természetesen Japánról van szó, ahol a McDonald's gondolt egy tököset, és bemutatta, mivel készül az idei tök japán ünnepre, a halloweenra. A McFry krumplihoz készítettek különleges szószt. Úgy gondolták, tök jó ötlet a csokit és a tököt szósz formájában a krumplira pakolni. Mindenesetre én nem mondanám, hogy tök szívesen kipróbálnám, inkább maradok az egykori kollégisták low budget mustárjánál. 

Az október 1-jén kezdődő Budapesti Urban Games megnyitója alkalmából kapott ünnepi fényjátékot a Szabadság-szobor szerda este. Az Urban Games a városi sportolás népszerűsítésére jött létre a főváros és a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. szervezésében.

Közben már betelt a szombati rendezvényen a futás kerete is, de még mindig van egy csomó sport (longboard, pingpong), amire lehet még jelentkezni. Részletek itt.

Ha volt olyan szerencsés kiskölyök, hogy megvalósult minden gyerek álma és saját faházzal rendelkezett, akkor sem valószínű, hogy ilyent sikerült összerakni. 

Az angliai Dorsetben Guy Mallinson tervezte 5 csillagos épület, minden luxussal rendelkezik, sajnos az ára nem kispajtások zsebpénzéhez való, ugyanis több mint 50 millió forintba kerül ez a kis ékszerdoboz