Ágnes
-13 °C
0 °C

Molnár Zsolt

Képszerkesztő Fotó

Fényképezőgépek száma4

Minek ennyi?Még kevés is

Festői kohókban sütik az éghajlatváltozást Festői kohókban sütik az éghajlatváltozást

Kína a világ legnagyobb szennyezőjéből hirtelen a környezetvédelem élharcosává vált, de bőven van még mit feltakarítania.

január 17. 17:15

Ez több mint szenvedély, ez életforma Ez több mint szenvedély, ez életforma

Láthatatlan korong, követhetetlenül gyors mozgások, iszonyat hideg, mégis egyre népszerűbb a jégkorong. Egy törzsszurkoló szemével mutatjuk meg, miért.

2016. december 29. 13:25

Ötvenévesek Malcolm X marxista örökösei Ötvenévesek Malcolm X marxista örökösei

Ahogy napjainkban, úgy a '60-as években is erősek voltak a rendőri túlkapások a feketék ellen. Fél évszázada alakult meg a Fekete Párduc Párt.

2016. december 22. 00:05

Londonban egy társkereső cég és egy kávézó állt össze, hogy segítse a magányos lelkek egymásra találását. A kifejlesztett technológiával bárki képét rányomtatják a kávéjukra. A társkeresők mellett bárki képét lehet rendelni, így ha épp egy kedvencével fogyasztaná el a reggeli indító kávét, nem kell habozni, csak rendelni.

Nem mindennapi módon használják ki a helyhiány és a folyóvíz lehetőségeit az indonéziai Dél-Borneón. A helyi árusok ugyanis a piacot nem kis asztalkákon a szárazföldön tartják, hanem kis kenukra felpakolva a Martapura folyó vízén. 

1981-ben építették a Balkán-hegység 1441 méteres Buzludzha csúcsán az akkori államvezető párt monumentális székházát. A rendszer bukásával az épület is magára maradt, egy bolgár fotós most felmerészkedett és megmutatta mi maradt az egykori épületből: