Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Molnár Zsolt

Képszerkesztő Fotó

Fényképezőgépek száma4

Minek ennyi?Még kevés is

120 éves amerikai bringája is van a perkátai gyűjtőnek 120 éves amerikai bringája is van a perkátai gyűjtőnek

Elképesztő gyűjteménye van antik bringákból egy perkátai nyugdíjasnak. Bemutatjuk Rajcsányi László kincseit, amiket egy régi nutriaólban tart.

november 19. 19:54

Drágán adják életüket a perui hagyományok Drágán adják életüket a perui hagyományok

A dél-amerikai országban egybeolvadtak az inka és a katolikus hagyományok. Thornton Wilder Szent Lajos király hídja című regénye ma is hiteles képet fest a helyi sokszínű világról. Sharon Castellanos képei majd' 100 évvel a megjelenés után is tökéletes illusztrációk lennének a könyvhöz.

október 13. 21:20

Eksztázisok és összeomlások: az olimpia, ahogy mi láttuk Eksztázisok és összeomlások: az olimpia, ahogy mi láttuk

Harcsa Zoltán a padlón, Djokovics letargiában, Lőrincz Viktor összetörve. Katinka szíve, Phelps nyelve, klasszikusok holtversenye. Fantasztikus pillanatok uszodából, pástról, tatamiról - ilyennek láttuk a helyszínen a most véget érő olimpiát.

augusztus 22. 01:00

Ugyanis a város sportcsarnokában tartották a IV. Országos Nyúlkiállítást, ahol rengeteg tenyésztő jelent meg kis házi kedvencével. A politika sem maradhatott távol, Nagy István, a Földmûvelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára volt jelen az eseményen.

Ignácz Gyula és Podlovics Lajos a Sóstógyógyfürdő üdülőterületére tévedt erejét vesztett a part menti nádasból kimentett őzet viszik Nyíregyháza közelében, írja az MTI arról, hogy mit láthatunk az alábbi képen.

A vadat a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai vették észre és mentették ki az egyfokos vízből. Szárazra törölték és autóval elvitték a legközelebbi erdőszélre ahol visszaengedték a természetbe.

Neo Ninja néven futó egyén 30 éve gitározik, csak hát nem valami jól. Ezt unta meg, és erőt vett magán, és napon keresztül gyakorolt egy arpeggio leckét.

animation.gif

Az eredmény magáért beszél, Hosszú Katinka szavaival élve, a kemény munka mindig kifizetődik: