Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Molnár Zsolt

Képszerkesztő Fotó

Fényképezőgépek száma4

Minek ennyi?Még kevés is

Az aranyváros, ahol mindenki szegény Az aranyváros, ahol mindenki szegény

Kétféle ember él La Rinconadában, a világ legmagasabban fekvő városa: a bűnözők és az aranyásók. A rengeteg arany ezreket vonz a különös városba, ahol nincs vezetékes víz és csatornarendszer, és tombol a kizsákmányolás. Aranyásás 21. században.

március 3. 23:58

Boldog kakas évét, jobb lesz a tavalyinál! Boldog kakas évét, jobb lesz a tavalyinál!

Nálunk fel sem tűnik, pedig Ázsia-szerte hatalmas a buli Holdújévkor. Ráadásul a fura majom-év után csupa jót várhatunk a kakas alatt.

február 10. 17:58

Itt lesznek lezárások Putyin látogatása alatt, a BKV is máshogy jár Itt lesznek lezárások Putyin látogatása alatt, a BKV is máshogy jár

Csütörtökön éjfélig tilos megállni a fél városban, és több útvonalat is lezárnak.

február 1. 16:08

A cseh vasutak kreatív embereié az érdem, akik a legújabb Alien film marketingjét oldották meg hibátlanul:

17362560 1241111065938377 1665346038208714350 n
Fotó: Facebook

Frissítés: a kép persze csak Photoshop. Elég csak közelről megnézni.

Ismerjék meg Niki történetét, aki egy napon motorjával indult bevásárolni. Azonban egy előző autós miatt a padkára szaladt és az megdobta. Lábán nyílt törés keletkezett, súlyos sérülésekkel került kórházban, ahol sokáig úgy tűnt amputálni kell a sérült lábát. Aztán a nővér javaslatára igyekezett pozitív maradni, ami hozzásegítette, hogy a lába megmenekült végül. Ma már szinte teljesen jól tudja használni a sérült végtagját, de emellett sok tanulságot is levont:

 

 Én a magam részéről annyit tennék hozzá, hogy lehet nem csupán a pozitív gondolkozás segítette a gyógyuláshoz, de amit mi is megfogadhatunk, hogy bármilyen rossz helyzetbe kerülünk nem szabad előre eltemetnünk magunkat.

A legóból készült kokárdát olvasónk fotózta a Gyermekvasút egyik állomásán. A nap legjobb kokárdája.