Gyöngyi
9 °C
9 °C

Munk Veronika

újságíró Politika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Bayer Zsolt haláláról beszélt, felmentették egyetemi intézetvezetői posztjáról Bayer Zsolt haláláról beszélt, felmentették egyetemi intézetvezetői posztjáról

Bajomi-Lázár Péter neves médiakutató bocsánatot kért és beismerte, hogy hibázott, amikor a jobboldali publicista haláláról beszélt.

október 19. 11:00

Volt fűtés, nincs fűtés négyszáz budapesti lakásban Volt fűtés, nincs fűtés négyszáz budapesti lakásban

A fűtési szezon kezdetén maradtak családok fűtés nélkül, ráadásul a saját hibájuk miatt. A Főgáz illetékesei széttárják a karjukat, és meglehetősen rugalmatlanul állnak felhasználóikhoz.

október 19. 10:13

Rokonai fejét szétverte, testüket feldarabolta, majd savban feloldotta őket Rokonai fejét szétverte, testüket feldarabolta, majd savban feloldotta őket

Húsz éve tartóztatták le Pándy András állelkészt Belgiumban, akit feleségei és gyerekei brutális meggyilkolásáért ítéltek életfogytiglani büntetésre. Ágyasa és bűntársa a saját lánya volt.

október 16. 11:09

A Gyurcsány-beszéd osztatlan sikert aratott a közönség általunk megkérdezett tagjai között. Tíz emberrel beszéltünk, mindenki szerint pompás (a korábbiak közül kiemelkedően jó) beszéd volt, habár az elnök annyi mindent említett, hogy nehezükre esett felidézni a konkrétumokat. A beszéd számukra egyszerre volt 56-os visszaemlékezés, a Kádár-kor dicsőítése, és DK-születésnapi köszöntés. Néhány szó szerinti összegző:

  • Ne csak a felsőbb rétegeknek legyen jó, hanem mindenkinek, de legalábbis elviselhető legyen, összegzett egy hölgy a ruhatárban. 
  • Jó miniszterelnök lenne belőle. Mert aki egyszer saját kárán tanul, az alaposan megtanulja, és örök életére meg fogja tanulni. 
  • Benne volt a beszédben, hogy mit szeretne adni a Gyurcsány úr a népnek, ha esetleg ő kerül hatalomra.
  • A DK-soknak mindig tetszik, amit a Gyurcsány elvtárs mond. Nagyon összeszedett beszéd volt. Jelenről, múltról, jövőről. Mindenről beszélt, hogy mit szeretnénk, milyen országban szeretnénk élni. És hogy 2018-ban győzni kell. - fogalmazott Micsinai Jánosné, Hajni.

Szeretnénk sok mindent kidobni a történelem ablakán, van, aki az elmúlt 8 évet, van, aki 27-et. A múltat végképp el akarták egyesek törölni.

Ez a 8 év, ami itt történt, sokáig itt fog maradni, mert ránk rakódott, mondja. A változást apró korrekcióként képzelem el, nem forradalomként. 

Mi lenne, ha az lenne a DK választási programja, hogy "engedjük élni az embereket"? Olyan országot akarnék, Horn Gyulát parafrazeálva, ahol nem csak meghalni, hanem élni is lehet, magyarázza.

Ezért nem mondok olyanokat, ami jól hangzik, de tudom, hogy nem valósítható meg, vagy olyan áron, ami többet pusztít, mint épít, mondta.

Van, aki a vereségből azt tanulta meg, hogy még keményebbnek kell lenni. Ma már olyan kemény, hogy a vigyorgását is vicsorgásnak látom. Mi mit tanultunk meg? Az ellenkezőjét.

Jót nevet a közönség, amikor Gyurcsány felidézi a Sárosdi Lilla-esetet. Konkrétan viccnek értette a közönség azt, hogy

ha este 11-kor a főnököm hazavisz kocsival, akkor engem vigyen haza és ne a kezemet vigye a combjára.