Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Munk Veronika

újságíró Politika

A kosárpályán eltöltött idények száma:21

Lánygyerekek száma:2

Kisalföld: Nem az eltűnt győri újságírónőé a holttest, folytatják a keresést

Délután felfüggesztették a kutatást, de kiderült: egy férfi az az elhunyt, akire rátaláltak.

március 21. 16:52

Ez az én négygenerációs családom Ez az én négygenerációs családom

Ritka, hogy egy fotográfus a saját családjáról készít sorozatot. Ajpek Orsi, az Index fotósa ezt teszi. Budapesti családi házukat és a házban élő négy generáció tagjait örökíti meg: a netező nagypapától a féléves kisbabáig mindenkinek a hétköznapjait a közös térben.

március 21. 12:05

Videóra vették a szexuális erőszakot egy salgótarjáni szórakozóhely mellett

A fiatalkorú lány öntudatlan volt az aktus idején. A szórakozóhely szigorít a beléptetésen, jobban megnézik, kiket engednek be.

március 16. 16:02

Mária a férje kerek születésnapjára szervez meglepetést, ha szeret örömet szerezni, akkor itt a pompás lehetőség!

Round Table Hungary több éve gyűjt adományokat a karácsony előtti hetekben, idén Maciakció címmel gyűjtenek Budapesten az Arena Plázában.

A Maciakció keretében a Szent János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztály számára gyűjtenek adományt és az így befolyt összegből speciális, mesefigurákkal díszített kerekes betegágyakat vásárolnak a kórházi osztály számára.

Az adományozók sem maradnak ajándék nélkül, olyan plüssállat a jutalmuk, amit a Gond-Viselés Nonprofit Kft. értelmi sérült és halmozott sérülésekkel élő fiataljai készítenek, így az adomány őket is támogatja.

2016. december 12-18. között várják a pénzadományokat az Aréna Pláza földszintjén 9 órától este 21 óráig.

Megjelent a Hungarian Synthwave Allstars hazai producereinek második albuma, és mindössze három dollárért, azaz 890 forintnak megfelelő összegért megvásárolható. A new wave-ből, a nyolcvanas évek zenéjéből táplálkozó synthwave stílusú albumért minden befolyó bevételt az ötéves súlyosan sérült Varga-Kürtösi Táltos támogatására fordítanak. Táltost születésekor újjá kellett éleszteni, ami miatt oxigénhiány és súlyos agykárosodás alakult ki nála.

Ezek a kedves neonzenész arcok amúgy már az előző lemezükből befolyó pénzt is karitatív célokra ajánlották fel, akkor 700 eurót gyűjtöttek egy lengyel rákbeteg kislánynak.

Táltosra két állapotjavító műtét és egy hosszú rehabilitációs program vár, ezekhez lehet hozzájárulni a lemez megvásárlásával. A Táltos életéről szóló blogot itt találja, a lemezt pedigitt.