Gyöngyi
2 °C
13 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

Összeomlott egy biztonsági őr egy budai bankfiókban Összeomlott egy biztonsági őr egy budai bankfiókban

„Gyere, játsszuk le!” – kiáltotta az ügyfélnek a bank őre, majd letépte magáról a jelvényt. Nem tudta kezelni az ügyfél megjegyzéseit, garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

október 20. 16:38

Vona erős feltételhez kötötte az alkotmánymódosítás támogatását Vona erős feltételhez kötötte az alkotmánymódosítás támogatását

A Jobbik ragaszkodik a letelepedésikötvény-bisznisz leállításához, különben nem támogatja az alaptörvény-módosítást.

október 18. 17:25

A Népszabadság szerkesztőségének tagjai Facebook-oldalukon azt írják:

A Népszabadság rendszeres szerzői és a laphoz tartozó írástudók jelenleg a jövő csütörtökön megjelenő Fedél Nélkül tartalmán dolgoznak. A hajléktalanok lapjában talál átmeneti otthonra a bezárt lap szellemisége. A kezdeményezők a többletköltségeket állják, ám a szokások szerint minden bevétel a fényképes igazolvánnyal rendelkező hajléktalan árusokat illeti.

A Népszabadságot kiadó Mediaworks az újságírók átverésével és megalázásával egyik napról a másikra felfüggesztette a nyomtatott Népszabadságot és elérhetetlenné tette az online kiadását, a Nol.hu-t. A szerkesztőség egy darabig a személyes dolgaiért sem tudott bejutni a Népszabadság épületébe.

A szerkesztőség azóta mindent megtesz, hogy tárgyalhasson a lap eladásáról, hogy ne szűnjenek meg örökre, még Bécsbe is kimentek, hogy beszéljenek a kiadó tulajdonosával, a megoldás azonban egyelőre nem látszik.

Hétfőn a parlamentben Rogán Antal propagandaminiszter minden ellenzéki frakcióból megkapta, amit egy helikopteres lagziba utazásért, majd az arról való kamuzásért meg kaphat valaki, aki helikopterrel utazik egy vidéki lagziba, majd kamuzni kezd arról. „Nem mindegy, hogy a viselkedése vagy a foglalkozása paraszt az embernek” – kapta az MSZP-től. „A vagyonnyilatkozata alapján maga fotoszintetizál” – folytatta a Jobbik.

Párttársa, padtársa, régi jó barátja, Lázár János közvetlen mellette ülve hallgatta a luxustónizást, majd Rogán egyik válasza alatt egy kis papírlapot kapott valakitől Lázár, rajta titokzatos üzenettel. A miniszter elolvasta azt, majd felnézett Rogánra. Megpróbáltuk rekonstruálni a szituációt:

Ha tudja, mi volt a papírlapon, ha ön volt, aki küldte azt a miniszternek, ha olvassa a posztot miniszter úr: jelentkezzen!

A Vásárhely24.com számolt be a dologról. Az állat - hol máshol - a Lázár utcán rohangált vasárnap este, majd eltűnt a rendőrség parkolójában.

Akkor nem is sikerült lefotózni, de hétfőn sötétedéskor újra előkerült a juh.

A Kodályon nyomta az esti menetet. Nem tudják, kié az állat.