Orbán
10 °C
20 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

Kövér László konkrétan menekül, ha kérdezik Kövér László konkrétan menekül, ha kérdezik

A demokrácia egy vitatkozó rendszer, mondta a házelnök, majd megmutatta, ez hogy néz ki az ő valóságában.

27 perce

A DK tüntetéssel tervezi megakadályozni a Horthy-szobor felállítását A DK tüntetéssel tervezi megakadályozni a Horthy-szobor felállítását

Orbán korábban nem támogatta a szoborállítást Horthynak, a perkátai Fidesz azonban másképp gondolta. Május 20-án avatják.

május 14. 12:50

Észak-Korea ballisztikus rakétáján ülve robogunk a 2018-as választások felé Észak-Korea ballisztikus rakétáján ülve robogunk a 2018-as választások felé

Az évezred közleményével jelentkezett az évezred pártja.

május 14. 12:12

Semmi különös, egy postás biciklihez kikötött nyereg mellett legelészik egy ló az óbudai piac mellett.

Vasárnap van, vessünk számot, ez történt a héten politikusainkkal:

Orbán Viktor: A miniszterelnök szusszant egyet az árnyékban Szijjártó Péterrel, miután megkoszorúzta Kínában a Népi Hősök emlékművét azon a Tienanmen téren, amely a 28 évvel ezelőtti diáktüntetések helyszíneként vált világhírűvé. Ahol a több százezres megmozdulást 1989 nyarán fojtotta vérbe a kínai hadsereg, ahol fegyvertelen diákokat mészároltak le a kommunista rendszer katonái. 

Molnár Gyula: Erdélyben az RMDSZ kongresszusán szállt bele Orbánba és annak illiberális álomképébe. "Az illiberális állam álma úgy tűnik, hogy szépen lassan visszaszorul" - mondta, de figyelem: a szocialista párt testvérpártjának kongresszusán több és nagyobb tapsot kapott Semjén Zsolt. Nemhiába békültek ki az RMDSZ-szel, miután a saját projekt nem jött be.

Vona Gábor: Ráült egy nagy gumilabdára és furán nézett ki, egy Szél Bernadettel közös beszélgetésen pedig arról beszélt, hogy szimpatikus neki Simicska Lajos. Amikor egy társaságban ült Orbán egykori barátjával (és Schiffer Andrással) úgy tűnt neki, életvidám fickó, de annyi pénzből ami neki van, lehet is.

Semjén Zsolt: A KDNP elnöke arról beszélt Erdélyben, hogy az állampolgársági törvény elkészítésébe édesanyja is nagy szerepet vállalt: „megjegyzem, még anyám éjszakánként fordította a román szöveget, amiből írtuk, vagy ami ihlette a magyar állampolgársági törvényt is" - mondta.

Szél Bernadett: Beszólt az MSZP-nek, amiért azok bejelentették, hogy bojkottálják a kormánymédiát.

Karácsony Gergely: Örült, hogy Hajós András is őt támogatja, és hogy hajós a május 20-i miniszterelnök-jelölti kampánynyitó rendezvényén is felszólal.

Gyurcsány Ferenc: Videósorozatot indított a Facebookon, kérdésekre rövid videókban válaszol. Az állampolgárságot senkitől nem venné el, de a szavazati jogot korlátozná, erről beszélt legutóbbi videójában.

Juhász Péter: V.E.G.Á.N.  L.E.T.T.

Fodor Gábor: Legalizálná a kannabisz használatát.

mcelw.png

Napokig nem lehetett tudni biztosan a választ az év eddigi legfontosabb kérdésére: ki fekszik meztelenül egy cápán, ráadásul olyan arccal, ami megbocsájthatatlan? Itt a poszt, amiben felteszik a kérdést:

A 444.hu most a New York Daily News információja alapján tett pontot a végére. Hiába gondolták, hogy a Florida Gators amerikaifoci-csapat edzője, Jim McElwain csinálja ezt a furcsa dolgot, végül kiderült: egy volt New York-i rendőr van a Long Island partjainál készült képen. 

Ennyi.