Sámuel, Hajna
12 °C
23 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

Az MKKP elvitte a Buzi Kisfiúkat Felcsútra Az MKKP elvitte a Buzi Kisfiúkat Felcsútra

A Kétfarkú párt űrkilövéses hétvégét szervezett a Mészáros Lőrinc vezette községbe.

augusztus 19. 18:53

Közel egymilliárdot szán a kormány a Lotz-képek restaurálására

És a tetőszerkezet felújítására. A falképek a Képzőművészeti Egyetem főépületében vannak.

augusztus 18. 22:22

Kövér László alufóliasisakos interjúval köszönti augusztus 20-át Kövér László alufóliasisakos interjúval köszönti augusztus 20-át

A "globális háttérhatalom ügynökeivel" adja meg az ünnep méltóságát.

augusztus 18. 19:39

Tűző napon, 35 fokban, derékig gázol a szemétben a mezőtúri hős, csak hogy te továbbra is ki tudd dobni a szelektív hulladékot.

Nem tudjuk, miért választotta rövid nadrágban és papucsban azt, hogy a platón állva, kézzel egyengeti a műanyag hulladékot, de mindegy is: így tett, és valószínűleg jó oka volt rá.

A egyik kormánypárti blogon már korábban írtak egy Facebookon meghirdetett tüntetésféleségről: valaki arra buzdított, hogy fütyüljék ki Orbánt Tusványoson. Végül egyetlen egy ember, maga a Facebookra posztoló nő jött el. Ő kétszer belefújt egy sípba, aztán a hajánál fogva a földre rántották, majd egy biztonsági ember a kezét hátracsavarva kivezette.

A lövétei nő annyit mondott, hogy Orbán korlátlan pénzből mondja az agresszív állami propagandáját. Valaki azt mondta neki, hogy drogos, amire Orbán felé mutatott, és azt válaszolta, titeket drogoznak épp szép szavakkal. A nő végül elment, a biztonságiak megbeszélték, hogy nem engedik vissza, pedig a nő azt is mondta, az előadások érdeklik.

Azon túl, hogy az MSZP akkora mókában és diliben van az EFOTT-on, hogy a párt elnöke, Molnár Gyula rögtön egy vörös csillagot fújatott magára intravénásan Kunhalmi Ágnessel, a Blikk cikke (és fotója) alapján úgy tűnik, a fiatalságot minden fronton támadja a szocialista párt. A fesztiválon MSZP-s fidget spinnert láttak!

Mivel szombat van, érdemes elolvasni a szombati fidgetspinnerezés alfáját és ómegáját.

Képünk sajnos csak illusztráció, bár ez is szép darab: a keletinél egy kínai üzlet előtt lőttem, érdemes megfigyelni a vonalzó, körző használatát, a kimérést, a filces színezést. Mestermű ez is.