Anna, Anikó
20 °C
31 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

Mit szeret ma egy fiatal a Fideszben? Mit szeret ma egy fiatal a Fideszben?

Huszonévesekkel beszéltünk Tusványoson, hogy mik azok az értékek, amiket ma a kormánypártban látnak. Orbánt szeretik, de vannak, akik szerint ahogy öregszik, úgy hoz egyre több rossz döntést, és sok vállalhatatlan ember bukkant fel a környezetében. Korrupció szerintük is van, de alternatíva nincs.

tegnap, 12:21

Ölelgessétek a kisfiaitokat, különben idegen férfiak fogják Ölelgessétek a kisfiaitokat, különben idegen férfiak fogják

A 27. Tusványoson jártunk, egy előadáson megoldást kínáltak a homoszexuálisoknak, hogyan gyógyulhatnak ki betegségükből.

július 22. 14:47

Lázár L. Simon embereit is kirúgja Lázár L. Simon embereit is kirúgja

A miniszter alig egy hónapja menesztette az államtitkárt, most az L. Simon emberének tartott Sárváry István is röpül a Forster Központ éléről.

július 20. 19:20

Majdnem olyan jó, mint a Szent Anna-tó melletti Mohos-tőzegláp. A videó elején azt gondoltam a szereplőn lógó fegyver miatt, hogy szétlövik a metánbuborékot, de sajnos sokkal bénább megoldást választottak. Mindegy, így is jól néz ki:

Baleset történt nem sokkal öt óra utána a Nyugati tér mellett a Podmaniczky utca és a körút sarkán.  A rendőrség azt írta kérdésünkre, hogy „eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2016. július 20-án 17 óra 26 perc körül a Budapest VI., Teréz körút és Podmaniczky utca kereszteződésében két személyautó összeütközött, amelynek során az egyik személyautó felborult. Az elsődleges adatok szerint egy személy sérült meg. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit."

image
Fotó: Huszti István / Index