Péter, Pál
14 °C
30 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika


Csak meg akarták tudni, ki szarozta össze a vécét Csak meg akarták tudni, ki szarozta össze a vécét

Hiába méltóságsértő, hogy a dömsödi pedagógusok lehúzták a kislányok bugyiját, a szülők nagy része hangosan kiáll a tanárok mellett. A Klik csak figyelmeztetett, a polgármester csodálkozik, a rendőrség nyomoz.

június 24. 14:23

Lemondott a vak komondoros Balogh Lemondott a vak komondoros Balogh

A feleségét durván bántalmazó exfideszes fülöpházi polgármester elébe ment a méltatlanság kimondásának.

június 22. 10:38

Ezért sztrájkolnak az önkormányzati dolgozók holnap Ezért sztrájkolnak az önkormányzati dolgozók holnap

Tavaly még teljes ágazati béremelésről beszélt a kormány, mostanra azonban a közszolgáknak csak kis részénél teszi meg. Az önkormányzati dolgozókról pedig teljesen lemondott, mondván: náluk emeljenek az önkormányzatok.

június 21. 18:49

Alyn Smith, skót EP-képviselő felszólalását állva tapsolták meg. Smith arról beszélt, hogy a skót emberek többsége a maradás mellett voksolt, ezért azt kérik az EU-tól, hogy ahogy a skótok nem hagyták cserben az EU-t, az EU se tegye azt velük:

Az északír képviselő, Martina Anderson is ugyanerről beszélt, őt is felállva tapsolták az első pár mondata után. Ő aztán eléggé belemelegedett a beszédébe:

Hát nem vicces? Amikor 17 évvel ezelőtt idejöttem, és arról beszéltem, hogy ki szeretném vezetni Nagy-Britanniát az EU-ból, önök mindannyian nevettek rajtam. Nos, most nem nevetnek

– mondta az UKIP vezetője, Nigel Farage büszkén az EP-ben.

Nagy-Britannia várható kilépése ellenére az Európai Unió megőrzi mindazokat a történelmi jelentőségű vívmányokat, amelyeket elért, jelentette ki Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben a német parlament előtt felszólalva.

Kijelentette, az unió elég erős ahhoz, hogy leküzdje mindazokat a nehézségeket, amelyekkel az Egyesült Királyság távozása jár, írja az MTI.

Merkel sürgette, hogy a tagországok tegyenek lépéseket a megmaradó unió összetartásának fokozására, Londont pedig arra figyelmeztette: ne reménykedjen egyes uniós előnyök megőrzésében a kilépést követően.

A német kancellár fontosnak mondta azt is, hogy a brit kérdés mellett az EU ne feledkezzen meg a többi nagy kihívásról, köztük a nemzetközi menekültválságról sem.