Ervin
9 °C
23 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

Boross Péter az Antall-kormányhoz hasonlította Trumpot Boross Péter az Antall-kormányhoz hasonlította Trumpot

Az egykori miniszterelnök szerint a kétsebességes Európa második sebességében is jó lesz nekünk.

13 órája

A CEU rektorhelyettese szerint Áder félretájékoztatta a diákokat A CEU rektorhelyettese szerint Áder félretájékoztatta a diákokat

A köztársasági elnök gimnazistáknak válaszolt a CEU ellenes törvénnyel kapcsolatos kérdésekre.

16 órája

Puzsér: Orbán egy felcsúti autókereskedő, aki át akar seftelni minket az Urálon Puzsér: Orbán egy felcsúti autókereskedő, aki át akar seftelni minket az Urálon

Irdatlan rendőri készültség az oroszellenes tüntetésen. Nagyjából ezer emberre jut 500 rendőr.

április 24. 19:04

nac

A szervezőket, egyenruhás és civil rendőröket, újságírókat leszámítva körülbelül negyven ember gyűlt össze a Nyugati téren, hogy meghallgassák a szervezőktől:

  • Annyira elegük van már abból, hogy a CEU határozza meg az utóbbi időben a közbeszédet, hogy most rászerveztek egy kis színpadot, hogy két órán keresztül beszélhessenek a CEU-ról.

Mesteri húzás.

A Betyársereg-Nemzeti Gárda-Identitás Generáció Bermuda-háromszögében megrendezett esemény egyetlen érdekes pillanata volt, amikor egy kapatos biciklis srác begurult a térre hangosan jelezni, hogy milyen sötétek a felszólalók. Őt egy 30 mp-re körülvették, majd a rendőrök kikísérték. A felszólalók egy Stop Soros Army feliratú molinó előtt mondták el, mennyire nem szeretik Sorost.

Íme:

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt posztolta Facebookra ezt a képet. Csak nehogy valami baja legyen a lónak ettől a félelmetes butaságtól.

Ló legeli a brüsszelező kormányzati plakátot
Ló legeli a brüsszelező kormányzati plakátot