Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Német Tamás

RAJONGÓI OLDAL

újságíró Politika

Az LMP és a Momentum is kint lesz a Jobbik pénteki tüntetésén Az LMP és a Momentum is kint lesz a Jobbik pénteki tüntetésén

Mindkét párt hangsúlyozta, elfogadhatatlan, hogy az Állami Számvevőszék beszállt a kampányba.

4 órája

Megszavazták a parlamentben, hogy nem is vitázunk a kvótákról Megszavazták a parlamentben, hogy nem is vitázunk a kvótákról

A Fidesz szerint csak így lehet leállítani a kötelező kvótákat, a Jobbik szerint kihagyták a letelepedési kötvényeket, az MSZP szerint pedig az egész javaslat szabálytalan volt.

6 órája

Orbán Viktor élete legbátrabb válaszát adta a parlamentben Orbán Viktor élete legbátrabb válaszát adta a parlamentben

Az LMP-s Demeter Márta kérdezte a miniszterelnököt.

tegnap, 18:16

Pócs János, fideszes országgyűlési képviselő ma ezt a képet tette ki Facebookjára:

pócsika.PNG

Mint látható, a képviselő úr azt írta a képhez, egy disznóval kevesebb. Az őrületes minőségi tréfát óriási röhögős szmájlival értékelték követői. (a negatív kommenteket közben törlik)

Nevessünk hát együtt a középkori debilitás rákot okozó szintjén!

Kaminski Fanny
Fotó: t

És közben beteges módon használta fel egy gyógyíthatatlan betegségben meghalt ember halálát arra, hogy balliberálisozzon egyet, bármit is jelent ez a kifejezés a kormánylap szerint.

A Komoly csapás mérte a ballibeket című írásban, annak kapcsán, hogy meghalt Anthony Senerchia a „jeges vödrös-kihívás” kitalálója, a kormánylap a híres Falus Ferenc-féle lovas, papucsos, síró gyerekes videó megemlítése után arra a következtetésre jutott, hogy már nem maradt a ballibeknek semmi, amivel nevettetni tudnának.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a Magyar Idők azokra a nagy ballibsi nevettetőkre gondolt, akik szintén jeges vödrös kihívással szórakoztatták a szerzőt korábban, mint például a fideszes Tállai András, NAV-elnök, a fideszes Deutsch Tamás, illetve Habony Árpád volt felesége, Orbán Viktor Facebook-odalának szerkesztője, Kaminski Fanny. Nézzünk is egy 10 mp-es válogatást arról, ami a kormánylap szerzőjét habzó szájú ballibsizésre késztette:

A Magyar Nemzet Online készített interjút Kolompár Orbánnal, roma aktivistával és politikussal, az Országos Cigány Önkormányzat egykori vezetőjével, Farkas Flórián elődjével. Az interjú apropóját az adta, hogy Kolompár úgy döntött, visszatér a politikába. 

A Magyar Nemzet interjújában már az első kérdés a legadekvátabb volt. „A politikában fontos a bizalom, mit gondol, lehet önnek hinni?" – tették fel a kérdést, emlékeztetve arra, hogy Kolompárt 2013-ban egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértése miatt. 

A válaszban arról beszél Kolompár, hogy majd kiderül, de ő nem okozott kárt, és a börtönben végig azon gondolkodott, hogyan került oda. De ennél sokkal plasztikusabb egy későbbi interjúrészlet, amikor arról beszél, hogy hiába volt Farkas Flórián az, aki aláírta az 1,6 milliárd visszafizetési kényszerrel végződő, kamuba fulladó Híd a munka világába nevű program szerződéseit, mégsem bizonyított, hogy bűnös:

Kolompár Orbán: Annak idején én is aláírtam számtalan szerződést, és nem követtem el vele bűncselekményt.

MNO: De hát önt börtönbüntetésre ítélték.

Kolompár Orbán: Igen, elítéltek. Meglepő módon.

De az egész interjút érdemes elolvasni.