Dömötör
11 °C
14 °C

Nyilas Gergely

újságíró Politika

Leghosszabb út stoppal (km)6200

Leghosszabb út vonattal11500

Leghosszabb út gyalog100

Leghosszabb út úszva5

Áderék megáldották Simicskát és az EU-t Áderék megáldották Simicskát és az EU-t

Szombathely is csatlakozott az autópályákhoz az M85-86-os szakaszával. A kedden megnyitott 33 kilométeres szakaszt a Közgép is építette, talán nem véletlenül, hogy a kormány látványosan távol maradt az átadástól.

tegnap, 21:00

Vona megint lemondatná Orbánt Vona megint lemondatná Orbánt

'56 okán a kötvénybiznisz volt a legfőbb téma a Jobbik rendezvényén.

október 23. 20:03

Volt előjele a robbantásnak – minden, amit a Teréz körúti robbantó lakhelyén megtudtunk Volt előjele a robbantásnak – minden, amit a Teréz körúti robbantó lakhelyén megtudtunk

Próbarobbantás, összeveszések és az apja biomániája. Helyszíni portrénk a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi családjáról.

október 20. 11:36

Bár felfüggesztették, szorgosan gyűjtik a Népszabadság előfizetőit a Mediaworksnél. "Reméljük, sikerült örömöt szereznünk Önnek a megújult Népszabadság szeptemberi és októberi számaival..." - írták. Elég sok kérdést vet ez fel.

IMG 3244

Amikor ezek készültek, még tényleg nem tervezték a bezárást?

Ha üzleti szempontú volt a döntés, akkor nem lehetett váratlan. Netán leszólt valaki, valahonnan, hogy jó pénzért megveszik az egész céget, ha előtte, üzleti alapon, megsemmisíti a lapot?
De miután ez megtörtént, mindegy hogyan, miért nem állítják le a levelek kiküldését? Mondjuk, amilyen hatékonysággal tartotta a kapcsolatot a lap terjesztését elég sok panasszal végző cég - miután sok-sok pénzért megszerezték a kézbesítést korábban megbízhatóan végző postától  - annak alapján szimpla hülyeség, szervezetlenség is lehet a magyarázat. (Ehhez persze a szerkesztőségnek nem volt köze, de nyilván a lap sínylette meg.)
Ha viszont arra gondolok, hogy egy nappal a szerkesztőség kipaterolása előtt még azt is behazudták az újságíróknak, hogy a pizzarendendelés is megvan már az új szerkesztőségbe való  átköltözés okán tartandó bulira, akkor inább úgy tűnik, a cég az előfizetőkkel is olyan cinikus, mint a Népszabadság újságíróival volt.

Miért ment ki a Mediaworks levele?

  • 1682
    Szervezetlenségből
  • 1406
    Piaci alapon
  • 983
    Cinizmusból

"Jobbikos voltam mindig, 2010-ben sem hittem a Fidesznek, de most még nem hiszem, hogy a Jobbik erősödne egy előrehozott választáson" - kényszerítettem akaratlanul is garbószagú elemzésbe egy kerékpáros fiatalembert. Megvallotta, hogy Vona nyitása középre, amit Orbán zsúrpubizmusnak nevezett, kontraproduktív volt.

"Ha nem sikerül az érvénytelen népszavazás után az alkotmánymódosítás sem, akkor Orbán Viktor legyen bátor, mondjon le és jöjjön az előrehozott választás" – szólította fel a kormányfőt ismét Vona, aki szerint Orbán képtelen elengedni egy nyomorult korrupciós ügyletet, még az ország érdekében sem.