Zalán
9 °C
19 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Egy férfi meghalt, egy másiknak amputálni kellett a lábát Pécsen

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik, de kétes eredetű drog lehet a háttérben.

március 27. 15:20

Bíróság előtt a késelő francia neonácik

35 eset miatt emeltek vádat ellenük, ami között szerepelt rablás, fegyveres erőszak és gyilkossági kísérlet is.

március 27. 12:30

Pénzbírsággal és börtönnel is büntethetik az auschwitzi meztelenkedőket

Tizenegyen tiltakoztak egy bizarr rituáléval az ukrán háború ellen pénteken.

március 27. 11:12

Bár elég erős a mezőny, sanszos hogy az év egyik csúcstahó parkolójával állunk szemben. Egy jogosan felháborodott olvasónk küldte be a képet, amin jól látható, hogy az empátiával és szociális érzékenységgel nem igazán vádolható bunkó nem kevesebb, mint három helyet foglal el a Hengermalom úton, a Budafoki út 56-nál található irodaházhoz tartozó parkolóban. Itt olvasónk szerint annyira kritikus a helyzet parkolás terén, hogy már 7 óra körül elfogynak a helyek. Nem maradt más hátra, mint átadni olvasónk üzenetét: 

 Gratulálok, tahókám!

Két spanyol és egy olasz férfit tartóztattak le vasárnap, egy novemberi kapitális drogfogást követő nyomozás részeként. A rendőrség szerint a két férfi része volt annak az akciónak, amikor viaszból készült műbanánokban, valamint a valódi banánok kartondobozaiban együtt összesen 17 kiló kokaint akartak egy Dél-Amerikából Valenciába érkező hajó fedélzetén. 

A spanyol rendőrök próbálják a lehető legtüzetesebben átvizsgálni a kikötőket, ugyanis a csempészek fantáziája meglehetősen határtalan. Találtak kokaint mellimplantátumban, törött lábra applikált gipszben, 42 részes edénykészletben és parókában is. 

(thelocal.es)

Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha egy fácánvadászatról hazafelé tartó Lázár János meglátja a komcsi vörös csillagos Heinekennel dajdajozó vörös mókust, így jó, hogy a lencsevégre kapott példány nem Heinekent ivott, hanem inkább egy dobozos Arany Ászokkal csókolózott a Szondi utcában.

17239991 1247692148679585 8083596524561083856 o
Fotó: Vadászat / Facebook

A Bors által megkérdezett szakértő szerint azok az állatok, amelyek sikeresek a városi ökoszisztémában hozzászoktak az emberekhez, és nem tekintik az ember jelenlétét fenyegetőnek, de ezek szerint még ők is érzik, hogy Lázárral jobb nem szórakozni, mert könnyen bepörög.