Katalin, Kitti
5 °C
18 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Ejtik a Germanwings katasztrófa után hozott biztonsági szabályt a németek

Szerintük az ajtók folyamatos nyitogatása sokkal több veszéllyel jár.

tegnap, 00:38

Százmillió dolláral húzta le egy litván hekker a Google-t és a Facebookot

A kifinomult módszerrekkel dolgozó adathalász rámutatott, hogy a legnagyobb techóriások sincsenek biztonságban.

tegnap, 00:10

A tartalékból ad 1,2 milliárdot a kormány az üldözött keresztényeknek A tartalékból ad 1,2 milliárdot a kormány az üldözött keresztényeknek

Az egy hónapja már belengetett támogatás forrását ma pontosították, a kormány segélyügynökségéről viszont még mindig keveset tudni.

április 28. 22:12

DrMáriásról nem igazán lehet azt mondani, hogy nem reflektál melegében a országban zajló eseményekre. Így volt ez akkor is, amikor megfestette André Goodfriendet, a saját lábát mosó Áder Jánost, és most sincs másképp, amikor az emberek a CEU miatt tüntetnek a városban. Legfrissebb képének két címe is van. A rövidebb úgy szól, hogy Szálasi Ferenc fagyival kínálja a CEU-ért tüntetőket. A hosszabb címe pedig kicsit jobban kontextusba helyezi, hogy mit láthatunk, és így szól: 

Szálasi Ferenc a legjobb indulattal próbálja nemzeti színű fagyijával felfrissíteni a megfáradt CEU-ért tüntetőket, akik azonban ezt előítéleteik miatt elutasítják, s kiderül róluk, hogy igazából Soros-által pénzelt terroristák, akik csak azon mesterkednek, hogy visszatérjen a hatalomba Gyurcsány és bezárja a Felcsúti kisvasutat.

DrMáriás elmondása szerint a KDNP szavazókra való különös tekintettel meghosszabították a Béke veled! névre keresztelt, és teljes életművét felölelő tárlatát a debreceni Modemben. A politikus portékra, robbanékony szénrajzokra, polipot kihordó apeh-adminisztrátorra fogékony közönség pártállástól függetlenül, május 21-ig látogathat el a kiállításra. 

Egészen elképesztő videót osztott ma meg a Daily Mail, amin a többek között a Diktátoron is dolgozó Jim McKenzie egy darab alufóliából egy perc alatt elkészíti a kutyájának tökéletes mását. Érdemes követni hivatalos facebook oldalát is, ahol hulladékból és agyagból összerakott Tarantino szobortól a saját hibrid figurákig sok minden található. 

Vannak dolgok, amiket időnk se lenne kitalálni, a japánok viszont már le is forgattak egy bolondos videót róla. Ilyen az, amikor valakinek eszébe jut, hogy abroncsokat zavarjon le egy síugrósáncról, megmérje a sebességüket és a távot, ahogy azt szokták síugrásnál is. Egészen meglepő eredmények jönnek ki, ahogy a videóban látni fogják.