Péter, Pál
19 °C
32 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

A legveszélyesebbnek tartott diplomata elhagyja Amerikát

Szergej Kiszljak orosz nagykövet miatt több amerikai diplomata is bajba került. Trump mossa a kezét, és Obamát hibáztatja.

június 26. 23:47

Egy kisebb Pompejire bukkantak Rómában egy metró ásatásánál Egy kisebb Pompejire bukkantak Rómában egy metró ásatásánál

2-3. században állt ház ajtaja előtt egy kutyacsontvázat, illetve egy másik állat, vélhetően macska maradványait találták.

június 26. 22:33

75 százalékkal nő az egészségügyben dolgozók bére Romániában 75 százalékkal nő az egészségügyben dolgozók bére Romániában

A szociálliberálisok arra számítottak, hogy visszadobja a jobboldali államfő a bértörvényt, de az végül átment még a nyári szünet előtt.

június 26. 21:39

Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be az örömteli hírt Vörös Attila, hogy a seattle-i Sanctuary mellett a norvég black metal egyik legismertebb zenekarában, a Satyriconban is gitározik. Pár napja egy titokzatos posztban már bejelentkezett, ahol a jellegzetes mikrofonállványról már lehetett sejteni, hogy kivel próbál Attila, de csak ma jelenthette be hivatalosan is a hírt, miután lement az első koncert. 

 

Bill Ward a Reverb.com online hangszeráruháznak adott interjút, amiben bemutat pár hangszert abból a tíz raktárból összelapátolt gyűjteményéből, amitől most megválik az oldalon keresztül.
Ward azt szeretné, ha a hangszerek aktív zenészekhez kerülnének, és nem mondjuk egy múzeumba. 
Aki szeretné feldobni a falait pár ereklyével, annak jó hír, hogy Ward a Black Sabbath-lemezeken és -koncerteken használt dátumozott dobbőröket is el fogja adni. 

Több mint százezer dollárért keltek el hírhedt gengszterek személyes tárgyai egy amerikai árverésen Bostonban. A cambridge-i árverés sztárja Al Capone zsebórája volt.

A gyémántokkal kirakott platina zsebóráért fizették a legmagasabb összeget, 84 375 dollárt (23,5 millió forint) a szombati aukción. 
A lekerekített oldalú, háromszögletű órát 72 gyémánt díszíti, számlapja platina, hátlapján az A.C. monogram olvasható.

A Gangsters, Outlaws and Lawmen című árverésen licitálni lehetett még egy Al Capone által kézzel írt kottára is: a Humoresque című zeneművet a gengszter az Alcatrazban szerezte az 1930-as években. Ezen kívül elárverezték Bonnie Perker három kígyófejjel díszített, ezüstözött gyűrűjét, amit 25 ezer dollárért (6,9 millió forint) kelt el. 

(via MTI)