Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

A Műegyetem gazdasági kara távozna, de még mindig ragaszkodik hozzá a többi kar

A régóta húzódó történetet a fenntartó, az Emberi Erőforrások Minisztériuma zárhatja le.

január 11. 23:08

Halott csecsemőt találtak Érden egy családi háznál

A ház környékét a rendőrség lezárta.

január 11. 22:11

Fegyveresek raboltak végig egy hotelt Rióban

Több vendéget meg is vertek. A környéken nem ez volt az első eset.

január 11. 21:41

Csodálatos kép terjed Facebookon, ami Budapest egyik fő  kulturális központját, az A38-at mutatja jégzajlás közben. Ha szeretne az egykori kőszállítóhajóról rendhagyó felvételt látni, itt megnézheti a videót, amit akkor készítettünk, amikor a tízévente esedékes állapotfelméréshez kiemelték a hajót a vízből. 

15894380 1174307302646886 8074601423433733367 n
Fotó: myactioncam.hu

photo

Persze értjük, ez az egész lacibácsizás kezd már kicsit sok lenni, de mit csináljon az ember, amikor január tizedikén, miközben a fél ország a fagyhaláltól retteg,  a mester a frissen feltöltött videóban így köszön be:  

Később pedig amikor véletlenül belebotlik egy babérlevélbe, egy humoros kitérővel vágja ki magát a lehető legfrappánsabb módon: 

Hardcore rajongóknak ajánljuk Laci bácsi Wikipedia oldalát, ahol munkásságának szórakoztatóbb részének külön fejezetet szenteltek Szakmai ellentmondások címmel, ami olyan dolgokat emel ki, mint hogy

  • receptjeinek általános hozzávalói a magas glikémiás indexű finomitott szénhidrátok: kristálycukor, finomliszt, keményítő
  • bemutató közben a nyers szárnyashúsok, belsőségek darabolása után nem öblíti le a kést, ugyanazzal a vágóeszközzel folytatja a - később hőkezelés nélkül tálalásra kerülő - zöldségek-gyümölcsök szeletelését. 
  • citrusfélék esetében egyáltalán nem foglalkozik a héjon maradt mérgező kezelőanyagokkal

A Kelet-Magyarországi Speciális Mentők siettek annak a hattyúnak a segítségére, amelyik a tokaji Tisza-híd alatt fagyott be. Az állat mentéséhez egy zsákra is szükség volt, mivel elég nagyot tud csípni, főleg ha nem tudja, hogy épp segíteni akarnak rajta. (Blikk)

police
Fotó: Police.hu

Közben jött egy újabb hír, egy másik óriási mentésről, amit a Velencei-tónál sikerült a gárdonyi rendőröknek és a székesfehérvári tűzoltóknak véghez vinniük. Egy tucat hattyú csípjen meg, ha nem ez a legjobb rendőrségi fotó, ami idén kijött!