Gyöngyi
9 °C
9 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

A magok megtermékenyítésétől a totális káoszig A magok megtermékenyítésétől a totális káoszig

Már két filmfesztiválra is beválogatták a magyar Angertea káprázatos animációs klipjét, ami nálunk debütál a Stenken!

október 11. 15:14

Összeáll egy pár koncertre a legendás Tormentor

A Mayhem és Sunn0))) énekes Csihar Attila anyazenekara klasszikus felállásban tér vissza.

október 3. 20:24

Hosszú percekig tüzelve gyilkolt hotelszobájából az átlag amerikai férfi Hosszú percekig tüzelve gyilkolt hotelszobájából az átlag amerikai férfi

Legalább 58 halott és több mint 515 sebesült a Las Vegas-i mészárlásban. Egyelőre nem tudni, miért lőtt. Itt van minden fontos tudnivaló.

október 2. 23:40

Az Abu-Dzabiban működő Burjeel kórház jelentette be, hogy hétfőn meghalt Eman Abdul Atti, akit a világ legkövérebb nőjeként tartottak számon. A 37 éves egyiptomi nő súlya közel 500 kiló volt, és a halála szív- és veseelégtelenség miatt állt be. 

A nő gyerekkora óta pajzsmirigy-alulműködéssel küzdött. Családja szerint az elmúlt húsz évben alig hagyta el a szobáját, és ötödik osztály után ki kellett venni az iskolából is, mert nem tudott bejárni az órákra.

Untitled-1Nemrég egy műtétre való felkészülésként 100 kilót fogyott, és minden jel arra mutatott, hogy jól reagál a kezelésekre, de végül összeomlott a szervezete. A műtét az első lett volna egy három és fél éves kezelés során, aminek a végére 100 kiló alá csö
kkenhetett volna a testsúlya. 

(via CNN)

New Yorkban egy új őrület kezd kibontakozni, mégpedig a szörfölésnek egy olyan olyan formája, amikor a delikvens a metróajtóba kapaszkodva, a kocsin kívül utazik.  

He's got that 'I made a big mistake' face #subwaycreatures

SubwayCreatures* (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

A subwaycreatures Instagram oldalra kikerült egy videó amin egy halálra rémült férfi szörföl, míg egy másik eredménytelenül szeretne vele pacsizni. Nem ússza meg egyébként mindenki ennyivel, egy 13 éves fiú valami hasonló mutatványt akart bemutatni múlt hét kedden, amikor egy táblával ütközve életveszélyes belső sérüléseket, valamint pár vágást is begyűjtött az arcára. 

(via Jalopnik)

Az időjárás szélsőségességénél már csak a hétvégére eső ígéretes zenei programok ütnek el egymástól élesebben. Ha nem tudja még, hogy hol nyomkodja telefonján az időjárást mutató appokat, itt van néhány tuti tipp.   

Pénteken Magyarországon játszik exkluzív koncertet a német Yacopsae, akikről azt kell tudni, hogy a fénysebességnél is gyorsabban képesek játszani. Dobosukat külön élmény figyelni, ha nem hiszik el, kattintsanak az alábbi videóra. A Dürer kertben megtartott koncerten játszik még a S.O.T.E., a Step On It, és a Liberal Youth, akik legfrissebb Zsarnok EP-jüket itt mutatják be.  

Szintén péntek esti program egy exkluzív vetítése a zseniális Chasing Trane című filmnek, ami a tucatnyi John Coltrane dokumentumfilmek közül messze a legjobb. A filmben soha nem látott archív koncert van, családi videókkal van tele, és még a szaxofonozás ilyen formáját kedvelő Bill Clinton is visszatérő megszólaló a filmben. Az este nyolcas vetítés után a Szelevényi Ákossal kiegészült The Best Bad Trip is játszik, jazzőrülteknek kihagyhatatlan program. 

Szombaton a nap-éj egyenlőséget fogják ünnepelni egy egész nap tartó szabadtéri bulin a Hajógyári-szigeten elterülő Golftanyán a BP Shop szervezésében. Az egész napot beterítő programok csúcsán, a naphoz illő misztikummal körülvett Claptone fog játszani aranymaszkban cilinderben. Az esemény kutya és gyermekbarát.  ( Ezt azóta az időjárás miatt sajnos át kellett tenni október 22-re, a Teslába. )

Ha ez sem lenne elég szintén szombaton a dark, wave és a fétis szubkultúra hívei is ki tudnak kapcsolódni az angol Attrition koncertjére, ami a Kék Yukban lesz Planetdamage lemezbemutatóval, Black Nail Cabaret koncerttel, és synthwave kisteremmel körülpakolva. A mindenféle latex ruháknak mint tudjuk megvan az az előnye is, hogy lepergeti az esőt, úgyhogy akkor is nyugodtan el lehet indulni, ha éppen leszakad az ég.