Bence
11 °C
25 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Belenéztünk a léggitárosok lelkébe Belenéztünk a léggitárosok lelkébe

Mindenki tudja, hogy néz ki a léggitározás, de azzal senki sincs tisztában, hogy mit játszanak valójában a versenyzők. Segítünk!

augusztus 21. 20:06

Cégekhez kerül a nyelvi felzárkóztatásra szánt uniós pénz kétharmada Cégekhez kerül a nyelvi felzárkóztatásra szánt uniós pénz kétharmada

Természetesen az egész egy véletlenül továbbküldött emailből derült ki.

augusztus 18. 15:58

Két medve végzett a svéd állatkert gondozójával

A medvék alagutat ásva jutottak vissza a karámon belülre, ahol egy csoport is tartózkodott, de ők sikeresen kimenekültek.

augusztus 18. 13:59

Bölcs emberek szokták mondani, hogy a főzés olyan, mint a legtöbb dolog az életben, hogy az étel elkészítésének folyamata  ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, mint a végeredmény. Bár sok részlet nem derül ki a Katasztrófavédelem híréből, de ma a XI. kerületben Kelenföldön, egy panelház kilencedik emeletén egy tűzhelyen felejtett edény kapott lángra, ami miatt át kellett szellőztetni a lakást, illetve mentőt hívtak a lakásban tartózkodó három emberhez. Kérjük, hogy legyenek figyelmesebbek a konyhában, és ha a tűzhelyet mindenképpen el kell hagyni, csavarják le takarékra a lángot, amíg vissza nem térnek. Az érintetteknek jobbulást kívánunk. 

Eladó O.J. Simpson egykori fehér Ford Broncója. Az autó leginkább arról híres, hogy 1994 nyarán ebben az autóban menekült a rendőrök elöl a vidámabb napokat is látott sportoló. Simpson egykori ügynöke, Mike Gilbert hétfőn a Pawn Stars műsorban próbálja majd eladni az Alcatraz East Crime Museumot is megjárt autót, aminek a kikiáltási ára 500 ezer dollár (közel 131 millió forint). Gilbert nemrég kapott egy ajánlatot az összeg felére, de akkor nemet mondott. De nem csak az alacsony árat kínálókat hajtaná el.  A Bleacher Reportnak azt mondta, hogy Simpsonnak akkor se adná el az autót, ha kifizetné a teljes árat. 

Erős gyomorfájdalmakkal ment el az orvoshoz egy ausztrál nő, és eléggé ledöbbent, amikor a CT-vizsgálat egy fogszabályzó hatcentis darabját mutatta ki a bélrendszerében. A nő nagyjából tíz éve hordta az eszközt, és nem emlékezett rá, hogy elhagyta volna bármelyik részét. A nő az intenzív fájdalmakat bélcsavarodás miatt érezte. Az orvosok először halszálkára gyanakodtak, ami nem ritka vendég a praxisukban.
Az orvosok a drótot azóta műtét útján eltávolították, így a nő panaszai megszűntek, és jól halad a rehabilitációja. 

(via RT)