Ákos, Bátor
1 °C
12 °C

Pándi Balázs

Pándi Balázs

szerkesztő-riporter Videó

666?666

"Aki a kormányt támadja, a hazát támadja?"666

Brutálisan megölték Salvador ikonikus vízilovát Brutálisan megölték Salvador ikonikus vízilovát

Gustavitót még szombat éjjel bántalmazták ismeretlenek, az orvosok másnap estig küzdöttek az életéért végül sikertelenül.

2 órája

Tíz százalékkal kevesebb orrszarvút öltek meg tavaly a Dél-afrikai Köztársaságban

Így is több mint ezer állatot lőttek le a szarváért.

3 órája

Felrobbant egy autó Újpesten

Szerelés közben gyulladt ki a jármű, ami a mellette lévő két autót is megrongálta.

4 órája

Németországban minden húshagyókedd előtti napon rendezik a Rosenmontag nevü farsangi karnevált. A Düsseldorfi felvonuláson nem meglepő módon Trump volt az idei slágertéma, de a karaván egyik darabjára felfért miniszterelnökünk, Orbán Viktor is, amint hernyóként egy elit társaság részeként rágcsálja a demokrácia falevelét. Rajta kívül még Putyin, Erdoğan, Kaczyński és Trump lakmároznak jóízűen. 

A párt újabb trollkodásként honlapján jelentette be az óriási hírt, hogy átadták a világ első egymegállós metróját, méghozzá Kaposváron. 

Közleményük szerint „A megállóba le lehet menni és fel lehet jönni belőle. Ugyanúgy lehet jegyet venni és lyukasztani. Ugyanakkor az az egy megálló is bármikor kigyulladhat, illetve beázhat. Szóval teljes metróélményt tud nyújtani."

Annak fényében annyira nem meglepő, hogy a félig magyar, félig kanadai fotós, Petra Collins nevéhez fűződik a klip. Collins korábban forgatott egy kisfilmet Magyarországról, akkor végigjárta a számára fontos helyeket az országban. Valószínűleg ebből az élményből táplálkozik a mostani történet is, amiben kisgyerekek a nagymama Gucci szemüvegén keresztül egy álomvilágba csöppennek.