Beatrix, Erna
16 °C
31 °C

Panyi Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

The WhoWho's Next (1971)

The JamSetting Sons (1979)

The Stone RosesThe Stone Roses (1989)

Oasis(What’s the Story) Morning Glory? (1995)

Lemondott Donald Trump eddigi kampányfőnöke Lemondott Donald Trump eddigi kampányfőnöke

A Viktor Janukovics volt ukrán elnökhöz közel álló Manafort körül elfogyott a levegő.

augusztus 19. 16:52

Fejétől bűzlik az '56-os dal: 13,5 milliárdból 2007-es sportinduló felmelegítésére futotta Fejétől bűzlik az '56-os dal: 13,5 milliárdból 2007-es sportinduló felmelegítésére futotta

Kínos: Desmond Child Miami bajnokcsapatainak tiszteletére írt dalából lett az új '56-os emlékdal.

augusztus 18. 15:04

Éjszaka is közlekedő metrók? Ezt javasolja Vitézy londoni példa alapján Éjszaka is közlekedő metrók? Ezt javasolja Vitézy londoni példa alapján

A brit fővárosban hétvégétől péntek-szombat éjjel is jár a metró, az ex-BKK-vezér hasonlót javasol.

augusztus 17. 20:06

Az Oregon állambeli Corneliusnál készítette ezt a felvételt a helyi tűzoltókapitányság egyik tűzoltója, amikor egy órán keresztül próbálták eloltani az égő farmterületet. Ilyen tűztornádók akkor alakulnak ki, amikor a forgószél porral és tűzzel találkozik. (BBC)

Mégpedig az oldalán vergődő, bambán tátogó Magikarpról, amit épp tegnap sikerült Pokémon Gózva begyűjtenem a Feneketlen-tó partján, és konkrétan 0, azaz nulla az alapsebzése.

Ugyanis ez a világ leggyengébb pokémona:

A japán dalnak az a címe, hogy I love Magikarp, és természetesen arról szól, hogy a Magikarp mennyire hihetetlenül béna. És hogy emiatt mennyire szerethető: "Gyenge pokémon, Magikarp/A leggyengébb dolog a világon/Gyenge pokémon, Magikarp/Annyira gyenge, hogy az már tényleg sokkoló".

Akit nem fog meg a szám, annak inkább érdemes egy másik pokémonhoz, a Slowpoke-hoz írt reggae ódát meghallgatnia:

(Verge)

A Demokrata Párt Philadelphiában tartott konvenciója előtt azt találgatta a sajtó, vajon hogyan fogja viselni a 69 éves exelnök azt, hogy már nem az övé a főszerep és csak díszletként van ott felesége, a jelöltséget elnyerő Hillary Clinton mögött. A nagyobb bakik és kínos elszólások ezúttal elmaradtak, de azért bőven akadtak furcsa pillanatok. Például, amikor felesége beszéde alatt kicsit behunyta a szemét, aztán még egy kicsit úgy is tartotta:

Azt viszont láthatóan sokkal jobban élvezte, amikor egy színes lufi került elé:

És mindez még egyszer, videón: