Anna, Anikó
19 °C
31 °C

Panyi Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

The WhoWho's Next (1971)

The JamSetting Sons (1979)

The Stone RosesThe Stone Roses (1989)

Oasis(What’s the Story) Morning Glory? (1995)

Pocsékul ütemezett, súlyos elszólás lehetett Orbán kiállása Trump mellett Pocsékul ütemezett, súlyos elszólás lehetett Orbán kiállása Trump mellett

Amikor saját pártelitje is elfordul Trumptól, amikor megkérdőjelezi a NATO-t, és amikor a gyanú szerint Putyin siet a segítségére. És még Orbán amerikai lobbistája is Trumpot savazza. Nagyon úgy tűnik, Orbán nem így akart fogalmazni.

5 órája

Habony hitelezőjének testvére felügyeli az Eximbank segélyhiteleit Habony hitelezőjének testvére felügyeli az Eximbank segélyhiteleit

Arról a bankról van szó, ami a Habony-Vajna-kör médiavásárlását hitelezte, és ahol Rogán Antal volt alpolgármestere az egyik bankvezér. Követni is nehéz a családi összefonódásokat.

tegnap, 08:59

Három nagyon riasztó elmélet, miért szorította ki a kormány az Ubert Három nagyon riasztó elmélet, miért szorította ki a kormány az Ubert

És ezeknek semmi közük az adóelkerüléshez és a magyar törvények betartásához.

július 24. 14:38

clk
Fotó: dolcegabbana / instagram

Persze tegyük hozzá, szép és ízléses csempének a Dolce&Gabbana legújabb Majolica kollekciója jóvoltából, amit egy Ördög Nórára hajazó modellel reklámoznak. És szerencsére még a kisgyerekes csemperajongókra is gondoltak:

Midriff baring separates finished with fringe details are a fashion forward way to rock the crop top trend #DGMAJOLICA.

Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) által közzétett fénykép,

2015 februárjában a nyílt utcán gyilkolták meg Borisz Nyemcovot, Vlagyimir Putyin demokratikus ellenzékének egyik ikonikus alakját. A merényletre a Kreml tövében került sor: egy kocsi állt meg Nyemcov mellett, akivel négy lövéssel végeztek. Nyemcov emlékét az ellenzéki aktivisták azóta is őrzik, ezen a friss fotón az látható, hogy a gyilkosság színhelyét ma, ötszáz nappal a történtek után is friss virágok és gyászkeretes portrék borítják.

Az orosz politikus lelövésekor egyébként világszerte spontán megemlékezések kezdődtek, így Magyarországon is. Orosz diákok a Terror Házánál helyezték el a virágaikat, melyeket azonban az intézmény onnan egészen megdöbbentő módon eltávolított. A megemlékezést szervező orosz ellenzéki diáklánnyal, Anna Vellikokkal akkor egy interjút is készítettünk.

Aki szereti a fantáziatérképeket, annak Anders Sundell svéd politológus gondolatkísérlete egy városállamokból álló Európáról garantáltan tetszeni fog. A kontinens területét a politológus nem nemzetek, nyelvek és hagyományos országhatárok szerint, hanem úgy osztotta fel, hogy azok középpontja egy-egy egymillió lakosnál nagyobb város legyen. A Budapest központú városállam például elveszíti Nyugat-Magyarország egy jó részét, köztük Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron megyéket Bécs javára, viszont Ukrajnától Románián és Szlovákián át Horvátországig busásan kompenzálja magát.

Tengerpartja a budapestieknek mondjuk így sem lenne, nem úgy a Bécshez hozzácsapott dunántúliaknak.