Zita, Mariann
12 °C
19 °C

Panyi Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

The WhoWho's Next (1971)

The JamSetting Sons (1979)

The Stone RosesThe Stone Roses (1989)

Oasis(What’s the Story) Morning Glory? (1995)

Egy bebörtönzött magyar miatt hívta fel Szijjártó Lavrovot Egy bebörtönzött magyar miatt hívta fel Szijjártó Lavrovot

Varga Károly ártatlanul ült fél évet borzasztó körülmények között orosz börtönben. Lavrov az amerikai külügyminiszterre is panaszkodott.

tegnap, 13:38

Simicska körének emberei lobbiztak Kiss Szilárdnak és FSZB-s élettársának Simicska körének emberei lobbiztak Kiss Szilárdnak és FSZB-s élettársának

A Simicska-Nyerges érdekkörhöz tartozó két államtitkár közös levélben kérte a külügyet, hogy Kiss orosz élettársa folytathassa a vízumbizniszt. Úgy, hogy a nő az orosz titkosszolgálattal áll kapcsolatban. Belső levelek a vízummutyi hihetetlen történetéről.

április 25. 14:44

Az orosz követségnél tüntetgetünk? Nyugi, ott lesz az FSZB is Az orosz követségnél tüntetgetünk? Nyugi, ott lesz az FSZB is

Már nemcsak a csecsen Magomed, hanem az orosz titkosszolgálat is figyelni fog az esti, az orosz nagykövetséghez szervezett tüntetésen. A résztvevők levideózása száz százalék, de a telefonforgalmat is büntetlenül figyelhetik.

április 24. 14:24

A Nehru parton, a 9-es nemzetközi hajókikötőnél készült most szombaton az alábbi fotó, mely szerint valaki tényleg nagyon szeretné gázkamrába küldeni a migránsokat, és úgy mellesleg Soros Györgyöt. Soros amúgy egyszer már túlélte a gázkamrákat 1944-ben, egy minisztériumi tisztviselő segített elbújtatni őt a nácik elől. (Hogy Majtényi László neve miért maradt le a feliratról, nem is értjük.)

A fotót a közterületi problémák bejelentésére és megoldására szakosodott Járókelő.hu-ra töltött fel az egyik felhasználó, aki azt kéri az FKF-től, hogy távolítsa el a gyűlöletbeszédnek minősülő graffitit. Remélhetőleg a napi politikában esetleg kevésbé jártas közterületesek nem tévesztik össze a graffitit egy kicsit durvábbra sikerült kormányzati hirdetéssel, és tényleg lemossák.

Kíváncsian várjuk, milyen gyorsan reagál a fővárosi cég – én pedig kérem az arra járó olvasókat, írjanak és fotózzanak, ott van-e még mindig a felirat.

Gázkamrába migráns Mohamedet! És Soros Györgyöt!
Gázkamrába migráns Mohamedet! És Soros Györgyöt!
Fotó: Járókelő.hu

Zoltán fotója az V. kerületben, a József Attila utca és a Nádor utca kereszteződésében készült. Semmit nem tudunk hozzáfűzni. Tökéletes szemmérték, irigyelni való megvalósítás, mondjuk hátul kicsit kilóg.

A szemben lévő épület egyébként a Belügyminisztérium méterenként bekamerázott épülete. Gratulálunk!

Magyarország "nyílt és transzparens" viszonyra törekszik Oroszországgal, és minden évben egyszer áttekintik a kapcsolatot: tavaly Moszkvában, idén Budapesten. A legfontosabb Orbán szerint mégis az, hogy tudjuk, hol a helyünk, és ne szóljunk bele az orosz geopolitikai konfliktusokba.