Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Panyi Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

The WhoWho's Next (1971)

The JamSetting Sons (1979)

The Stone RosesThe Stone Roses (1989)

Oasis(What’s the Story) Morning Glory? (1995)

Rogán ügyvéd barátja annyi helyreigazítási pert bukott, hogy már fel is adta azokat Rogán ügyvéd barátja annyi helyreigazítási pert bukott, hogy már fel is adta azokat

Az Index elleni pertől vissza is lépett Kertész Balázs. Lehet Rogán sötét oldalának és a Rogán körüli ügyek hiányzó láncszemének nevezni.

tegnap, 14:47

Ennyire populista beköszöntőt még nem mondott amerikai elnök Ennyire populista beköszöntőt még nem mondott amerikai elnök

Nem kell a sorok között olvasni, kristálytiszta, hogy Donald Trump mit ígért az amerikaiaknak. Ez volt az USA frissen beiktatott elnökének beszéde.

január 20. 19:31

Titokban temették el az egykor rettegett első titkárt Szegeden Titokban temették el az egykor rettegett első titkárt Szegeden

A keményvonalas kommunista Komócsin Mihályt élet és halál uraként ismerték a városban.

január 19. 09:27

A New Eastern Europe hét pontban foglalta össze, hogy retorika és gesztusok ide vagy oda, miért nem lesz Trump elnökségéből egy nagy amerikai-orosz összeborulás. A legfontosabb talán a hetedik pont: Donald Trump elnökként nem tudja csak úgy eltörölni az Oroszországgal szemben bevezetett szankciókat. A szankciók ugyanis az amerikai törvények részei, azok visszavonásához a kongresszus mindkét házának jóváhagyására szükség van. A képviselőházban és a szenátusban pedig egyaránt többsége van a szankciók fenntartását támogató republikánusoknak, de hozzájuk hasonlóan a demokrata kisebbségi frakció is ellenezne egy ilyen elnöki kezdeményezést.

Nem kell a sorok között olvasni, kristálytiszta, hogy Donald Trump mit ígért az amerikaiaknak. Ez volt az USA frissen beiktatott elnökének beszéde.

Mindenkiben ugyanaz a piros vér folyik, bőrszíntől függetlenül - beszél egy kicsit a sokszínűségről Trump, aki szerint a megosztottság is el fog tűnni majd elnöksége alatt.