Eleonóra
1 °C
7 °C

Panyi Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

The WhoWho's Next (1971)

The JamSetting Sons (1979)

The Stone RosesThe Stone Roses (1989)

Oasis(What’s the Story) Morning Glory? (1995)

Meglesz-e a 138 ezer érvényes aláírás a Momentumnak? Szavazzon! Meglesz-e a 138 ezer érvényes aláírás a Momentumnak? Szavazzon!

Nagyon közel járnak, holnap minden kiderül.

február 16. 19:06

Tudtak gyanús orosz ügyeiről, mégis évekig dolgozhatott a kormánynak Kiss Szilárd Tudtak gyanús orosz ügyeiről, mégis évekig dolgozhatott a kormánynak Kiss Szilárd

Habár már 2011-ben megbukott az átvilágításon, az attasé érinthetetlen volt. Ebben kulcsszerepe lehetett orosz élettársnak, Lénának is, aki később a magyar vízumokat osztogatta Moszkvában.

február 15. 15:17

LMP: Lehet-e Putyinéknak kompromittáló videójuk Orbánról? LMP: Lehet-e Putyinéknak kompromittáló videójuk Orbánról?

A maffiózó Dietmar Clodo vallomására és állításaira kérdeztek rá Pintér Sándornál.

február 13. 10:29

Zoltán fotója az V. kerületben, a József Attila utca és a Nádor utca kereszteződésében készült. Semmit nem tudunk hozzáfűzni. Tökéletes szemmérték, irigyelni való megvalósítás, mondjuk hátul kicsit kilóg.

A szemben lévő épület egyébként a Belügyminisztérium méterenként bekamerázott épülete. Gratulálunk!

Magyarország "nyílt és transzparens" viszonyra törekszik Oroszországgal, és minden évben egyszer áttekintik a kapcsolatot: tavaly Moszkvában, idén Budapesten. A legfontosabb Orbán szerint mégis az, hogy tudjuk, hol a helyünk, és ne szóljunk bele az orosz geopolitikai konfliktusokba.

Az Országos Katasztrófavédelem remek kifejezésekkel megtűzdelt közleménye szerint ilyen utakra lehet számítani:

  • Az autópályák, az autóutak és a főutak burkolata többnyire sónedves, Zala megyében és a keleti határ mentén száraz, Gyöngyös és Szentendre térségében vizes.
  • Az alsóbbrendű úthálózat nagy részén sónedves burkolatra lehet számítani.
  • Zala megye egyes területein, Veszprém környékén, illetve Nyékládháza, Kisvárda és Nyírbátor térségében néhány mellékúti szakaszon még jégbordásak az utak.
  • Szikszó tájékán hóbordás, Gyöngyös környékén helyenként havas burkolatra kell készülni, Balassagyarmat tájékán jeges szakaszok fordulnak elő.