Mihály
10 °C
25 °C

Panyi Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

The WhoWho's Next (1971)

The JamSetting Sons (1979)

The Stone RosesThe Stone Roses (1989)

Oasis(What’s the Story) Morning Glory? (1995)

Kamumagyarokkal bundázhatták meg a horvát választást Kamumagyarokkal bundázhatták meg a horvát választást

A Kárpát-medencei magyar feltámadás megindult: horvátok, szerbek és romák fedezték fel tömegével magyar identitásukat. Csakhogy a gyanú szerint lefizették, zsarolták őket, hogy így üssék ki azt a baloldali magyar képviselőt, akin Orbán legnagyobb külföldi kritikusának visszatérése is múlhatott volna.

tegnap, 11:04

Matolcsy zsarolhatósága miatt közügy, bevallotta-e az átvilágításokon szeretőjét Matolcsy zsarolhatósága miatt közügy, bevallotta-e az átvilágításokon szeretőjét

Különösen, hogy az átvilágításokat végző AH volt főigazgatója Matolcsy jegybankjának dolgozik.

tegnap, 07:09

Ilyen elnökválasztás még nem volt Ilyen elnökválasztás még nem volt

Elérkezett Hillary Clinton és Donald Trump első szemtől szembeni összecsapása, akár százmillióan is követhetik éjszaka az elnökjelölti vitát. Trump fegyvere a kiszámíthatatlanság lehet a tapasztalatára építő Clintonnal szemben.

szeptember 26. 21:05

Még délelőtt írtunk róla, hogy a balfaszságaival a balfaszságversenyt a kvótakampányban is messze vezető MSZP most épp eltévesztette azt a hotelt, ahol a Fidesz-frakcióülés zajlik, és a Hotel Füred helyett a Hotel Flamingo előtt tartott sajtótájékoztatót. A Vastagbőr blog ezután fogta a sajttáj felvételét és alákeverte a Benny Hill show zenéjét, így már minden a helyére került:

Az Oregon állambeli Corneliusnál készítette ezt a felvételt a helyi tűzoltókapitányság egyik tűzoltója, amikor egy órán keresztül próbálták eloltani az égő farmterületet. Ilyen tűztornádók akkor alakulnak ki, amikor a forgószél porral és tűzzel találkozik. (BBC)

Mégpedig az oldalán vergődő, bambán tátogó Magikarpról, amit épp tegnap sikerült Pokémon Gózva begyűjtenem a Feneketlen-tó partján, és konkrétan 0, azaz nulla az alapsebzése.

Ugyanis ez a világ leggyengébb pokémona:

A japán dalnak az a címe, hogy I love Magikarp, és természetesen arról szól, hogy a Magikarp mennyire hihetetlenül béna. És hogy emiatt mennyire szerethető: "Gyenge pokémon, Magikarp/A leggyengébb dolog a világon/Gyenge pokémon, Magikarp/Annyira gyenge, hogy az már tényleg sokkoló".

Akit nem fog meg a szám, annak inkább érdemes egy másik pokémonhoz, a Slowpoke-hoz írt reggae ódát meghallgatnia:

(Verge)