Hajnalka
-1 °C
15 °C

Panyi Szabolcs

szerkesztő/újságíró Politika

The WhoWho's Next (1971)

The JamSetting Sons (1979)

The Stone RosesThe Stone Roses (1989)

Oasis(What’s the Story) Morning Glory? (1995)

Egy magyar titkosszolga részletesen felfedi, mennyire súlyos az orosz fenyegetés Egy magyar titkosszolga részletesen felfedi, mennyire súlyos az orosz fenyegetés

Műveleti igazgató volt, de leszerelt, mert nem tudott azonosulni a vezetéssel. Orosz ügyekben lefojtott kémelhárítás, szabadon nyomuló orosz ügynökök, illegális hírszerzők betelepítésére lehetőséget adó letelepedési kötvények, Kreml-propagandát sugárzó magyar közmédia. És milyen érzés, ha külföldön azt kérdezgetik, Moszkvának dolgozik-e a felettesed?

március 21. 07:03

Hungarian secret agent reveals in detail how serious the Russian threat is Hungarian secret agent reveals in detail how serious the Russian threat is

How does it feel when your boss is accused of spying for Moscow? Why do Russian spies think they can do whatever they want in Hungary? A former counter-intelligence officer speaks out.

március 21. 07:03

Amerikai és európai jobboldaliak kérik Orbánt, hagyja békén a civileket Amerikai és európai jobboldaliak kérik Orbánt, hagyja békén a civileket

Republikánus, konzervatív agytrösztök vezetőit Putyinra emlékezteti a magyar civilek vegzálása.

március 20. 13:40

A Nehru parton, a 9-es nemzetközi hajókikötőnél készült most szombaton az alábbi fotó, mely szerint valaki tényleg nagyon szeretné gázkamrába küldeni a migránsokat, és úgy mellesleg Soros Györgyöt. Soros amúgy egyszer már túlélte a gázkamrákat 1944-ben, egy minisztériumi tisztviselő segített elbújtatni őt a nácik elől. (Hogy Majtényi László neve miért maradt le a feliratról, nem is értjük.)

A fotót a közterületi problémák bejelentésére és megoldására szakosodott Járókelő.hu-ra töltött fel az egyik felhasználó, aki azt kéri az FKF-től, hogy távolítsa el a gyűlöletbeszédnek minősülő graffitit. Remélhetőleg a napi politikában esetleg kevésbé jártas közterületesek nem tévesztik össze a graffitit egy kicsit durvábbra sikerült kormányzati hirdetéssel, és tényleg lemossák.

Kíváncsian várjuk, milyen gyorsan reagál a fővárosi cég – én pedig kérem az arra járó olvasókat, írjanak és fotózzanak, ott van-e még mindig a felirat.

Gázkamrába migráns Mohamedet! És Soros Györgyöt!
Gázkamrába migráns Mohamedet! És Soros Györgyöt!
Fotó: Járókelő.hu

Zoltán fotója az V. kerületben, a József Attila utca és a Nádor utca kereszteződésében készült. Semmit nem tudunk hozzáfűzni. Tökéletes szemmérték, irigyelni való megvalósítás, mondjuk hátul kicsit kilóg.

A szemben lévő épület egyébként a Belügyminisztérium méterenként bekamerázott épülete. Gratulálunk!

Magyarország "nyílt és transzparens" viszonyra törekszik Oroszországgal, és minden évben egyszer áttekintik a kapcsolatot: tavaly Moszkvában, idén Budapesten. A legfontosabb Orbán szerint mégis az, hogy tudjuk, hol a helyünk, és ne szóljunk bele az orosz geopolitikai konfliktusokba.