Zsanett, Janka
14 °C
30 °C

Peszto Eurológus

külsős Index

Jön az uniós ingyenwifi

Egyelőre 6-8 ezer településre vezethetnek be az EU pénzén vezeték nélküli netet.

56 perce

Meg kell nyugtatni Donald Trumpot Meg kell nyugtatni Donald Trumpot

Az amerikai elnököt éppen Brüsszelben igyekeznek meggyőzni: a NATO-nak van értelme.

május 25. 15:50

Manchesterben a pusztítás új mélységeit érték el

Az Európai Parlament elnöke szerint együttműködve kell legyőzni a terrorizmust.

május 25. 10:35

Tökéletesen tiszteletben tartjuk a különböző elképzeléseket a jövőről, mondta Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke. Mindenkinek joga van hozzá, hogy saját véleménye legyen. De ahhoz nem, hogy megválogassa a tényeket is. A nemzeti konzultációs kérdőívre az Európai Bizottság elküldi a saját válaszait, amelyek a tényeket tartalmazzák, mert a magyaroknak joguk van hozzá, hogy lássák őket.

Nem fogjuk ezt a problémát megoldani pusztán jogi lépésekkel, tette hozzá. Arról, hogy milyen irányba vezessük az Európai Uniót, csak úgy tudunk megegyezni, ha sokat beszélgetünk.

Orbán Viktor arról beszélt, hogy eddigi képviselői pályája során 16 évig dolgozott ellenzékben, és csak most kezdi a 12. évét kormányon. És azon kevés európai vezető közé tartozik, aki miután vesztett, nem ült be jól fizető igazgatótanácsokba. 

Hanem lopott!

– jött rá azonnal egy éles válasz a közönségből, magyarul.

Nagyon hosszúra nyúlt a vita, lassan két órája ütik egymást, és a párbeszéd tökéletesen meddő, kevés újdonság hangzik el. Szép lassan elszivárogtak a teremből a képviselők, már csak harminc képviselő üldögél a helyén.