Anna, Anikó
14 °C
25 °C

Ráti József

Újságíró Politika

Indiából kitiltják az önjáró autókat

Nem mintha az ország közlekedési kultúrája alkalmas lenne az önjáró autók bevetésére.

tegnap, 18:49

Az időseknek receptre kellene kutyát felírni

Így többet mozognának.

tegnap, 18:48

Egymástól tanulnak énekelni a bálnák

A dalokat részenként tanulják meg. Amint elsajátították az összes szegmenst, elkezdik remixelni őket és új dalokat hoznak létre

tegnap, 15:22

Fennakadt a fán egy siklóernyős Kesztölc közelében, aki szorult helyzetében kénytelen volt hívni a tűzoltókat. Az esztergomi tűzoltók gyalog közelítették meg a hegyes területen szerencsétlenül járt sportolót, és leemelték a fán rekedt ernyőst, aki így sértetlenül megúszta a kalandot. (via)

Ausztrália a furcsaságok tárháza. Itt élnek a világ legveszélyesebb kígyói, cápák, krokodilok és mérgező halak laknak a vizekben, a szárazföldön koalák, kenguruk és más különös, erszényes állatok garázdálkodnak. Utóbbiakhoz tartozik a hangyászsün, a kacsacsőrű emlős közeli rokona, ami annak ellenére, hogy emlős, tojást rak, a kicsinyke kis utódját pedig az erszényében neveli fel:

 

Jacksonville-ben egy kígyó szerencsétlen módon érintkezésbe lépett egy nagyfeszültségű megszakítóval, aminek következtében a hüllő egyrészt sajnálatos módon elpusztult, másrészt 22 ezer ember maradt áram nélkül. Az esetet a kamerák is rögzítették, a 40. másodperctől látható: