János, Pál
17 °C
32 °C

Ráti József

Újságíró Politika

Emberre támadt egy medve Hargita megyében

A helyiek szeretnék, ha kilőnék a problémás egyedeket.

június 24. 20:56

Elhányták magukat az emberek a 1984-színdarabtól Elhányták magukat az emberek a 1984-színdarabtól

Olivia Wilde is szerepel a csak erős idegzetűeknek ajánlott darabban.

június 24. 20:23

Két pandát kap a Berlini Állatkert a kínai elnök érkezése előtt Két pandát kap a Berlini Állatkert a kínai elnök érkezése előtt

Ezért nincsenek pandák Budapesten.

június 24. 18:53

Nemrég írtuk, hogy milyen sok bogarat eszünk évente. Ez tetszik, nem tetszik, így van, de ezt még lehet kezelni, mert se nem látjuk, se nem érezzük őket. Viszont amikor egy majdnem egész döglött béka van a salátában, az már nagyon nehéz feldolgozni:

xx

A képet egy Shawna Cepeda nevű nő készítette egy kaliforniai BJ’s Restaurant and Brewhouse-ban. Az eset egy hete történt, de annyira megrázta a nőt, hogy azóta semmit nem tud megenni, mindentől rosszul érzi magát. (via)

Ez a férfi úgy gondolta, hogy lefotóz egy idilli aligátorcsaládot. Ám mivel messziről nem ment, úgy gondolta, hogy közelebb megy. Csakhogy a dühös anya aligátor - aki a kicsinyeit védte - úgy gondolta, hogy elmehet a fotós a francba:

 

Június 17-én készült ez a videó az indiai Gudzsarát államban:

 

A videót a négyfős társaság egyik tagja készítette, a képen rohanó állat pedig egy oroszlánkölyök. Nemsokkal azután, hogy feltöltötték a videót az internetre, a rendőrség őrizetbe vette őket.

Bár a környezetvédők szerint el akarták ütni az oroszlánt, a felvételek alapján sokkal valószínűbb, hogy csak megörültek, hogy látnak egyet, és le akarták filmezni. Ettől függetlenül ez még bőven kegyetlenkedés, jókedvükben nem nagyon szeret senki - legyen akár ember, akár állat - kocsik elől rohangálni. (via)