Irén, Írisz
6 °C
16 °C

Rovó Attila

szerkesztő / újságíró Politika

Hogy is van ezekkel a svédországi bűnöző migránshordákkal? Hogy is van ezekkel a svédországi bűnöző migránshordákkal?

A svédeknek mostanában úgy gyűlt meg a bajuk a bevándorlók egyes csoportjaival, hogy annak semmi köze a valláshoz, a szélsőségesekhez vagy a terrorizmushoz. A propagandának viszont nagyon jól jönnek a klasszikus bandaháborúk, és az erős svéd PC.

tegnap, 09:36

A kormánynak ki kell adnia, kihez honnan érkeznek a tao-pénzek A kormánynak ki kell adnia, kihez honnan érkeznek a tao-pénzek

A bíróság jogerős döntése alapján megtudhatjuk például, ki támogatta nagyon a Felcsútot.

március 22. 12:31

Oroszok és kínaiak vették a legtöbb ingatlant tavaly az országban Oroszok és kínaiak vették a legtöbb ingatlant tavaly az országban

Kik szeretik nagyon Hévízt? És Hajdúszoboszlót? Gondolta volna, hogy a kedvenc kínai kerületek között csak ezüstérmes lett a X.?

március 21. 22:42

Sajnos nem úgy, hogy a miniszterelnök barátja rájött, hogy ez mennyire menő lenne, és elintézte a bizniszt, hanem úgy, hogy megvett egy céget, amely korábban megcsinálta a dolgot. 

Ha így kicsit zavaros, akkor íme névvel-címmel: Mészáros Lőrinc beleugrott most az Opimus Zrt.-be. Az Opimus egyik leányvállalata a régóta működő Euro Generál Zrt., amely az eddigi munkáit referenciaként feltünteti a honlapján. Ott találtuk, hogy Győrben, a Mészáros Lőrinc utcai Lidlt is ők csinálták. Taps.

Orbán Viktor Facebook-oldalának üzemeltetőinek vagy isteni a humoruk, vagy komolyan gondolták ezt az egészet, szerintem egyébként az első verzió lesz a megfejtés. 

Mindenesetre ennél jobb Orbán-kép nem nagyon lesz mostanában.

A címben nagyjából minden benne van, a Palma de Mallorca-i fodrászszalon tulajdonosa látásból ismerte a parkolósegédként dolgozó 55 éves hajléktalan férfit, és úgy döntött, segít neki. A férfi majdnem sírva fakadt, mikor meglátta magát a tükörben.

Persze pont a fodrászszalon 3. születésnapjára időzítették az akciót, de hát ennyi virális reklám belefér.

Mi a Mirror összefoglaló videóját tesszük be, aki mind az 5 percre kíváncsi, kattintson ide, a szalon Facebook-posztjára. Megéri egyébként, már csak azért a jelenetért is, ahogy a férfi napszemüvegben, piros nadrágban lazázik a végén a főtéren.