Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Rovó Attila

szerkesztő / újságíró Politika

A képviselők elől is eltitkolják a budavári lakásbizniszeket A képviselők elől is eltitkolják a budavári lakásbizniszeket

A jegyző bravúros érvelése szerint egy helyi politikusnak sincs több joga, mint egy utcáról beeső embernek.

január 12. 06:54

Kurvák, kompromat és Putyin szorító ölelése Kurvák, kompromat és Putyin szorító ölelése

Megnéztük azt a 35 oldalas, egyelőre nem megerősített iratot, amelyben egy brit hírszerző leírja, hogyan működött együtt évek óta Trump az őt sakkban tartó oroszokkal.

január 11. 13:57

A budavári polgármester mínusz sok millióval is bátran belevág egy óriási építkezésbe A budavári polgármester mínusz sok millióval is bátran belevág egy óriási építkezésbe

A gellérthegyi lakása fölé akart panorámás tetőteret építeni, miközben elvileg egy fillérje sem volt. De nem ez az egyetlen furcsaság az ügyben.

január 10. 06:51

Az történt ugyanis, hogy a párt először elküldött a sajtónak egy közleményt, hogy az LMP-s Hadházy Ákos vallja be, hogy "édesapja, Hadházy Árpád valóban közreműködik- e a Tolna megyei zöldbárónak is nevezett Twickel György kétes földszerzési manővereiben", valószínűleg ezen a riporton felbuzdulva.

Aztán három órával később az Országos Sajtószolgálaton a Fidesz kiadott egy közleményt, hasonló tartalommal, de ott már csak azt követeli, hogy Hadházy válaszoljon arra a kérdésre, miszerint hozzá közel álló személyek valóban közreműködnek-e a Tolna megyében zajló kétes földszerzési manőverekben.

Na, most legyen okos, aki fideszes. Most akkor Árpádot és Györgyöt lehet támadni, vagy sem?

(Az LMP egyébként úgy reagált, hogy a cikkek annyiban igazat állítottak, hogy az állami földprivatizációt földmutyinak minősítették, ebben azonban sem Hadházy Ákos, sem családtagjai nem vettek részt.)

A Bild azt írja az olasz médiára hivatkozva, hogy az Amri család bejelentkezett a holttestért, és mindent tudni akar a halál körülményeiről. Azt szeretnék, hogy minél hamarabb Tunéziába szállítsák Anis Amri holttestét.

Ennyi volt a táskájában, amikor lelőtték Amrit. Meg persze a korábban már közölt bicska, pisztoly és pár száz euró. Még telefon sem volt nála.