Ervin
9 °C
23 °C

Rovó Attila

szerkesztő / újságíró Politika

Miért nem terrorizmus, ha Allah Akbar kiáltással tömeggyilkolsz fehéreket? Miért nem terrorizmus, ha Allah Akbar kiáltással tömeggyilkolsz fehéreket?

Egy ámokfutó mészárlása miatt újra fellángolhat Amerikában avita, hogy mi is a terrorizmus, van-e különbség fehér és fekete, muszlim és keresztény elkövető között. Pedig megvan a hatóságok oka, hogy még a bostoni robbantó ellen sem emeltek terrorvádat. Más kérdés, hogy mi van, ha a jog ellentmond a józan észnek

tegnap, 07:07

Macron kampányát is megtámadták orosz hekkerek

A francia kormány megerősítette a támadás tényét, de nem kommentálta az orosz szálat.

április 24. 23:45

Lázár János nagyon felhúzta magát az NFM és a MÁV bénázása miatt Lázár János nagyon felhúzta magát az NFM és a MÁV bénázása miatt

Szerinte miattuk szállt el a Szeged-Vásárhely közé tervezett villamos ára. Úgyhogy arra kéri a kormányt, ne támogassa a beruházást.

április 24. 19:45

Na jó, az M5, és hajnalban. Sebaj, ha valaki gonoszul megvádolná őket, hogy mellőzik a művészt, majd elmondhatják, hogy nem is.

 

Az megvan, hogy pénteken Gyurcsány Ferenc benyilatkozta az ATV-n, hogy ő tud valamit, ami arra utal, hogy Orbánt igenis zsarolják az oroszok, és ha ezt az állítást perelné Orbán, akkor ő bíróság előtt is megvédené ezt a mondatot?

Nem? Hát, nem szemléztük, mert olyannyira semmi konkrétumot nem mondott Gyurcsány, és az egész valahogy nem volt kerek.

Na de a volt kormányfő hétfőn, azaz ma még egy lapáttal rátett, és azt mondta, ha Orbán 72 órán belül nem pereli őt be, akkor azt igennek veszi. Azt is mondta, hogy 

  • "hosszú évekkel ezelőtt", magas szintű, hiteles forrásból kapott szóbeli tájékoztatást arról, hogy Oroszország "megfelelő szervei" információkkal rendelkeznek a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.
  • Aztán a közelmúltban közvetítőkön keresztül betekinthetett "egyes dokumentumok másolatába", és amit látott, az hitelesíti a sok évvel korábbi közlést.

Itt írtunk róla hírt. A Fidesz erre csak annyit közölt, hogy Gyurcsány meghülyült.

Viszont a lényeg: Ön most szavazhat, mi ez az egész!

Mi történik?

  • 8772
    Gyurcsány szokásos túlmozgásos nagyotmondása
  • 7358
    Gyurcsány igazat mond, Orbán kezdhet rettegni

A brit bulvár írta meg (ez épp a Mirror cikkére visz), hogy egy átlagos szürke épületen folyatták át a pénzt, amiből Észak-Korea fegyverkezik. Az épület egy Phenjanból irányított (nyilvánvalóan kamu, álcaként használt) biztosítótársaság, a KNIC székhelye hivatalosan, és a cégen csak tavaly 33 millió font ment át.

A brit hatóságok azt közölték, hogy a biztosítót 20 év működés után most bezáratták, és a forrásait befagyasztották.