Huba
18 °C
34 °C

Rovó Attila

rovatvezető Politika

A főnáci, akit bőröndben szöktettek haza meghalni A főnáci, akit bőröndben szöktettek haza meghalni

A római Gestapo-főnöknek évtizedekkel a háború után vett igazán nagy fordulatot az élete: összebarátkozott a főellenségével, majd összeugrasztotta Olasz- és Németországot.

augusztus 15. 07:02

Vészkészültségbe helyezték az észak-koreai pártvezetést és polgári védelmet Vészkészültségbe helyezték az észak-koreai pártvezetést és polgári védelmet

Még napokkal ezelőtt. Guam pedig javaslatcsomagot adott ki a lakosainak atomtámadás esetére.

augusztus 11. 20:14

Az EMMI bevédte a luxusházat bérlő zánkai gyerektáboroztatót Az EMMI bevédte a luxusházat bérlő zánkai gyerektáboroztatót

Zavar az erőben: csütörtökön a fideszes Budai Gyula még nagyon fel volt háborodva a történtek miatt.

augusztus 11. 18:56

Szokták mondani, hogy x kilométer per órás sebességgel karambolozni, az olyan, mintha a valahanyadik emeletről leesne az autó. A texasi rendőrség felvételén most konkrétan meg is lehet nézni, közzétették, ahogy az austini garázs hetedik emeletéről lezuhant az autó. A dolgot a sofőr bénázta el, egyébként nem sérült meg a balesetben.

 
auto
Fotó: newsroom

Spanyolországban, Cadizban (frissítés: a Guardian szerint pontosan Zahara de los Atunesben) történt mindez, ahol fizikailag ugye elképzelhető egy ilyen, hiszen közel van Afrikához, de mégsem egy Lampedusáról vagy egy Gibraltárról beszélünk, meg is lepődnek rendesen a parton pihenők. A környéken egyébként január óta 1600 menekültet mentettek ki.

 

A Dailymail azt írta, a menekültek elfutottak, mielőtt a rendőrség kiérkezett volna.

beach
Fotó: Index

Mármint az És megint dühbe jövünk című filmben az általa játszott Johnny Firpo. Itt a jelenet:

 

Hát, valami ilyesmi jutott eszembe az alábbi kampányról: ahány like-ot kap a fotó, annyi forintot adományoz egy cég a Rex Kutyaotthonnak. 

 

Oké, tök jó, mindenki lájkoljon, hogy a kutyusoknak is jó legyen, és persze szuperjófej a cég is, hogy pénzt ad, de hát lássuk be: 67 ezer lájknál tart a poszt, az én falamra is eljutott, mindenki megismeri a cég nevét. És mindez - jelen állás szerint - 67 ezer forintjukba fog kerülni.

"Na, mit szólsz, Charlie? Már bánom, hogy nem fogadtam kétszer annyiba!"

(A bejegyzésben korábban azt írtam, hogy Bud Spencerrel fogadott Terence Hill, de ez nyilvánvalóan tévedés, főleg az utolsó idézet fényében, elnézést!)