Zalán
6 °C
19 °C

Sajó Dávid

újságíró Kult

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Nagyon látványos a Páncélba zárt szellem, csak a lényeg hiányzik belőle Nagyon látványos a Páncélba zárt szellem, csak a lényeg hiányzik belőle

A Ghost in the Shell amerikai, élőszereplős feldolgozása egyszerre próbál megfelelni a rajongóknak és bemutatni egy új történetet. Két szék között a pad alá esik.

23 órája

Casey Affleck leplet húzott magára, és céltalanul bolyong Casey Affleck leplet húzott magára, és céltalanul bolyong

Az A Ghost Story megpróbálja feldolgozni azt, hogy milyen lehet szellemként végignézni, ahogy teljesen elfelejt a családod halálod után.

tegnap, 07:06

Csoboth Edina nyerte a Sony magyar fotós versenyét

2011 után ismét győzött ismét a rangos versenyen.

március 28. 16:16

Vannak olyan videók, amikhez teljesen felesleges bármit is írni. Ilyen ez a Buzzfeeden felbukkant felvétel is, amin egy Haiku nevá corgi sellőuszonnyal a hátsóján élvezi a tengert. Hajrá Haiku, legyen teljesen az életed!

A Trónok harca régóta bőven több egy szimpla fantasysorozatnál, amit jól mutat, hogy csak az HBO-széria zenéjével arénákat töltenek meg. Az egyik nagy kedvenc a Castamere-i esők című dal, ami a gaz Lannisterek házi himnusza, és általában akkor hallható, amikor valamelyik szemétláda (Jamie, Cersei, Joffrey, Tywin stb.) éppen átkozottul csúnya dolgot művel a képernyőn.

A Trónok harca-show-t nemrég tartották meg a Los Angeles-i Forumban, ahol a Castamere-i esők előadásához csatlakozott Serj Tankian, a System of a Down énekese. És Tankian olyan átéléssel adta elő a dalt, mintha saját maga döfte volna a kést az ifjú Starkné terhes hasába.

Nagyon reméljük, hogy az HBO gyorsan kapcsol, és azonnal berángatja a stúdióba Tankiant, hogy rendes felvétel is készüljön ebből a verzióból, amit aztán szépen használjanak is fel a következő évadban.

Érdekesség, hogy a sorozatban ezt a dalt a The National énekese, Matt Berninger adta elő, méghozzá legalább annyira erősen, mint Tankian.

A Lángoló Gitárok írja, hogy már most minden jegy elment a 2018-as budapesti Metallica-koncertre, amit áprilisban tartanak. Szóval aki egészen eddig azon nyavalygott, hogy drágák a jegyek, annak már nem kell tovább nyavalyognia, mert ha akarna se tudna venni.