Bence
10 °C
25 °C

Sajó Dávid

újságíró Kult

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Valószínűleg az énekese nélkül is folytatja a Linkin Park Valószínűleg az énekese nélkül is folytatja a Linkin Park

Kiadtak egy közleményt, ami a zenekar jövőjét is érinti.

5 órája

Távozik a Hvg.hu főszerkesztője

Neizer Anita ezt ma jelentette be a szerkesztőségnek.

7 órája

Törvényellenesen zárta be Józsefváros az Aurórát Törvényellenesen zárta be Józsefváros az Aurórát

Megsemmisítette a fővárosi kormányhivatal a civil szervezetnek helyet adó klub bezáró határozatát.

7 órája

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Türkmenisztán, miután átadtak egy több mint 40 méter magas lófejszobrot. Ezt a csodát Asgabatban építették fel egy szintén most elkészült sportparkhoz, ahol hamarosan megrendezik az ázsiai küzdősportok játékát. 

A türkmén elnök, Gurbanguj Berdimuhamedov nagy sportrajongó hírében áll, és ahogy ez a nagy sportrajongó, általában illiberális elnökök világában lenni szokott, örömmel költi el az adófizetők pénzét olyan impozáns beruházásokra, mint 5000 négyzetméternyi medence vagy éppen egy bazi nagy lófejszobor.

Türkmenisztánban egyébként egy rakás más rekordot is beállítottak már az MTI szerint:

  • 2015-ben kánonéneklési rekordot döntöttek, amikor 4166-an énekelték el az elnök által megírt türkmén himnuszt;
  • itt található a világ legnagyobb márványból készült épületegyüttese,
  • a világ legnagyobb fedett óriáskereke,
  • a világ legnagyobb kézzel szőtt szőnyege,
  • és a világ legnagyobb zászlórúdja is.

Van még hova fejlődnünk.

A Corriere della Sera olasz lap szerint a kábelcsatornák után már az országos adókon is vetítenek majd szexuális segédeszközökkel kapcsolatos reklámot.

A Mysecretcase.com egy kifejezetten nőknek szánt online bolt, ahol különböző szexuális segédeszközöket lehet vásárolni. A reklámban különböző korú hölgyek arról beszélnek, hogy olyan világot akarnak, ahol a nők nem szexuális tárgyak, de vehetnek olyat maguknak.

Tavaly volt olyan 33 éve először, hogy egyszerre lépett fel Misfitsként Jerry Only, Doyle és Glenn Danzig, a kultikus punkzenekar legfontosabb tagjai.

Egy mai friss hír szerint azonban nem ez volt az utolsó alkalom, ugyanis Doyle mellé ismét csatlakozik Danzig és Jerry Only is, hogy december 30-án fellépjenek a Los Angeles-i fórumban. A plakát szerint ez lesz ismét az egyetlen alkalom, szóval mi, csóró kelet-európaik csak ne is álmodjunk arról, hogy ezt a három embert majd egyszerre látjuk a színpadon ebben az életben.

$

A Misfits idén ünnepli megalakulása 40. évfordulóját, ami nyilván akkora idő, amit tagcserék nélkül nehéz letudni, de nekik már az indulás is úgy kezdődött, hogy hét év alatt elfogyasztottak hat dobost. Most éppen az a Dave Lombardo ül a dobok mögött, akit leginkább a Slayer alapítójaként szokás ismerni, de megfordult már a zenekarban Mary Ramone és Téglás Zoli is.