Orsolya
7 °C
17 °C

Sajó Dávid

újságíró Kult

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Sárosdi és férje: Voltak Martonnak más áldozatai is Sárosdi és férje: Voltak Martonnak más áldozatai is

Schilling Árpád, a szexuális zaklatásáról valló színésznő férje a Hír TV-ben mondta el, végül miért nevezték meg Marton Lászlót.

október 19. 21:01

Először lesz transzgender címlaplány a Playboyban Először lesz transzgender címlaplány a Playboyban

Hugh Hefner halála utáni első kiadás rögtön történelmet ír.

október 19. 20:15

Jobb nem kritizálni a kormányt, ha az ember tanítani akar Jobb nem kritizálni a kormányt, ha az ember tanítani akar

Inkább felvették a tanári végzettséggel sem rendelkező pályázót, mint azt a tanárt, aki az oktatáspolitikát merte kritizálni a Facebookon.

október 19. 18:27

Magyarország nem csak lemaradt a jövő évi focivébéről, de az utolsó pár, igazából tét nélküli meccsén olyan kiábrándítóan játszott, hogy az már Vujity Tvrtkót kiborította. Pedig ez nagy szó, hiszen az ATV műsorvezetője elég nagy sportrajongó, és a kormány kritizálásától távol szokta tartani magát. De most annyira kiakadt a Facebookon, hogy azt érdemes itt is közzétenni:

Tvrtko igazából ugyanazt mondja, mint minden épeszű magyar állampolgár. Üresen kongó focistadionok helyett rendbe kéne tenni az oktatást, az egészségügyet, az utakat, a védőnői hálózatot, emeljék a pedagógusok fizetését és támogassák az amatőr sportolást, illetve az utánpótlást inkább.

Amíg ebben az országban van éhes gyerekszáj, addig nekem nem kell fűthető gyepszőnyeg sem!

- markol bele minden magyar szívébe a tévés, majd hozzáteszi, hogy több nemzetközi szintű stadionunk van, mint nemzetközi szintű játékosunk, amiben az a vicces, hogy valószínűleg ez az állítás a gyakorlatban is megállja a helyét.

ADÓMMAL NEM AKAROM TOVÁBB FINANSZÍROZNI A SZÉGYENT!

- kiabálja bele az internet végtelenségébe, és valószínűleg ezzel kivételesen mindenki egyet tud érteni.

A vörös szőnyegen, a kamerák előtt kevert le egy jókora pofont az őt kérdező riporternek Eduardo Yanez mexikói színész, akit - legalábbis Iván Andris kollégám szerint - leginkább a Magyarországon is népszerű Megveszem ezt a nőt c. szappanoperából ismerik.

Yo-compro-esa-mujer-1

A riporter azzal húzta ki a gyufát, hogy Yanez fiáról kérdezett, aki közösségi finanszírozásból próbálja megjavítani az autóját egy baleset után. A riporter arra volt kíváncsi, hogy miért nem a színész fizeti ki a szerelést, miért nem hozzá fordul a fia pénzügyi segítségért. Yanez ezt kicsit zokon vette, hogy a riporter csak botrányt akar, és egyébként is, ha aggódik a fiáért, akkor küldjön ő neki pénzt. Az újságíró az indulatossá váló színész láttán szabadkozni kezdett, hogy csak a munkáját végzi, mire Yanez annyira bedühödött, hogy szitkozódni kezdett, mert egy akkorát lekevert a riporternek, hogy beleremegett a vörös szőnyeg.

Az újságíró könnyű testi sértés miatt bepereli a színészt.

Ebben a rohanó, kilátástalan, sötét, széthúzó világban lassan nincs olyan program, ahol ne lennénk állandó veszélynek kitéve. Egy brit férfi például majdnem megfulladt, amikor játszadozni kezdett egy hallal, mire a hal fogta, és jól beleugrott a szájába.

Annyira jól, hogy a fickándozó, 14 cm hosszú hal a férfi torkán akadt, és kénytelenek voltak mentőt hívni. Ha a barátai nem segítenek, a férfi megfulladt volna a mentők kiérkezéséig.

A mentők viszont rájöttek, hogy a férfi nem élné túl a kórházba szállítást, ezért kifeszítették a száját, és a hal uszonyánál fogva, óvatosan húzni kezdték. Ez sem volt egyszerű, mert a hal kopoltyúja folyamatosan beleakadt a férfi torkába, és a mentősök attól féltek, hogy ha letörik egy darab az uszonyból, akkor a hal még mélyebbre csúszik a férfi torkában, és megfullad.

Végül csak a hatodik próbálkozásra sikerül kihalászni az állatot a férfiből, ekkora derül ki, hogy egy 14 centis közönséges nyelvhalról van szó. (Guardian)