Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Sajó Dávid

újságíró Kult

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Bedőlni látszik az Alexandra könyvhálózat Bedőlni látszik az Alexandra könyvhálózat

Egy körlevél szerint kikerült Matyi Dezső kezéből az irányítás.

tegnap, 16:35

Megkésve ugyan, de elkezdtek kiszivárogni az idei Oscar-filmek Megkésve ugyan, de elkezdtek kiszivárogni az idei Oscar-filmek

A Kaliforniai álom és az Érkezés is fent van már a torrentoldalakon.

tegnap, 15:48

Bayer Zsolt a Magyar Időkhöz igazolt Bayer Zsolt a Magyar Időkhöz igazolt

Összenő, ami összetartozik.

tegnap, 13:34

13 év után ismét új EP-n és nagylemezen dolgozik a kultikus C.A.F.B. zenekar, amibe az elmúlt két évben tért vissza egy-egy koncertre az Amerikába költözött, és ott Sledgeback néven punkzenekart alapító Szakácsi Greg. 

A lemezen új dalok mellett lesz egy feldolgozás is, méghozzá a Bikinitől a Megüssem, vagy ne üssem.

A C.A.F.B. március 11-én a klasszikus felállással fel is lép a Dürer kertben olyan együttesek társaságában, mint a Fegyelmező Részleg, a Hétköznapi Csalódások vagy a Macskanadrág.

Szakácsi Greggel készült interjúnk egyébként itt olvasható.

Korábban már írtunk arról, hogy Fagyott május címmel készült Lichter Péter első egészestés film, az avantgárd horrorként is definiált fagyos május, de most elkészült hozzá a teaser is.

1990, az összeomlás után. Egy erdei vadászházban rejtőzködő férfi hónapok óta küzd a túlélésért. Egy nap egy elhagyatott gyerektáborban észrevesz valakit

- áll a film szinopszisában, aminek bemutatóját erre az évre tervezik.

Mi is írtunk már a Hexpanse nevű magyar fejlesztésű társasjátékról, amit még volt szerencsénk bőven a megjelenés előtt kipróbálni.

Január 4-én el is indult az űramőba közösségi finanszírozási kampánya a Kickstarteren, ahol 22400 dollárt próbáltak összegyűjteni négy hét alatt. Ehhez képest a kampány indulásának másnapján

átlépték a minimális célt, és máris 400 támogatónál, illetve 7,5 millió forintnál járnak.

Ez nem az első sikeres társasjáték-projekt a készítőktől, hiszen korábban a Pesti Srácok nevű '56-os társas is sikeres kampányt nyomott a Kickstarteren. Erről a játékról egyébként hamarosan mi is írunk.

Itt pedig a kampányvideó, ha valaki lusta linkekre kattintani.