Izsó
14 °C
29 °C

Stubnya Bence

újságíró Gazdaság

Átlagban ötből egy edzőteremnél talált valami szabálytalanságot a NAV

20 millió forintnyi bírságot osztottak ki.

augusztus 24. 10:31

Melyik áruház fizeti a legjobban a dolgozóit? Melyik áruház fizeti a legjobban a dolgozóit?

A Lidl már helyenként 304 ezret fizet egy pénztárosnak. De mennyit fizetnek a többiek?

augusztus 24. 07:06

Kedvezményt kapnak a H&M átvert vásárlói Kedvezményt kapnak a H&M átvert vásárlói

Nem kapják meg a meghibásodott webshopban irreálisan olcsón vásárolt termékeket.

augusztus 23. 09:06

Hat év alatt nagyjából 1000 autót karcolt meg Ausztria déli tartományában, Stájerországban az a 25 éves nő, akiről most a bíróság kimondta, hogy mentális állapota miatt nem büntethető emiatt. Az osztrák törvények alapján akkor léphetne közbe a rendőrség, ha a nő valami olyat követne el, amiért legalább egy éves börtönbüntetés jár. A rendőrök azt mondták, valószínűleg 1000 autónál is többről van szó. A nő általában fekete autókat karcol meg jellegzetes cikkcakk alakban. (Local)

Nem elég, hogy idén ő játszotta basszusgitáron az amerikai himnuszt Kobe Bryant utolsó meccsén és még egy lemezt is kiadott a Red Hot Chili Peppers-szel, most még Koko, a gorilla is meglátogatta, és még a basszusgitárján is játszott. „Ez a legjobb dolog, ami valaha megtörténhet" – mondta Flea, és annyit még hozzátett, hogy soha nem fogja elfelejteni ezt a napot. A basszusgitárt a gorillának ajándékozta. (p4k)

Csütörtök reggel a meztelen Donald Trumpot ábrázoló szobrok jelentek meg New York, Los Angeles, San Francisco, Cleveland és Seattle utcáin. A szobrokat az INDECLINE nevű anarchista csoport rakta ki. A csoport egy videót is feltöltött a netre arról, hogy hogyan készítették el a szobrokat. A projektet a csoport úgy nevezte el, hogy "The emperor has no balls", ami a "király meztelen" szólás angol megfelelőjének kifordított változata, nagyjából azt jelenti, hogy a "császárnak nincsenek tökei".

A szobrokat készítő művészről annyit lehet tudni, hogy Gingernek hívják és eddig főleg szörnyeket tervezett horrorfilmekbe és elvarázsolt kastélyokba. "Trump is csak egy szörny, ezért a kisujjamban volt minden ahhoz, hogy megformázzam a szörnyűségét" - mondta.

A New York-i hatóságok egyébként elég viccesen reagáltak a dologra: "a város parkjai szigorúan ellene vannak bármilyen engedély nélküli felállításnak, bármilyen kicsiről legyen is szó" - utalgatott az AFP kérdésére a szóvivő.  (Yahoo)

donald trump statue union square twitter h 2016 0