Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Szabó Péter

szerkesztő-riporter Videó

Így készült az Orbán-mesekönyv Így készült az Orbán-mesekönyv

Egy képeskönyvben meséltük el karácsonykor a világ legszebb történetét, amihez werkvideót is készítettünk: a storyboardtól egész a vágásig.

január 15. 10:54

Szebben még senki nem mutatta meg, mire kell figyelni Szebben még senki nem mutatta meg, mire kell figyelni

Gyönyörű drónvideó a Velencei-tóról mindenkinek, aki korcsolyázni készül valamelyik tóra.

január 10. 18:41

Tavaly januárban készítettünk videót az Esések Iskolájában, ahol főleg időseket tanítanak meg esni. Persze a videóban elhangzó tanácsok mindenkinek hasznosak: segítenek, hogy lehetőleg törések nélkül megússzuk, ha elesünk a jeges utcákon:

A Dunáról a Margit-sziget fölött a legipanorama.hu-tól:

 

Fotó: Huszti István / Index.hu

A Proalpinista.hu egy nagyon ügyes reklámot csinált magának, amivel közben sokaknak segíteni is tudnak a hidegben - ami úgy néz ki, eltart még egy darabig.

Szóval a cég egyik alapszolgáltatása az, hogy a kertben vagy bárhol lévő beteg fákat kivágják és elszállítják: de most azoknak fogják elvinni ezeket a fákat tüzelőnek, akik igazán rászorulnak.

Ez maga a felhívásuk:

Jótékonysági favágási akció a Proalpinista Kft.-től

Vágasd ki veszélyes, megdőlt, beteg fádat a PROALPINISTA.HU csapatával és juttass tüzelőt egy rászorulóhoz. Cégünk február végéig minden favágás árából 20% kedvezményt ad megrendelőinek, valamint a kivágott fát felkuglizva ingyen eljuttatja Budapest és vonzáskörzetében a megrendelő által kiválasztott kedvezményezett rászorulóhoz - illetve ha nem ismer ilyet, egy általunk kiválasztott rászorulóhoz.

A kivágott fa útját követheted a facebook oldalunkon.

www.proalpinista.hu

06307211924 Proalpinista Kft. NON-STOP vonal