Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C

Szabó Péter

szerkesztő-riporter Videó

Orbán a Jobbiknak: Önök egy csicskapártot csináltak Orbán a Jobbiknak: Önök egy csicskapártot csináltak

Vona Gábor felhozta az ügynöklistákat, végül kapott egy nagy simicskázást.

március 13. 16:05

Nem is olyan könnyű Áder Jánosnak lenni. Kipróbáltuk Nem is olyan könnyű Áder Jánosnak lenni. Kipróbáltuk

Tudományos kísérletünkben többingeres hatásoknak vetettük alá azokat a kollégákat, akik úgy érezték, meg tudják őrizni áderségüket.

március 13. 13:26

Energiaital? A legédesebb átverés! Energiaital? A legédesebb átverés!

Bivalyerős energiaitalokat adtunk az indexeseknek, de volt, akit átvertünk: energiaital helyett placebót vagy altatót kapott. Energiaital-teszt meglepő eredményekkel.

március 9. 12:23

Mi másra lenne jó az a hétfői hír, hogy elindultak a felújított 3-as metrók, mint arra, hogy felszakítsuk a sebeket a metrózás és a mulatós zene fajtalan szerelmének gyermekéről?

Melyik az a dal, amelyik ugyan öt éve, a megjelenésekor kapott némi rivaldafényt, de aztán csúfosan elfeledtük? Hogy végül soha ne hangozzon el esküvői nyitótáncon, szalagavatós osztálybevonuláson, de még csak részeg angol legénybúcsúzóknak se tanítsuk a bulinegyedben ezt a dalt?

Mi más fejezné ki jobban a magyarság kollektív lélekállapotát azon a soron kívül, hogy Unicum, Szentkirály, Erős Pista, Pick szalámi, mint egy mulatós dal a négyes metróra való várakozás öröméről?

Soha ne feledjük!

 

Olvasónk küldött képet (és videót is) arról a szegedi, kétszer egysávos útról, ahol egy sofőr ma megállt a zebra előtt, majd kiszállt, és bement egy boltba.

Mindezt úgy, hogy a mögötte érkezők így kerülgethették az autót, ami csak simán az út közepére parkolt le. Eközben a szembesávban is jöttek, na meg persze ott volt egy zebra is közvetlenül a leparkolt autó előtt.

Aztán a férfi visszament a kocsijához egy kis csomaggal a kezében és továbbhajtott. Végül is minden oké.

Fotó: Olvasónk, Levente

most itt újra meg tudja nézni, mi változott a régihez képest a felújított metrókban - azóta tesztelték őket, de hétfőtől már el is csíphet egyet-egyet a hármas vonalán az egyik ilyen szerelvény közül: