Katalin, Kitti
5 °C
16 °C

Szabó Péter

szerkesztő-riporter Videó

Kétszázan ragadtak fent a galyatetői hotelben Kétszázan ragadtak fent a galyatetői hotelben

A hóesés szinte teljesen elvágta Galyatetőt a külvilágtól. A telefon szakadozik, néha az áram is, de nincs pánik. Csak némi Ragyogás-hangulat.

április 20. 14:56

Iszonyú büntetés ezt a filmet végignézni Iszonyú büntetés ezt a filmet végignézni

Bedobtunk a mélyvízbe három embert, akiknek eddig kimaradt a Halálos iramban-sorozat: megnézettük velük a 7. részt, hátha rájönnek, mitől olyan sikeresek ezek a buta filmek.

április 14. 14:36

Kivannak a Fidesztől, na de hogyan tovább? Kivannak a Fidesztől, na de hogyan tovább?

A civiltörvény elleni tüntetésen volt minden: látványos tömeg, lökdösődés, vonulás és techno. Na de mi vagy ki fogja majd össze az elégedetleneket?

április 13. 09:09

Az online társasmagazin, a JEM már az 50. számánál tart, ennek örömére vasárnap, április 30-án rendeznek egy bemutatót az új számból na meg persze jó pár játékból.

Elég széles a választék, ki lehet próbálni többek közt A Mars Terraformálását, A Téboly Nagykönyvét, a Cottage Gardent, a Fűszerutat, a Great Western Trailt, a Mexikói párbajt, a Pandá!-t, a Vikingdomst és a legnagyobb slágert, a szervezkedős-háborús és nagyon szép Scythe-ot is.

Mindenféle részlet >>>ezen a linken

Szerda éjjel jelent meg a Megnéztük Magyarország tíz legjobb pasiját című cikkünk, ami utána kikerült az Index Facebookjára is. A cikkhez, ami arról szól, hogy megválasztották az ország legvonzóbb férfiját, Csaba csak annyit fűzött hozzá:

Úgy könnyű, hogy a legjobb pasi épp Brüsszelben van...

(És akinek nem ugrana be elsőre: Orbán Viktor pont tegnap volt Brüsszelben, ahol egy hatalmasat vitázott az Európai Parlament képviselőivel.)

Nemrég megírtuk, hogy a galyatetői hotel vendégei fennragadtak a szállodában: mostanra pedig kaptunk három fázisfotót is olvasónktól, Zsófi Lilitől, aki az elmúlt három napban ugyanabból a pontból készített egy-egy képet a havazásról: