Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Szabó Péter

rovatvezető Videó

Nem fog rájönni, mit találtak Harry herceg menyasszonyáról Nem fog rájönni, mit találtak Harry herceg menyasszonyáról

Semmit. Ezen a héten is összefoglaljuk a szokásos semmitmondó és kattintásvadász híreket, ráadásul most külön kigyűjtöttük a legfárasztóbbakat!

tegnap, 05:11

Palvin Barbara miatt tart szünetet Ördög Nóra és Nánási Pál? Palvin Barbara miatt tart szünetet Ördög Nóra és Nánási Pál?

És az RTL Klub sztárja miért üvöltött magából kikelve a testvérével? Az elmúlt napok legdurvább című hírei - röviden.

december 4. 05:12

Lejegyzeteltük Németh Szilárd szavait, hogy pontosan követhessük a gondolatmenetét Lejegyzeteltük Németh Szilárd szavait, hogy pontosan követhessük a gondolatmenetét

Ma is hatalmasat ment a parlamentben a fideszes képviselő. És hogy miről beszélt? Hármat találhat.

november 27. 17:58

Fotó: Olvasónk, Dávid

Ma elmaradt a szokásos, csütörtöki kormányinfó. Olvasónk, Dávid vette észre, hogy a T-Home digitális műsorújságjába viszont nem került bele a változás, annak ellenére, hogy itt most például az ECHO TV-n most épp elvileg a Látókör van műsoron:

Fotó: Olvasónk, Dávid

Pedig amikor két vagy három hete voltam Szegeden, pont akkor etették a vadaspark újszülöttjét, aki amúgy még mindig nincs két hónapos. Aztán elfelejtettem berakni az őt megillető Mindeközben-posztba. Szóval bocsánat, hogy egy elkésett, digitálisan zoomolt, tükröződő videó van róla ebben a posztban, de hát cumizó fehér kisoroszlán!

Amúgy a Szegedi Vadaspark tök jó hely, legalábbis novemberben még az volt: egy nagyon nagy terület, ahol olyan nevű állatok vannak, mint a szatír tragopán meg kínai muntyákszarvas, de nem úgy, ahogy a Jurassic Parkban, valahol elveszve a susnyásban, hanem tényleg láthatóan.

És van egy hópárduc is, aki elbűvölően szomorúan tud nézni:

Na meg ami mindent visz, hogy ott is van egy a világ egyik legmenőbb állatából, a pusztai macskából, másnéven a manulból:

A Zing a Viszkisről szóló film miatt csinált egy filmhez kapcsolódó hamburgert, de most nem követték el azt a hibát, amit Kenderesi Sajtburesz Tamás idején: ott egyáltalán nem lett volna szabad használniuk az olimpikon nevét a saját promójukhoz, most viszont előre leszerződtek a filmesekkel, hogy oké, akkor keresztpromózzuk egymást.

De hogy én miért írok erről az egészről egy tök felesleges reklámanyagot? Azért, mert a Market BDPST egyszerűen fogta magát, és nyomott egy sima Facebook-hirdetést, amiben csak úgy beleírta a Viszkist a posztjába, és elkezdte nyomni a meglévő whiskey-s burgerét – ráadásul így valószínűleg nem is kellett megállapodnia a filmesekkel, szóval a többiekhez képest simán nyerheti az energiabefektetés/hozam arányát.

Ja, és ez az egész csak azért is ilyen fura, mert erre az egészre úgy sikerült felhívnia a figyelmemet a Facebooknak, hogy berakta őket a falamon egymás alá: