Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Szabó Zoltán

SzabóZ

tartalomfejlesztési vezető Lapvezetés

vezető szerkesztő Index 2

Megírt filmkritikák száma:197

Ebből látott filmek száma:196

Munkakörök száma az elmúlt 15 évben7

Munkahelyek száma az elmúlt 15 évben1

Robotizáltuk az Indexet Robotizáltuk az Indexet

Elég, ha annyit mond ezentúl, hogy mizu, és mi máris lökjük, mi fontos, és mi érdekelheti. Önt.

január 3. 14:56

Honnan érkezik a karácsonyi hal? Honnan érkezik a karácsonyi hal?

Belsőséggel, tésztával, vagy passzírozva? Ki milyen halászlét készít karácsonykor? . Honnan jön a karácsonyi hal? Horvát és magyar halgazdaságokban jártunk, bónusz elkészítettük Magyarország halászléatlaszát, amiben megtalálja az összes recepet!

2016. december 22. 10:54

Benne vagyok a tévében, csak elég ködösek róla az emlékeim Benne vagyok a tévében, csak elég ködösek róla az emlékeim

Mindenki beszélt már részegen hülyeségeket. De ritkán forgatnak belőle filmet Elek Ferenc főszereplésével. A Tömény történelem forgatásán jártunk. Mit jártunk? Kóvályogtunk!

2016. december 12. 14:04

A Mashable írt egy cikket arról, hogy a Facebook már egy nyugdíjas klub, de a Snapchat is öregszik, és az igazán fiatalos közösségi alkalmazás a Monkey, ami ugyan csak iOS-re elérhető, de már így is 215 ezer felhasználót gyűjtött össze mindössze öt hét alatt. 

Az app arra az alapigazságra épül, hogy a mai fiatalok már annyira fiatalosak, hogy a neten haverkodnak, és aztán az igazi jó arcokkal akár személyes kapcsolatba is keverednek. A Monkey pofonegyszerű: egy ismeretlennel kapsz 5 percet képpel és hanggal, ha tetszik hosszabbíthatsz, ha nagyon tetszik, megtudhatod a Snapchat címét. Ennyi.

És, hogy milyen etetni a majmot? Hát az első élmények itt, az öregecske Facebook-posztban!

A Mashable írt egy cikket arról, hogy a Snapchaten már tényleg csak a harmincasok pakolják a táskáktól súlyos szemükre a...

Posted by Zoltán Szabó on Friday, January 20, 2017

Vannak ezek az egypercesek, amiket néha két meeting közt írok a Facebookra, és amik alatt általában a barátaim hőzöngenek, hogy ebből egy szó sem igaz, meg elmész te a picsába a mágikus realizmussal, ne hazudd már részeg angol legénybúcsusokkal zsúfolt, varázslatos világnak a Kazinczy utcát. Mert ugye részeg britekkel tényleg tele van, de nincs abban semmi varázslatos. Aztán néha szembejön az élet, vagy inkább a halál. Mint például pár éve, amikor egy rokonom halt meg, vagy most, amikor még egyszer, utoljára utaztam egyet az Uberrel.

Külvárosban lakik? Netalántán vidéken? Vagy egyszerűen csak nem elég Bessenyei Péter légibemutatójának zaja, és az elmaradt futam helyet is kell valami berregés szombat délutánra? Az Index túlélőkészlete mindig segít! A hétvégére a zenei A-hangot lecseréltük autentikusan idegesítő repülőgépzajra. Siessen, tekerje fel a hangerőt, és élvezze ahogy egy műrepülő átsuhan a szobáján újra és újra! Az Index címlapjának legalján!

Index.png