Dániel, Daniella
18 °C
32 °C

Szabó Zoltán

SzabóZ

tartalomfejlesztési vezető Lapvezetés

vezető szerkesztő Index 2

Megírt filmkritikák száma:197

Ebből látott filmek száma:196

Munkakörök száma az elmúlt 15 évben8

Munkahelyek száma az elmúlt 15 évben1

Már nem is prémium fesztivál a Balaton Sound Már nem is prémium fesztivál a Balaton Sound

Minden eddiginél feljebb pozicionálták a bulit: 790 a sör, tinikkel töltötték fel a VIP-et, de legalább nincs tömeg.

július 6. 12:00

Linkin Park: megint dühbe jöttek Linkin Park: megint dühbe jöttek

A Linkin Parkot mostanában már a rajongók is bántják, hogy nyálas popdalokat játszanak. A Volton viszont leadták a régi dühmetálslágereket és az új, szomorú, haragos popszámokat is. Ráadásul úgy tűnik, hogy a végére még élvezték is.

június 28. 13:01

Prémium napfény, fapados leégés Prémium napfény, fapados leégés

A Lupán egymás mellett működik egy prémium beach és egy strand. Megnéztük, hogy mi jár ezer forintért, és mit adnak háromezerért. Strandtesztünk.

június 24. 10:25

Ahogy az már megszokott, a kormányellenes tüntetők most is az Oktogonon afteroznak. A rendőrség az Oktogon két oldalát nem zárta le, ott lassan, de halad az autóforgalom.

Hetven évvel ezelőtt, 1947. május elsején tizenegy embert lőtt agyon és több tucatnyit megsebesített Salvatore Giuliano és bandája. Az Amerika-mániás bandita korábban azon ügyködött, hogy Szicília elszakadjon Olaszországtól és negyvenkilencedik tagállamként az Egyesült Államokhoz csatlakozzon, miután a szakadár mozgalom megbukott, már beérte azzal, ha elhallgattathatja, ahogy fogalmazott, a kommunista kutyákat. Az igazi rejtély az, ki állt a banda mögött.