Móric
9 °C
18 °C

Szabó Zoltán

SzabóZ

tartalomfejlesztési vezető Lapvezetés

vezető szerkesztő Index 2

Megírt filmkritikák száma:197

Ebből látott filmek száma:196

Munkakörök száma az elmúlt 15 évben8

Munkahelyek száma az elmúlt 15 évben1

Tényleg a sztratoszférába repült a Sziget-jegyek ára? Tényleg a sztratoszférába repült a Sziget-jegyek ára?

Az infláció miatt nagyságrendekkel nőttek az árak, de a költségvetés is. Meglepő, hogy mikor kaptuk a legkevesebbet a pénzünkért a Szigeten.

augusztus 17. 15:34

Katéteres rummal és vödrös mojitóval a Szigeten Katéteres rummal és vödrös mojitóval a Szigeten

Ráskó Eszter humoristával és SzabóZ-vel, az Index újságírójával nosztalgiáztunk 25. Szigeten.

augusztus 15. 14:02

Gerendai Károllyal nosztalgiáztunk a Szigeten Gerendai Károllyal nosztalgiáztunk a Szigeten

A Sziget alapítójával és éppen leköszönő igazgatójával sétáltunk végig a fesztivált, utoljára. Mit szeretett legjobban a Szigeten, mit bánt meg igazán, és milyen szerződést kellett aláírnia, hogy legyen Magic Mirror sátor? A teljes Facebook Live videó.

augusztus 14. 13:36

Ez a kilátásunk a reggelihez a berlini adótoronyra a hostelünk teraszáról. Kaptunk egy példányt a Sony héten bemutatott csúcsmobiljából, és mivel úgyis Berlinben vagyunk (@bthtzsl @lvnte), elvisszük egy körre az Xz1-et várost nézni. Olyanok leszünk, mint két igazi turista.

Currywurstot fogunk reggelizni, ebédelni és vacsorázni, közben kipróbáljuk, mire számíthat az új Sony-tól, aki egy felsőkategóriás, egygombos kamerát szeretne a telefonjában tudni. Insta-sztori berlini városnézéssel az Index instagramján!

Az IFA nem csak egy keletnémet teherautó, de a legnagyobb berlini kütyükiállítás is, ahol egy évre előre elmondják, hogy mik lesznek a trendek a mobil- laptop- és okoskütyüpiacon.

Munkatársaink éppen ott kóvályognak a megrakott standok közt, és annyira modernek, hogy Instagramon tudósítanak arról, hogy milyen lesz a jövő fülhallgatója, vagy éppen okosfridzsidere. Az alábbi képen a logónkra kattintva rögtön be is követhetik őket az Instán, majd újból a logóra kell jönni és már árad is a multimediális látványriport.

A dél-koreai szervező beszéde nem éppen olyan, amilyet egy illiberális demokráciában megszoktak. Lehet, hogy ez itt már a magát brüsszeli bürokratáknak álcázó Soros György mesterkedése? Tényleg a multikultit hirdetné Dél-Korea?