Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Szalai Bálint

- szalai -

újságíró Gazdaság

Lecsapott a felügyelet a debreceni alapkezelőre

Igen komoly bajok voltak a Divinus nevű alapkezelővel, az alapjaikat is átveszi más.

4 órája

Csapjon le a tolvaj politikusokra, gonosz terroristákra

Pénzmosás elleni embereket keres a NAV nyílt pályázaton, de nagyon gyorsan.

5 órája

Garancsi mintha a saját pénzére adna hitelt saját magának

A Garancsitól érkező szponzori pénzekre ad hitelt a hozzá köthető bank a Videotonnak.

tegnap, 10:11

Két és fél éve történt a kínos eset, amikor a luxemburgi Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke elég otromba módon pedagógiai célú fenyítést alkalmazott Orbán Viktoron.  

A látványos udvariatlanságot az sem enyhíti, hogy Juncker többször is nyilvánvalóvá tette, hogy nem különösebben kedveli Orbánt. A beszámolók szerint a lepofozás előtt csak odaszólt a lett miniszterelnöknek, hogy "jön a diktátor". De a hosszabb felvétel szerint mintha beszélt volna még Orbánhoz:

A luxemburgi meccs után talán már könnyebben meg tudjuk fejteni hogy nagyjából mit mondhatott Viktornak, a magyar foci legnagyobb urának.

Mi hangzott el valójaban?

 • 849
  Mi minden évben több gólt lövünk, mint ahány stadiont építünk ... ne vedd magadra, én így viccelek!
 • 464
  Szóval fociban is nyomulsz, Törppicur? ... Nem mersz kihívni minket.
 • 190
  Nekem mindegy, mikor ... De ha mi nyerünk, enyém a labdád és két hétig nem jöttök le a térre a béna haverjaiddal.
 • 73
  Ellentéteink feloldhatatlanok, figyeld csak ... Nevezd meg a fegyvernemet és a segédeidet.

23032748 1941746962730796 6121722678092779800 n

T. kollégám épp reumatológust keresett egy rokonának, és már épp ajánlottam is volna egyet, amikor eszembe jutott, hogy nem akarok kiszúrni vele.

Drága magánrendelés helyett inkább küldje csak el Orbán Gáspárék amerikai típusú laza szektájába, ahol a fantasztikus gyógyulások menetrendszerűen érkeznek. Megnéztem, és lássatok csodát, rögtön jelet is kaptam, legutóbb ugyanis épp Benedek gyógyult meg gerincproblémájából. 

Higgyetek a Facebookon talált feliratom tanúságtételének: egy imakezeléstől kiegyenesedett Benedek gerince, csökkentek a fájdalmai, mozgásszervi problémái enyhültek. Véletlen? Aligha!

Olcsóbb is, gyorsabb is, mint a gyógytorna, hagyományos templomokban meg eddig kevésbé gyógyított nálunk a Jóisten így pikk-pakk.  Az öreg nénik nem imádkoztak eléggé, vagy nem tudom, mi lehetett a baj.  De nem is fontos, az ilyen kézrátételes csodatevők közül régóta a Felház a legtrendibb, egyszerűen hanyagság nem kipróbálni őket.

Talán most valami elkezdődik, valami megmoccan bennünk és teszünk végre érdemben az igazságért. Ebben a végzetesen polkorrekt világban, ha az ember elkezd fontos problémákat nyíltan, őszintén feszegetni, akkor rögtön befogják száját, elmetszik a nyelvét vagy lesajnálják annyival, hogy "ez tökhülye".

Éppen ezért soha nem volt még ennyire elhallgatva az igazság például arról, hogy mégis mekkora szánalombajnokok már ezek az evangélikusok, refik meg az összes protkó szekta a korlátolt tévelygéseikkel. És akkor még finoman fogalmaztam, és nem mondtam azt, hogy a tudjukki ügynökei mindahányan. 

Pajor András zuglói plébánost, az ország egyik híres, nyíltan Fidesz-aktivista katolikus papját viszont nem ilyen fából faragták. Ő a reformáció emléknapján bátran odaszúrt a protestánsoknak egy éleslátó összehasonlítással, majd a történelmi pontosítás miatt akadékoskodókkal bele is állt a vitába. 

22885923 757622604441606 6394687860395802083 n
Fotó: Pajor András atya / Facebook

És nagyon igaza van! Modern kor ide vagy oda, valakinek ki kellett már mondania végre, hogy ez a "kalandor vallási anarchista" a legrosszabbat, az "ateizmus melegágyát" hozta létre önző és buta hozzáállásával. 

Kedves katolikus testvéreim, mutasson nekünk példát András atya őszinte bátorsága, és segítsünk mindenkinek felismerni, hogy ez a zsidógyűlölő kókler az együgyű valláspótlékával csak az egy igaz anyaszentegyházat próbálta gyengíteni, amikor elfordult Jézus Krisztus valódi tanításától. A Sátán azóta is tapsol örömében, valószínűleg. 

Ismerjük fel, hogy szegény eltévelyedettek imádkozhatnak a Pénzhez, a Prüdériához, a Kopár Fehér Falaikhoz vagy a jó ég tudja, hogy mi ezeknek az istene, csak ne hívjuk őket keresztényeknek, mert olyankor valahol elkezd könnyezni egy Szűz Mária-szobor.  

Álljunk csatasorba és készüljünk az érvekkel, szellemes gondolatmankókkal! Tavasszal lesz a véreskezű genfi házmester halálának évfordulója, lehetőleg ott már ne csak egyedül András atyának kelljen vinnie az alázatos ismeretterjesztés keresztjét.