Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Szalma Baksi Ferenc

szbf

szerkesztő Politika

Öngyilkos merényletekre készült egy csoport Oroszországban Öngyilkos merényletekre készült egy csoport Oroszországban

A közép-ázsiai terroristákat hétfőn vették őrizetbe.

5 órája

Robbanás volt New York belvárosában, egy embert őrizetbe vettek Robbanás volt New York belvárosában, egy embert őrizetbe vettek

Valószínűleg csőbomba robbant, négyen megsérültek, köztük a támadó. A polgármester terrortámadási kísérletről beszélt.

tegnap, 14:03

Fejbe rúgott egy fotóst a Queens of the Stone Age frontembere Fejbe rúgott egy fotóst a Queens of the Stone Age frontembere

A nő szerint Josh Homme még mosolygott is, mielőtt lendítette volna a lábát.

december 10. 21:08

clk

(Unilad)

Ötezer euró (több mint másfél millió forint) bírságot kellett fizetnie egy svájci nőnek, aki dührohamot kapott a Swiss Airlines egyik gépének, mert nem kapott pezsgőt. A járatnak emiatt a kényszerleszállást kellett végrehajtania Stuttgartban.

A Moszkva és Zürich között közlekedő járat business osztályán utazó 44 éves nő agresszívvá vált, amikor az utaskísérők megtagadták, hogy újabb pohár pezsgőt kapjon. A pilóta akkor döntött a stuttgarti leszállás mellett, amikor a dühöngő utas végigrohant az ülőhelyek közötti folyosón és megtámadta az egyik utaskísérőt. Az utasok nem voltak veszélyben. (MTI)

Megvan az a jelenet, amikor Walter és a Töki szembesítik Larryt az elhagyott házi feladatával? Nem részletezzük, a végén két autót is szétvernek, a Tökiét ráadásul félreértésből, pedig addigra már épp elég elég baja van szerencsétlennek.

Hasonló események játszódhattak le idén áprilisban Pécsen, ahol egy férfi alaposan helybenhagyott egy utcán álló kocsit, amit előző nap vett a tulajdonosa. A Baranya megyei főügyészség közleményéből nem derül ki, miért kezdett ámokfutásba a vádlott. Talán azért, mert a lakása elé parkoltak vele.

Két felvonásban betörte az autó fényszóróit, a jobb hátsó lámpáját, az első és a hátsó szélvédőt, végigkarcolta a jobb első sárvédőt és az ajtókat, a gumikat pedig kivágta. A számonkérésre pedig azt válaszolta: „mindjárt lemegyek, és nemcsak a kocsidat töröm szét, hanem téged is”.

Vége.