Elemér
6 °C
16 °C

Szilli Tamás

operatőr Videó

Halálos sebet kapott az olimpiai pályázat Halálos sebet kapott az olimpiai pályázat

Megint megy a terelés, de azért van olyan kormánypárti politikus, aki ki meri mondani, hogy már nincs is miről beszélni. Na, és ki a felelős?

február 20. 19:19

A csapat, amelyik meglepte az országot A csapat, amelyik meglepte az országot

Hirtelen berobbantak a köztudatba, de kik ők és hogy csinálták? Végigkövettük a Momentum kampányának utolsó 30 óráját a pultoktól a megvert aktivistán át a leadás előtti mámorig.

február 19. 09:13

A sajtótájékoztatón többen kénytelenek a hangosítóktól kért dobozra vagy bársony székekre állni, hogy lássanak valamit. Először Orbán egyik sajtósa próbálta rendre inteni a fotósokat és operatőröket, kevés sikerrel. Végül Havasi Bertalan avatkozott közbe és gyorsan a helyére került szinte minden emelvényre nem illő tárgy. 

sajttáj1
Fotó: Szilli Tamás Index

Na jó, ez nem teljesen igaz. Valójában egy macska gondolta úgy, hogy éppen Orbán Viktor határszemléje alatt surran be Magyarországra. Amikor aztán tényleg senki nem számít illegális határátlépőre. Ügyes!

Fotó: Orbán Viktor facebook
Fotó: Orbán Viktor facebook
Fotó: undefined

Lassan úgy érezheti magát az újságíró Kósa Lajos sajtótájékoztatóin, mintha az egyetemen ülne és hallgatná a tanár előadását. A Fidesz frakcióvezetője már szinte rendszeresen ad szakmai útmutatást az újságíróknak és tévéseknek, a sajtótájékoztatókat megszakítva.

Tegnap az alkotmánymódosítás volt napirenden, de volt egy riporter, aki szerette volna más témában is megkérdezni Kósát. Ez természetesen nem tetszett neki és szóvá is tette a sajtónak.