Magdolna, Léna
10 °C
28 °C

Thüringer Barbara

barb

újságíró Politika

Válasz a végső kérdésre:42

De mi volt a kérdés?6x9

A Párbeszéd már tudja, kiket indít Budapesten A Párbeszéd már tudja, kiket indít Budapesten

Mind makulátlan múltú ember, de ha egy pártnak jobb, igazabb jelöltjei vannak, akkor lehet, hogy visszalépnek.

tegnap, 16:33

Meghalt Gregg Allman, Cher volt férje Meghalt Gregg Allman, Cher volt férje

A rockzenész 69 éves volt, májrákban hunyt el.

tegnap, 16:03

Reklámmentes lesz az M2

De csak a gyereksávban.

tegnap, 15:54

Egy 36 éves német férfi bement a bankba, kivett a vállalkozása számlájáról 9 ezer eurót (2,5 millió forint), méghozzá kis címletű bankjegyekben. A pénzt egy szatyorba tette, majd felkapta a bukót, felült a motorra, és irány az A9-es  autópálya.

Valószínűleg eszébe sem jutott, hogy ez nem túl jó ötlet. Már csak akkor eszmélt, amikor a szatyrot elvitte a szél, és kirepültek belőle a bankjegyek. A férfi megállt, és megpróbálta összegyűjteni a röpködő bankjegyeket, a mögötte jövők pedig hívták az ingolstadti rendőrséget.

A német rendőrök a pályán összevissza rohangoló férfi kedvéért ideiglenesen lezárták az autópályát, és segítettek összeszedni a pénzt, azonban 1500 euró (413 ezer forint) így sem lett meg.

Botka László szegedi polgármester és szombat óta az MSZP hivatalos miniszterelnök-jelöltje a Szegedi Vadasparkban a gyermeknap alkalmából bejelentette, hogy mivel a vendégek között végzett felmérés szerint az emberek az elefántra lennének a leginkább kíváncsiak, ezért elefántház épül a vadasparkban.

A több mint 1400 négyzetméteres elefántház jövő tavaszra készül el, és öt ázsiai elefánt fogja lakni. Elsőként két fiatal bikát hoznak, majd nőstényeket is, hogy szüljék tele a hazát elefántborjakkal. 

Na jó, nem a hagyományos értelemben. A természet punkjai valójában kócsagfiókák, akiket a Filmdzsungel természetfilmesei kaptak le a Kiskunsági Nemzeti Park területén lévő Kolon-tó nádasában. Tóth Zsolt Marcell operatőr és társai az Akcióban a természet őrzői című filmsorozatot forgatják éppen.