Ottó
19 °C
35 °C

Thüringer Barbara

barb

újságíró Politika

Válasz a végső kérdésre:42

De mi volt a kérdés?6x9


Hatályba lépett a társulási egyezmény Moldovával és Grúziával

Létrejön a szabadkereskedelmi övezet, megnyitják az uniós piacokat a termékeik előtt.

tegnap, 15:02

Allah akbar kiáltással késelték meg egy francia segélyszervezet vezetőjét

A rendőrség viszont egyenlőre nem iszlamista támadásként értékeli az esetet.

tegnap, 12:43

Tévedésből rakétát lőtt ki Tajvan Kína irányába

Egy halászhajót talált el, a kapitány meghalt, három ember megsérült. Nem a legjobbkor lőttek bakot.

tegnap, 12:01

Június 5-én délután rakta le első tojását az a szalakóta mama, akit a Filmdzsungel és az MME közösen kamerázott be. Szerdán és csütörtökön pedig az azóta hat tojásból kettő feltört, és kibújtak a fiókák:

Screen Shot 2016-07-01 at 13.57.23.png

A webkamera kommentelői Csupinak és Csupiknak keresztelték el őket. Ha lemaradt a nagy pillanatról, akkor még van négy tojásnyi esélye, ugyanis a dél-alföldi Sándorfalva határában, a leendő Szalakótavédelmi Központ közvetlen szomszédságába kirakott mesterséges fészket egész nap követheti online itt.

És hogy mi lesz ebből a két csufi fiókából? Hát ez!

Sikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Ugyanakkor mivel továbbra is 38 fokos meleg van, elképzelhető, hogy a forró zsarátnok még fellángolhat, ezért a tűzoltóság továbbra is készültségben van.

Ahogy megírtuk, Ciprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenül. Az oltási munkálatok közben két tűzoltó életét vesztette, három megsebesült, és legalább 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda.

Kiterjedt erdőtűz tombol Cipruson a hétvége óta, amit feltehetően egy 12 éves fiú okozott véletlenül. Az oltási munkálatokat nehezíti, hogy napok óta 40 fok van és nem esik az eső. Mostanra két tűzoltó életét vesztette és három megsebesült, és 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. És messze a történet vége, Ciprus az EU segítségét kérte. Nem lennék a kisfiú helyében :'(