Jusztina
6 °C
20 °C

Thüringer Barbara

barb

újságíró Politika

Válasz a végső kérdésre:42

De mi volt a kérdés?6x9

Kiadta a rendőrség a körúti robbantásról készült videófelvételt Kiadta a rendőrség a körúti robbantásról készült videófelvételt

A felvételen látszik a halászkalapos elkövető és az utolsó másodpercekben a robbantás is.

6 órája

11 ezren külföldről mondják meg, mit gondolnak a kvótáról 11 ezren külföldről mondják meg, mit gondolnak a kvótáról

Lezárult a külképviseleti névjegyzékbe vétel határideje, a legtöbben Londonban szavaznak.

9 órája

Trump Izraelnek ígérte Jeruzsálemet

A palesztinok most már biztos Hillary Clintonnak drukkolnak.

9 órája

A kormányhoz közel álló Magyar Idők arról ír, hogy a kormányhoz közel álló Nézőpont Intézet egy ezer fős közvélemény-kutatása szerint

a magyarok 81-89 százaléka retteg.

Na nem csak úgy, éjszaka az ágyban a kopogó manóktól, vagy az egyetlépőtől, hanem természetesen a migránsoktól - méghozzá pártszimpátiától függetlenül.

Kevésbé (81%) attól, hogy a következő egy évben újabb bevándorlási hullám éri el Európát, jobban pedig attól, hogy (89%) a közeljövőben ismét terrorcselekmény áldozata lehet Európa.

Gyorsan emlékeztetnek is rá, hogy a kormányhoz szintén közel álló Századvég szerint a magyarok 78 százaléka ezért nemmel fog szavazni a kvótareferendumon.

Az őszi nap-éj egyenlőség:(((

Ez egyben azt is jelenti, hogy megkezdődik a csillagászati ősz, egyre korábban sötétedik be és egyre később kel fel a nap.

Ha Önt is hatalmába kerítette a gyász, adózzon egy perc néma csönddel a nyár emlékének.

Ferenc, a mosonmagyaróvári pék kutyája több mint öt éve úgy megijedt az augusztus 20-i tűzijátéktól, hogy elszaladt otthonról. Hiába keresték Csöpit, nem akadtak a nyomára, egészen a múlt hétig, amikor a Bors cikket írt arról, hogy elaltatási listán lévő kutyáknak keresnek szerető gazdikat Ózdon.

A férfi a Detnek nevezett kutyában felismerte 1825 napja eltűnt tacskó-német juhász keverék kutyáját, és megkereste a menhelyet, a napokban pedig már újra magához ölelhette szeretett kutyáját.

A nagy találkozás bizony még az én szívemet is megdobogtatta. Amikor meglátott, felcsillant a szeme és talán az enyém is. Bár először picit tartózkodó volt, kétség sem férhet hozzá, hogy azonnal megismert. Ha beszélni tudna, bizonyára nagyon sok érdekes sztorit elmesélne erről az öt esztendőről

- nyilatkozta a lapnak Ferenc.

Az azonban már valószínűleg örökre Csöpi titka marad, hogy hogyan került Mosonmagyaróvárról a több mint 300 kilométerre lévő Ózdra.