Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Thüringer Barbara

barb

újságíró Politika

Válasz a végső kérdésre:42

De mi volt a kérdés?6x9

Dzsihadistákat fogtak el Németországban

A 25 és 24 éves német-marokkói testvérpár az Iszlám Állam soraiban harcolt Szíriában.

8 órája

Buszbaleset: nincs műszaki meghibásodásra utaló nyom Buszbaleset: nincs műszaki meghibásodásra utaló nyom

Az Olaszországban kórházban lévő, két válságos sérült állapota stabil, de egyelőre nem szállíthatják őket haza. Lassan halad az áldozatok azonosítása.

10 órája

Kadirov elismerte, hogy csecsen katonák harcolnak Aleppóban

Az orosz sajtó már decemberben írt róla, de a csecsen elnök mindeddig cáfolta a hírt.

10 órája

A Kisalföld cikke szerint a soproni rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz abban az ügyben, hogy valakik szombaton kővel és üvegekkel töltött amerikaifoci-labdát tettek Lövőn a vasúti sínekre. A tárgyat egy idős nő vette észre, aki haladéktalanul értesítette a polgárőröket, akik eltávolították azt, szerencsére még időben.

1-2
Fotó: Kisaföld.hu

Ugyan a vonatban nem tett volna kárt, de ha a kerekek kidobják és szétrepülnek a szilánkok, bárkit eltalálhatott volna. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud az esetről, hívja a 0699311234-es telefonszámot. A biztonsági kamerák felvételeit már vizsgálják.

Ahogy múlt héten megírtuk, megúszta a népszigeti stéghez fagyott róka, mindössze a farkának egy részét kellett amputálni, a lábát meg tudták menteni az orvosok.

16265233 1379341748774847 3618340882153265348 n
Fotó: Állatmentő Liga

Az Állatvédő Liga most posztolta, hogy a Fagyi névre keresztelt rókának befejeződött a kezelése, ma átszállították a Rex Állatszigetre, ahol tavaszig biztosan maradhat.

Az újpesti Farkaserdő mellett található kéthektáros élményparkban számtalan kutya és cica mellett nemsokára Fagyit is meglátogathatják majd rajongói.

Sose találná ki, de a többi miss-szel együtt élelmiszert csomagol a rászorulóknak a Fülöp-szigeteken, ugyanis a Miss Universe döntője január 30-án lesz Manilában.

Én a zsűri helyében ugyanebben a szettben a színpadon is felvonultatnék minden lányt. Végre hitelesen mondanák, hogy a világbékéért és a szegénység ellen küzdenek.